| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červen 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

  (?)
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 34666  [Dalších 34616 >>]
lydushe + 3 háďata 3538
7.1.2012 23:06:59
Ahoj po dlouhé době!
Zdravím všechny v novém roce. Doufám, že vám dětičky dělají jen radost a že jste všichni zdraví!

My měli svátky úžasné, všichni se tu pěkně vystřídali, chvílema tu bylo u nás kolem 15ti lidí, prostě paráda.
Jen ten vstup do opětovného pracovně-školního kolotoče šel poněkud ztuha.. !

Arnoldko já hodně k dětem doporučuju morčata. Pokud možno dvě, aby jim nebylo smutno. Jsou to takový telátka, nechají se hladit. Mám zkušenost s různými a trošku mám dojem, že plemeno anglický rex (na pohled dost pěkný) občas má snahu kousat. Měla jsem v ruce několik samců a ty prostě tak jako pokusovali, tak ty bych možná k dětem nebrala - ale záleží kus od kusu, jak budou "vymazlený".. :-)
Moc toho nepotřebujou (podestýlka, klec, voda, seno, tvrdé pečivo, zelenina, ovoce sem tam, v létě třeba tráva) a jsou hodně hodný, na klíně s dospělý nevyčůrá ani nevykadí. Nemají moc rádi volnost, takže je nemá smysl pouštět.. pro děti myslím, ideál. A s kočkama se snesou. Kočky je občas chodí pokoušet packama a ty morčata jim většinou ukážou zač je toho loket.. nebo aspoň u nás..

RadkaRR, M05, L08, E10 32328
7.1.2012 11:03:12
Ahoj holky, zdravím v novém roce.

Tak já jsem se na FB naštvala, když mi přišla první sms, podívej se na nové fotky Filipa, co mě má kdo otravovat ještě po telefonu :) A zrušila jsem celej profil. ~:-D Jsem inkognito .)

Katko, já kdysi chovala potkana na kolejích. Když mu dáš volnost, je vysoká pravděpodobnost (teda alespoň ten náš to dělal), že si někam zaleze, bude tam učůrávat atp. = smrad. Volila bych určitě něco spíš ke koukání a občasnému vytažení (zdá se mi, že se to neslučuje především s tím kocourem). Tomáš jako dítě o morčátko přišel a sprostě mu ho zavraždil úplně línej peršan ~:-D~:-D Trauma z toho naštěstí nemá.

Jinak v novém roce všem hlavně ZDRAVÍ. Tomáš se v tom plácá už od loňský červňatový dovolený a někdy už je to celkem psycho.
arnoldka,Matěj05, Honzík08 24798
7.1.2012 8:59:19
Ahoj holky, jdu se k vám poradit. Kluci touží po nějaké myší potvůrce, nakonec jsme povolili a slíbili jsme, že myšák bude. Jenže teď se nedokážu rozhodnout jakýho koupit. Ve hře jsou obyčejný bílý myšky v kleci s prolézačkama a tunelama, na který by se jen koukalo, ale mazlici to nebudou. Pak Matěj touží po potkanovi, jenže to mám strach kvůli Honzíkovi, ten je na potkana ještě malej a asi by to nedělalo dobrotu. Další, a pro mě neschůdnější, varianta jsou morčátka, koupila bych dvě, každýmu jednoho, jako dítě jsem morče taky měla a mám na to hezký vzpomínky, byl to mazel...
Máte doma nějaký podobný potvůrky? Jaký jsou zkušenosti?
Jo a detail je taky to, že máme doma kocoura, tak se malinko bojim, aby nám myšku "nevyšťoural"... třeba ke svačině...
Bižu 27203
4.1.2012 11:38:33
Sen, já nehrát nějakou zeměpisnou hru u kamarádky na profilu, tak bych odolala úplně v klidu. Holky tam smaží nějakou farmu (viď Darčo ~y~) a mě to vůbec nebere. Ale je fakt, že nemít ho, mám spoustu volného času navíc :D

Se stavbou držím palce. U nás se zase zdražuje daň z nemovitosti. Budeme platit bezmála pět tisíc na dům, co nemáme .. moooc prima :(~q~
Senedra 14756
4.1.2012 9:59:46
Bižu, já pořád FB odolávám, v současné době vlastně "nežiju" ~t~

Svaťo, jejda, to budou půl roku nervy. Tak držím tatínkovi palce.

No, svátky nějak proběhly, Dita chytla docela ošklivý kašel, do školy chodí, ale bez tělocviku, plavání... Na stavbě se zase rozběhly práce, včera začali dělníci dělat obklady. Tak jsem fakt zvědavá, jestli bude barák hotový do konce února, jak máme ve smlouvě. Už aby to bylo, nápor na nervy to je kvalitní.

A jsem ostuda, pořád nemám fotky z Vánoc u sebe v kompu, musím stáhnout.
Bižu 27203
4.1.2012 8:53:16
Sváťo, FB = facebook .. fenomén dnešní doby. Kdo ho nemá, jako by nežil.~q~. Já si ho kdysi založila vlastně omylem a dneska koukám, že přees něj dávají učitelé úkoly, domlouvají se s dětma na závody .. a tak vůbec. Je fakt, že se v něm fajn komunikuje a vlastně tam najdeš skoro každého (spolužáky ze základky, kamarádku z kroužku z roku raz dva).
Tož tak :))
Jen se trošku bojím, až nám vyrostou děti. U nás ve škole už se řeší šikana přes FB, tak nevím, nevím.
Radosl 29457
2.1.2012 7:05:35
Ahoj,Bizu co to je FB? :-)))
Preju vsem cervnatkum a jejich blizkym hlavne zdravi a pohodu v novem roce! ~;((~;((
Moc rychle to vsechno utika, za chvili uz bude vysvedceni! Lucka bude mit ted prazdniny o tyden delsi, na prvni svatek jsme byli na pohotovosti s nestovicema. Tak strasne si prala pod stromecek dalmatina (plysaka nastesti), asi to jezisek nejak blbe pochopil...~o~ A jsem zvedava co Renca, protoze tu jsem nechala na podzim na doporuceni lekare naockovat, kdyz uz je v puberte, tolikrat mel nekdo nestovice kolem a nikdy to nechytla. Vlastne jsme vsichni zvedavi jestli nas to taky nepostihne. Jo, tatka nam jede za 14 dnu na pul roku do Afganistanu, tak ani poradne nevime co nas ceka, bude to zajimave, ale holky uz jsou velike a sikovne, tak snad to nejak zmaknem, hlavne at se v poradku vrati.
Bižu 27203
1.1.2012 22:04:11
Tak jsem se rozhodla, že budu první s příspěvkem v Novém roce...

podfory jedny, co existuje FB, tak se tu sotva hukážete. Nezlobte a koukejte psát, jaké byly Vánoce, Silvestr, co robátka a tak.

My se před hodinou vrátili z Rokytnice. Tradiční to silvestrovské štace. Moooc fajná partička, lyžování a zábava. Děti vylítané a myslím, že jim zítra bude chybět společnost.
arnoldka,Matěj05, Honzík08 24798
31.12.2011 14:27:40
Ahoj holky, opožděně - doufám, že Vánoce jste si i s dětma užívali v klídku a pohodě, Ježíšek nezklamal a chtěla bych vám popřát spokojený další rok, ať jste se svými blízkými co nejvíc, ať se vás drží pevné zdraví a ať vždycky dokážete najít radost i třeba v málu:-) mějte se prostě fajn!~x~
Senedra 14756
26.12.2011 14:17:23
Hoj, tak my už vánoce lehce zakončujeme, Dita jela ještě s manželem a jeho rodinou na jednu návštěvu ( a taky s počínajícím kašlem, čekám, co z toho bude) , já si užívám doma s Alicí.

Fotky hodím, až se dostanu k foťáku, měli jsme doma na Štědrý večer dvě malé slečny.

Nějak jsme si letos nejvíc užívali 25. dopoledne doma, když se holky znova vrhly na dárky a zkoumaly...

Tak si užívejte ještě zbytek svátků, já zase nakouknu a zkontroluju docházku ~j~
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 34666  [Dalších 34616 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.