Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Bižu | 27203 |
15.9.2011 8:24:07
Tak hlásím včera první rodičák. Byl pekelně dlouhý, že jsem z něho utekla, ale byla jsem za něj moc ráda. Protože od Klárky se nic nedozvím, tak jsem ráda, že nám učitelka všechno řekla. Dostali jsme kávu a dortíka, takže pohoda atmosféra :). Věřím, že jsem Klárce vybrala učitelku dobře a že právě ta její rozvážnost a klid budou Klárce ku prospěchu.
A taky jsem včera byla na volejbale ve Varech. Bomba atmosféra, lepší než hokej a fotbal dohromady. Celá hala fandí. Jen teda jsme měli vyhrát :( |
Lucka, ročník 73 | 20209 |
12.9.2011 11:35:11
Bižu - nádherný fotky a vá to všem moooc sluší!!!
|
Darina+Terezka23.06 | 51441 |
11.9.2011 20:58:26
BIŽU to je nádhera,moc Vám to slušííííííííííííí
|
Bižu | 27203 |
10.9.2011 10:05:11
Hoj při sobotě,
za chvíli vyrážíme do otevřených muzeí a tak. Jen v rychlosti. Mám hotové fotky, šalalaaaa. Chcete vidět? :) |
Senedra | 14756 |
9.9.2011 12:17:09
Tak to já spím až moc dobře, začala jsem zase vstávat v 6, občas se v noci budí Dita, občas Alice, většinou mám jen pocit, že zavřu oči a je ráno.
Devátá je fajn, ale když si představím, v kolik by chodila Dita domů nebo že by nešla do družiny a nevyřádila se tam s ostatními.. radši budu vstávat brzo. Dneska už měli u Dity focení, myslela jsem, že jí ukecám na nové džíny a halenku, protože mají i první tělocvik, tak aby se jí dobře převlíkalo. No, paní učitelka ( ani nevím, kolikrát jsem už slyšela :"paní učitelka říkala, že...") všem připomněla, aby se načančali. Takže se šlo v sukýnce a punčocháčích. |
Jana, Adámek05+Eliška08 | 32879 |
9.9.2011 7:52:15
Jééé, Sen, ty se máš... taky budu muset někdy hodit vodění na tatínka. Ale když já vodím na 9tou, tak to není zase tak hrozný. Zatím i stíháme sledovat Kouzelnou školku než jdeme.
Nemohla jsem spát... |
Senedra | 14756 |
9.9.2011 7:16:53
ranní cirkus za náma, dneska vedl do školy vyjímečně tatínek.
Dita má razítka ráda, paní učitelka jim nějaké dá třeba i za to, že přinesou podepsanou žákovskou, takže každé dítě má možnost. Včera už u nás došlo na slzičky ( ono Ditě teď stačí maličko a brečí), když se dalo zadání úkolu vysvětlit dvěma způsoby a já se s Ditou nemohlo domluvit, jak to má udělat. nakonec jsme se dohodly, že to bude po jejím a zeptá se paní učitelky, jak to mělo být. Ufffff. Jano, co děláš u kompu v půl čtvrté ráno? |
Jana, Adámek05+Eliška08 | 32879 |
9.9.2011 3:30:25
Ahoooj holky,
tak první týden školy za námi a vy už někteří dostáváte denně úkoly?! Radko a několik? Mára je fakt borec a rozhodně se neztratí. My jsme včera absolvovali první úkol a hned na poslední chvíli. Ještě se nějak nerozjel systém Záznamníčku a z Adama nelze nic vyzvědět... Zatím byl ale průběh dobrý. Místo stříhání písmenek a číslic šijeme sáčky na matematické kostičky, nosíme šťávy a kapesníčky... a děti si vybírají zvířátko na sponzoring. Systém odměňování je mazec... u nás je to ode zdi ke zdi... když vyhrává, tak dobrý, když mu něco nejde, tak to vzdává. :-( Larsi, zatím kapesné nemáme; asi to necháme až bude umět počítat... V tuto chvíli je žhavé třídní téma mobil, zda mít či nemít... |
Bižu | 27203 |
8.9.2011 23:07:27
Tak koukám, že jsme nějak moc štědří. Já si vzpomínám, že jsem měla kapesné od první třídy (pětičkačku), abych se naučila hospodařit s penězi. Mno a celou střední jsem měla 15 Kč na týden a k tomu 10 na autobus. A tak jsem chodila pěšo, abych měla víc. Přemýšlím nad tím, že ta dvacka na týden by mohla být. Klárka hned v pondělí potřebovala koupit nějakou pitomost za 12 Kč, ale nešla si ji koupit, protože měla celou padesátku, tudíž neuměla spočítat těch 12 a myslela si, že na to nemá. Tak nazítra vybrakovala drobáky z kasičky, aby měla přesně těch 12 :D.
Koukám na "tým na hraně" a je mi smutno z toho včerejšího hokejového neštěstí. Ach jo. Ten osud je fakt nevyzpytatelný |
Renda s Péťou a s Tomáškem | 27992 |
8.9.2011 15:56:49
Ahoj holky, tak koukám, že týden po začátku školní docházky a už je veselo
Radko, Mára je prostě jedinečnej a jeho jabka tomu odpovídaj. Akorát, že naprosto chápu, že to pro Tebe bude hodně náročný to nějak zvládat. Připomněla mi to vymřelého blbouna nejapného od Lydu Šimona z loňska Ty kluci jsou prostě napřed a v hlavě to maj srovnaný, jen né prostě podle nějaký normy Ono plnit úkoly přesně podle zadání je pro takový děti v podstatě moc primitivní, tak co by si tam nepřidali vlastní myšlénku Vydrž, bude čím dál zajímavější Průběžně informuj Auuu, aviváž v koupelně, nepříjemné, nepříjemné. Ještě pár týdnů a nebudeš o tom vědět A tedy systém odměn, to je tak strašně individuální... Vím, že na to hodně Péťa funguje, ale pak mi připadá, že nedokáže fungovat normálně, že vše dělá za odměnu a to mi nepřijde vůbec dobrý... Budeme to muset včas utnout, protože už mi to začíná vadit. Budu hodnej, když... Udělám to, když... A jakmile se o nic "nehraje", tak se chová jak vyměněnej A to není dobře... A ve škole ve velkým počtu dětí... Nevím. Ale jak vymyslet něco, co bude vyhovovat všem, to nejde... A k florbalu nemám slov. Opět to ukazuje, že všude je všechno o penězích a to taky není dobrý... Kapesný Já ho dostávala až když jsem začala jezdit na střední na gympl, tak nějak nemám pocit, že takhle malý dítě potřebuje kapesný. Nějaký peníze občas dostane, když pomáhá dědovi nebo u prababičky, vždycky má něco v kasičce a jakmile má, tak utrácí hodně... Takže teď zvážit, jestli je dobrý mu dávat kapesný a naučit ho hospodařit s penězi nebo to nechat na později Jináč úkoly u nás zatím nejsou, takže nevím, nakolik bude TOmík škodit, ale jak ho znám, tak hodně Proto má stoleček hned vedle Péti a budu mu dávat taky nějaký papíry a pastelky a bude mít "úkol" a holt tam ze začátku budu muset být s nima. U nás je první třída hlavně motivační, aby děti naladili na studia obecně (slova pí uč z prvního dne), takže nebude dávat negativní hodnocení a bude je chválit a na každém si najde něco, za co ho pochválí, aby neměli trauma hned z první třídy. Prý máme nejlepší učitelku, kterou jsme mohli dostat a já jsem z ní zatím nadšená, tak snad nadšení vydrží a snad jsou všechna slova chvály pravdivá Lucko, Miška je šikulka!!! Péťa šel zatím sám jen ráno od šatny v přízemí do učebny v 1. patře Jinak tím, že chodí do družiny, tak pak chodí s družinou i do jídelny A jinak jsme tedy tentokrát nevydrželi do října, jak bylo naším zvykem ve školce, ale včera večer Péťa padl horečkoval, měl 39,5°C od večera do rána, teď už mu to konečně kleslo, tak snad bude brzy ok... |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.