| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červen 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 34666  [Dalších 34506 >>]
Bižu 27203
15.9.2011 8:24:07
Tak hlásím včera první rodičák. Byl pekelně dlouhý, že jsem z něho utekla, ale byla jsem za něj moc ráda. Protože od Klárky se nic nedozvím, tak jsem ráda, že nám učitelka všechno řekla. Dostali jsme kávu a dortíka, takže pohoda atmosféra :). Věřím, že jsem Klárce vybrala učitelku dobře a že právě ta její rozvážnost a klid budou Klárce ku prospěchu.

A taky jsem včera byla na volejbale ve Varech. Bomba atmosféra, lepší než hokej a fotbal dohromady. Celá hala fandí. Jen teda jsme měli vyhrát :(
Lucka, ročník 73 20209
12.9.2011 11:35:11
Bižu - nádherný fotky a vá to všem moooc sluší!!!
Darina+Terezka23.06 51441
11.9.2011 20:58:26
BIŽU to je nádhera,moc Vám to slušííííííííííííí ~g~~g~~g~~g~~g~~g~~g~~g~~g~
Bižu 27203
10.9.2011 10:05:11
Hoj při sobotě,
za chvíli vyrážíme do otevřených muzeí a tak. Jen v rychlosti. Mám hotové fotky, šalalaaaa. Chcete vidět? :)

Senedra 14756
9.9.2011 12:17:09
Tak to já spím až moc dobře, začala jsem zase vstávat v 6, občas se v noci budí Dita, občas Alice, většinou mám jen pocit, že zavřu oči a je ráno.

Devátá je fajn, ale když si představím, v kolik by chodila Dita domů nebo že by nešla do družiny a nevyřádila se tam s ostatními.. radši budu vstávat brzo.

Dneska už měli u Dity focení, myslela jsem, že jí ukecám na nové džíny a halenku, protože mají i první tělocvik, tak aby se jí dobře převlíkalo. No, paní učitelka ( ani nevím, kolikrát jsem už slyšela :"paní učitelka říkala, že...") všem připomněla, aby se načančali. Takže se šlo v sukýnce a punčocháčích.
Jana, Adámek05+Eliška08 32879
9.9.2011 7:52:15
Jééé, Sen, ty se máš... taky budu muset někdy hodit vodění na tatínka. ~t~ Ale když já vodím na 9tou, tak to není zase tak hrozný. Zatím i stíháme sledovat Kouzelnou školku než jdeme. :-)

Nemohla jsem spát... ~n~
Senedra 14756
9.9.2011 7:16:53
ranní cirkus za náma, dneska vedl do školy vyjímečně tatínek.

Dita má razítka ráda, paní učitelka jim nějaké dá třeba i za to, že přinesou podepsanou žákovskou, takže každé dítě má možnost.

Včera už u nás došlo na slzičky ( ono Ditě teď stačí maličko a brečí), když se dalo zadání úkolu vysvětlit dvěma způsoby a já se s Ditou nemohlo domluvit, jak to má udělat. nakonec jsme se dohodly, že to bude po jejím a zeptá se paní učitelky, jak to mělo být. Ufffff.

Jano, co děláš u kompu v půl čtvrté ráno?
Jana, Adámek05+Eliška08 32879
9.9.2011 3:30:25
Ahoooj holky, :-)

tak první týden školy za námi a vy už někteří dostáváte denně úkoly?! Radko a několik? Mára je fakt borec a rozhodně se neztratí. ~R^
My jsme včera absolvovali první úkol a hned na poslední chvíli. Ještě se nějak nerozjel systém Záznamníčku a z Adama nelze nic vyzvědět... Zatím byl ale průběh dobrý. :-)
Místo stříhání písmenek a číslic šijeme sáčky na matematické kostičky, nosíme šťávy a kapesníčky... a děti si vybírají zvířátko na sponzoring. :-)

Systém odměňování je mazec... u nás je to ode zdi ke zdi... když vyhrává, tak dobrý, když mu něco nejde, tak to vzdává. :-(

Larsi, zatím kapesné nemáme; asi to necháme až bude umět počítat... V tuto chvíli je žhavé třídní téma mobil, zda mít či nemít...
Bižu 27203
8.9.2011 23:07:27
Tak koukám, že jsme nějak moc štědří. Já si vzpomínám, že jsem měla kapesné od první třídy (pětičkačku), abych se naučila hospodařit s penězi. Mno a celou střední jsem měla 15 Kč na týden a k tomu 10 na autobus. A tak jsem chodila pěšo, abych měla víc. Přemýšlím nad tím, že ta dvacka na týden by mohla být. Klárka hned v pondělí potřebovala koupit nějakou pitomost za 12 Kč, ale nešla si ji koupit, protože měla celou padesátku, tudíž neuměla spočítat těch 12 a myslela si, že na to nemá. Tak nazítra vybrakovala drobáky z kasičky, aby měla přesně těch 12 :D.

Koukám na "tým na hraně" a je mi smutno z toho včerejšího hokejového neštěstí. Ach jo. Ten osud je fakt nevyzpytatelný ~a~
Renda s Péťou a s Tomáškem 27992
8.9.2011 15:56:49
Ahoj holky, tak koukám, že týden po začátku školní docházky a už je veselo ~b~ ~b~ ~b~
Radko, Mára je prostě jedinečnej a jeho jabka tomu odpovídaj. Akorát, že naprosto chápu, že to pro Tebe bude hodně náročný to nějak zvládat. Připomněla mi to vymřelého blbouna nejapného od Lydu Šimona z loňska ~g~ ~R^ Ty kluci jsou prostě napřed a v hlavě to maj srovnaný, jen né prostě podle nějaký normy ~d~ Ono plnit úkoly přesně podle zadání je pro takový děti v podstatě moc primitivní, tak co by si tam nepřidali vlastní myšlénku ~:-D Vydrž, bude čím dál zajímavější ~x~ Průběžně informuj ~;)
Auuu, aviváž v koupelně, nepříjemné, nepříjemné. Ještě pár týdnů a nebudeš o tom vědět ~y~
A tedy systém odměn, to je tak strašně individuální... Vím, že na to hodně Péťa funguje, ale pak mi připadá, že nedokáže fungovat normálně, že vše dělá za odměnu a to mi nepřijde vůbec dobrý... Budeme to muset včas utnout, protože už mi to začíná vadit. Budu hodnej, když... Udělám to, když... A jakmile se o nic "nehraje", tak se chová jak vyměněnej ~:( A to není dobře... A ve škole ve velkým počtu dětí... Nevím. Ale jak vymyslet něco, co bude vyhovovat všem, to nejde... ~:(
A k florbalu nemám slov. Opět to ukazuje, že všude je všechno o penězích a to taky není dobrý...
Kapesný :-) Já ho dostávala až když jsem začala jezdit na střední na gympl, tak nějak nemám pocit, že takhle malý dítě potřebuje kapesný. Nějaký peníze občas dostane, když pomáhá dědovi nebo u prababičky, vždycky má něco v kasičce a jakmile má, tak utrácí hodně... Takže teď zvážit, jestli je dobrý mu dávat kapesný a naučit ho hospodařit s penězi nebo to nechat na později ~j~
Jináč úkoly u nás zatím nejsou, takže nevím, nakolik bude TOmík škodit, ale jak ho znám, tak hodně ~y~
Proto má stoleček hned vedle Péti a budu mu dávat taky nějaký papíry a pastelky a bude mít "úkol" a holt tam ze začátku budu muset být s nima. U nás je první třída hlavně motivační, aby děti naladili na studia obecně (slova pí uč z prvního dne), takže nebude dávat negativní hodnocení a bude je chválit a na každém si najde něco, za co ho pochválí, aby neměli trauma hned z první třídy. Prý máme nejlepší učitelku, kterou jsme mohli dostat a já jsem z ní zatím nadšená, tak snad nadšení vydrží a snad jsou všechna slova chvály pravdivá ~;(( ~;(( ~;((
Lucko, Miška je šikulka!!! Péťa šel zatím sám jen ráno od šatny v přízemí do učebny v 1. patře ~;) Jinak tím, že chodí do družiny, tak pak chodí s družinou i do jídelny ~w~
A jinak jsme tedy tentokrát nevydrželi do října, jak bylo naším zvykem ve školce, ale včera večer Péťa padl horečkoval, měl 39,5°C od večera do rána, teď už mu to konečně kleslo, tak snad bude brzy ok... ~6~
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 34666  [Dalších 34506 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.