| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červen 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 160] Názory 161170 z 34666  [Dalších 34496 >>]
Radosl 29457
8.9.2011 14:48:22
Lydu taky taky, ale uz pred sto lety.

Nasla jsem toto: Prací prostředky jsou z drtivé většiny alkalické. Použitím kyselé aviváže se praní neutralizuje, což je zvláště hodnotné pro alergiky. Jestli to plati vseobecne a ne jen u toho konkretniho vyrobku, tak bych na to nasypala spis sodu nez ocet, ono to vypada jako sranda ale je to o hubu. My se takhle jednou striskali na vytrene plovoucce.
lydushe + 3 háďata 3538
8.9.2011 13:56:15
Radko já to vim, že to neni jednoduchý, obzvlášť se škodičema.
Nám tedy jeden škodič velikosti Málky celkem dost stačí, trhá učebnice a "uklízí" sešity a pastelky na nenalezitelná místa.
U nás je dobrý, že se v nejhorším může Šimon schovat do pokojíčku a tam si zavřít dveře, ale pak chybí ten dohled.
A pokud Mára pojme úkol svérázně, tak jak pojal.. tak co ho prostě nechat? Stejně to za něj moc nevyřešíš.. a ve škole mu taky nejsi nápomocna. Bude se to muset asi naučit.. Já vim je to těžký, člověk by nejradši ty děti uchránil toho zklamání a špatnýho.

Aviváž 15x jo? tak to je fujtajbl.. ocet by to nedokázal zneutralizovat?
písek možná není špatná věc..? Svaťa má taky VŠCHT? ~t~

Larsi u nás dostával Šimon dvacku. Ve škole mají takový ten krámek, kde si můžou koupit dotovaný mlíko a mléčné výrobky, ale ta čůza tam má samozřejmě i čipsy a různý rohlíky sladký a plněný, takže co myslíš, že si chlapec koupí. On ovšem neudrží korunu, takže vím, že v pondělí spolehlivě padne kapesný na tyhle věci..

Larsi 22391
8.9.2011 13:37:13
Sen, já myslím, že tam maj vůni silně koncentrovaného smradu, že jo, Radu? :D

S tím kapesným to bylo u nás stejný....v neděli večer :-) Akorát jsem se musela připomínat, neb mamka věčně zapomínala...a u nás to taktéž nebude jiný :D
Senedra 14756
8.9.2011 13:34:03
Radko, s klidem to máme stejně, Alice, jak vidí Ditu u stolu, tak se k ním sápe, jde po učebnicích jak slepice po suchým z nosu.. včera si teda v pokojíku vzala nějakou hračku a v klidu si hrála a Dita měla úkol za 5 minut hotový. Nechci to ale vidět, až začne Dita psát. Zase nechci Áje třeba pouštět TV, aby to Ditě nebylo líto a alice si na ní nezvykala ~d~

Mrně se vzbudilo, jdeme pro Ditu do školy.
Senedra 14756
8.9.2011 13:30:42
Larsi, začali jsme dávat Ditě 10 kaček na týden. Taky to nemá moc kde utratit ( i když, ve škole je malá kantýna), ale ať si zvyká. Hned druhý den, co dostala kapesné poprvé, tak vybrala pokladničku ( má tam nějaké peníze od babiček) a koupila kamarádům nějaké bonbony.
Pamatuju si, že vždycky v neděli navečer jsem našim přinesla žákovskou k podepsání a pak dostala kapesné. Asi to u nás dopadne stejně.

radko, ty jo.. ale zase máte doma vůni čerstvého vánku nebo skutečých růží? ~y~
Larsi 22391
8.9.2011 13:24:57
Radu, já chtěla napsat, že odpověď na kvízovou otázku je: nepočítaně. :D

Prosím vás pěkně, dáváte dětem nějaké kapesné (případně jak vysoké)? Já přemýšlela o dvacce, jen aby se naučila nějak třeba šetřit nebo tak něco. Stejně s ní do i ze školy zatím budeme chodit, takže to stejně nemá kde utratit (v rámci cesty).
RadkaRR, M05, L08, E10 32328
8.9.2011 13:17:09
Teda Sváťo, ~t~~t~~t~ tak písek mě fakt nenapadl ~t~ ~t~~t~ To sem si poprskala monitor. Já blbec to vytírám a vytírám, bratru 15 krát a pořád to klouže a klouže a celej barák smrdí a smrdí :D¨

Lído, to jo, to já se víceméně snažím nechávat na Márovi, i když třeba včera to dopadlo tak, že vystřihl z učebnice celou stránku, místo nějakejch obrázků, co měl za úkol. Jde o to, že on se prostě nemá před holkama kam utéct v kteroukoliv denní hodinu a ony ho systematicky rušej, Linda si to nechá vcelku vysvětlit, ale naše kamikadze Líza fakt ne.

U nás se rozjeli opravdu neskutečně rychle, hned druhý den 4 hodiny, úkol dostali hned první den, dostávají každý den (akorát pátky nechává volné) a někdy i několik.

Razítka mě taky medí. Nějak se v tom systému nevyznám.
lydushe + 3 háďata 3538
8.9.2011 12:36:06
Svaťo tak to je fajn,že to zvládá. Já myslela, že ona má k tomu ještě nějaké další problémy. Holky jsou šikulky ~R^
Radosl 29457
8.9.2011 10:08:35
Radko, to jako u vas v koupelne? To by me zajimalo jak sis s tim jako chemik poradila, premyslim, cim se da zneutralizovat neodolatelna hebkost a svezest, asi kyblem pisku, ne?:-)))) A je to! s lopatkou a bez vytirani!!!
lydushe + 3 háďata 3538
8.9.2011 9:52:45
odpověď na kvíz aspoň 10x... tot otiž vůbec nejde dolů!!
[<<Předchozích 160] Názory 161170 z 34666  [Dalších 34496 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.