| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 20] Názory 2130 z 7468  [Dalších 7438 >>]
Zuzka4M 14793
15.2.2010 20:39:31
Ahojky, to já se ještě do práce nějaký ten rok nechystám ~:-D. V srpnu jsme si pořídili třetí mimi, tentokrát konečně holčičku. Hmm Pardubice ty tak daleko nemám, třeba až bude tepleji ~3~
Zdislava a kluci 14977
15.2.2010 15:23:59
nazdarek, si rikam co je to za novy nick :-) pak mi to doslo :-D my se do pardubic asi uz nedostanem, segra bude stavet na seci :-D ale zase kluci budou mit zahradu na litani :-D
jinak ja uz taky rok delam a jde to docela dobre,ale je to tim,ze delam na polovicni uvazek a jednou tydne si zajedu do prahy na pracovni den...ehm ehm vstavam rano ve ctyri a dojedu domu po seste vecer :-) jinak o zapisu jsem ani neuvazovala i kdyz je vojta velkej ale socialne si myslim ze to neni ono, chodime spolu na logopedii a vzhledem k tomu ze u nas ve meste se dost rozmohli odklady,tak to nebudu resit bo pulka tridy co by chodil by mela odklad,takze by tam byl s detma o 1,5 roku starsima a do toho se mi nechce :-)
Andrea + devce04 a kluk06 25007
15.2.2010 4:57:34
Ahoj Galeo...pamatuju!!!

Ja pracuju uz tretim rokem, taky v pardubicich, takze by to slo. I kdyz v utery a ve ctvrtek letim rovnou do skolky a vyrazime na judo. Pondeli a streda byva volna, pokud nemam hned po praci nejakyho holice ci nehty. A v patek to je tak, ze ted jsme doma, ale jak bude hezky, tak vyrazime na chalupu, hned jak se manzel vrati z prace.

Vanda meri 101cm a vazi pod 15kg. K zapisu jsme nesli, bo by neunesla skolni aktovku a a taky R,Ř nam vazne. Logopedka je na seznamu odpolednich aktivit taky. Ani jsme o zapisu vzhledem k celkove drobnosti neuvazovala.
Galea (Pepino 98,Aja 16.09.04 16682
14.2.2010 10:03:58
Čauky holky, strašně to letí, já jsem tu už nebyla nekolik let, ani nevim, jestli si mě někdo pamatuje, ale když zalistuju pár stránek dozadu, vidím tu povědomé "tváře" :-)))

No a jak to vypadá u nás - s Ajou jsme nakonec u zápisu nebyli, strašně dlouho jsem váhala, pak jsme zašli do poradny a závěr byl, že co se týká znalostí je to ok, ale sociálně vyzrálá ještě není, takže to necháme na příští rok.
Jinak vzrůstem je dost velká - má něco přes 18kg, kolik te měří nevím, ale velikost už musím kupovat 122

Já už chodím druhým rokem do práce, no a doma s polovičkou to není moc :-( , navíc větší synáček mi jde pomalu do puberty, takže je to docela fuška, ale zatím hlavně s pomocí babičky a dědy zvládáme.

ted se uz moc těším na jaro, nějak ten sníh nemusíme, i Aja říkala, že už ho má dost :-))) většinou se ted nudíme doma už se těším až budeme moct zase na nějaký ten výlet

Holky nevím jestli se ještě někdy scházíte, ale pokud byste někdo mel cestu do Pardubek (bydlím pořád ještě v Přelouči, ale jezdím tam denně do práce) tak můžem třeba dát někdy kafčo :-))
Carnae, Simon 04, Nela 06 6229
10.2.2010 20:03:51
ma krouzek jasny! :) super!
Carnae, Simon 04, Nela 06 6229
10.2.2010 20:00:29
ahojky, my jsme samozrejme byli a nejspis pujde, jediny, co je proti, je jeho 105cm. jinak by mohl jit skoro rovnou do druhy.
tak ted sehnat nejakou aktovku, o kterou si nebude brkat.
Maruška + 9/02+9/04+7/09 52757
4.2.2010 11:05:04
ahojte, tak my tedy k zápisu nešli~:-D Letos mám jednoho prvňáčka a ráda si rok odpočinu. Je to celkem záhul. Navíc Davídek je taky malý šišla tak že chodíme na logo a nemusíme se stresovat že to do září všechno nedotáhnem.
Stana+Zuzka+J+O 22743
2.2.2010 16:48:19
Ahojky, zdravím všechny!
Tak Zuza je do školy přijatá!
Ještě den před zápisem jsme byly u školní psycholožky, která nástup taky doporučila. Všechny úkoly udělala dobře. Takže k zápisu Zuza šla a tam taky všechno zvládla, dokonce i zavázat tkaničku s bolavým prstem. Akorát se styděla a najednou byla hodná tichá holčička :-) Ale teď se strašně do školy těší a dneska byla dokonce poprvé v předškolním oddělení - požádala jsem o přeřazení.
Ještě nás čeká návštěva pedagogicko-psychologické poradny, tam jdeme příští pondělí, od dětské doktorky už doporučení máme.

Akorát, že Zuza měla na začátku prosince neštovice a od té doby jde z jednoho do druhého. V lednu byla zrovna doma s kašlem a přes noc se ji podebral prst, takže jsme letěli na chirurgii, tam jí to řízli. No a pak se to vůbec nelepšilo, denně jsme někam běhali, dokonce i o weekendu na pohotovost. Pořád dávali mastičky a prst byl pořád hnusný, i když říkali, že už je to v pohodě. Jenže, pak se zas objevil hnis :-( Nakonec jsme ze zoufalství šli k naší dětské, ta ji dala nějaké rozežírací mastičky a teď už to snad bude dobré - rychle ťukám, ťuk, ťuk. Dokonce i hory jsme museli odložit. Zřejmě zánět nehtového lůžka. Teď zase kašlala, tak se dávám na modlení, abysme na ty hory vůbec odjeli.

Někdy napíšu, jak probíhal zápis, abyste se mohli připravit. :-) pa pa
Alecram , Ada a Domča 19997
26.1.2010 22:16:00
Tak si představte, že učitelky ve školce nás nakonec přesvědčujou aby Ada do školy šla. Dnes jí vzali sebou na kukajdu a doporučili nám ať s ní jdeme k zápisu (alespoň se podívat a třeba popovídat). Asi tam zajdeme, ale už jsme se definitivně rozhodli, tak nepůjde. Jen nám otěhotněla učitelka na angličtinu, takže příští rok budeme muset vymyslet nějakou jinou aktivitu a asi máme vybráno :
http://alecramphotography.blogspot.com/2010/01/ada_26.html
~3~
Lucaa + Luci + Honzik+ Viki 27305
26.1.2010 19:59:47
ahoj

my určitě ne...nemá kam spěchat školy si užijte až až...hezky rok ve školce~z~ sice chce neustále se učit písmena, ale beru to s rezervou:-)
[<<Předchozích 20] Názory 2130 z 7468  [Dalších 7438 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.