Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Bram+Matyášek 11/05+Maxík 1/09 | 26421 |
22.6.2009 21:00:59
Holky já dneska náhodou narazila na fotky z našeho prvního ED a úplně se mi chtělo brečet, jak tam ty naše prosičátka byli ještě maličkatý, tý jo co my jsme spolu už zažili, to je tak krásný
|
22.6.2009 20:59:22
Ramani moooc díky!
Far, taky je mi kočičky moooc líto |
22.6.2009 20:58:47
Tak jsem se zaregistrovala a změnila si ikonku
A jak najdu naši diskusi? Vůbec se v tom nevyznám a potřebuju uklízet a né hledat, please jak na SŽ najdu naši diskusi??? |
Ramani + Nikol | 42414 |
22.6.2009 20:50:21
Bram, tak ať vám to zítra dobře dopadne a Maxíka už ta zatracená rýma netrápí.
|
Ramani + Nikol | 42414 |
22.6.2009 20:49:03
Far, to je mi líto s vaší kočičkou
Petrušce to za družičku moc sluší. Jdu uspávat, mládě ještě nespí. Holky ještě někdo uspáváte? Ten náš rozmazlenec v té posteli sám nebude a nebude. Aspoň chodím spát brzo, ani nevím kdo usíná dřív, jestli já nebo ona |
22.6.2009 20:49:01
Ahoj holčinky,
koukám přesun v plném proudu, tak já se taky jdu zaregistrovat teda. Prosím držte nám zítra ve 13 hod palečky, jsme objednaní na ten Karlák na ORL. Luci, já vůbec netušila, že taky stavíte! Tak ať je vše ok a brzy bydlíte Tak kde je naše novomanželka Efka s fotečkama co?? |
Ramani + Nikol | 42414 |
22.6.2009 18:43:06
Zdravím!
Koukám, přesun někam jinam, už jsem se Terezce ohlásila, tak snad to klapne. Kupcí, tak jste si tedy užívali, Barunka je fakt kočka! Bluni, sdílím tvé nadšení z Itálie, my jedem v pátek, už se těším a doufám, že počasí bude OK a klapne nám srazík s Efkou, jedou do stejného letoviska. Myslím, že Jana se ptala na nějakou cestovku, my jedem CK LUDOR, tak tam koukni je to dost přehledné a výběr jak apartmánů, tak hotelů. Jinak přeji všem marůdkům brzké uzdravení!!!! Vítám Zuuz z dovči, doufám, že bylo dobře Já jsem byla v sobotu se setřenkou na BOnyeM, důchodci zavítali k nám do maloměsta Kolem jedné se šinem k domovu a setřence zvoní telefon, volala starší dcera, že našla mladší 15-tiletou jak je tuhá a u ní prázdné plato prášků na spaní! Jak jsme byly v rozverné náladě, tak jsem si hned uvědomila, jak se může člověku během minuty změnit život Podrobnostmi vás nebudu zatěžovat, dobře to dopadlo, vypumpovali jí v nemocnici žaludek a dneska ji dali z JIP na normální pokoj. Prý to udělala kvůli klukovi Takže malé děti malé starosti a velké radši ani nemluvím Budu ji muset ohledně těch chlapů poučit, to mládí je tak zranitelné!!!!! U nás v pohodě, Niky je ve školce spokojená, dokonce chce chodit o prázdninách kdy je naše zavřená do jiné. Mám v mobilu svatební fotku EF, ale bohužel to neumím vložit a MM není doma. Moc jí to slušelo, určitě se nám brzy ozve. Andru, tobě moc přeji, aby ti vše vyšlo dle představ a hezké počasí. Snad se vyprší, tady leje od rána, a je celkem kosa. Tak se mějte, jdu shodit melír z hlavy ať do té Itálie trochu vypadám |
Bára a kluci | 27301 |
22.6.2009 17:48:34
Zuuz, tak směle do toho....bude tam moct Czep a Ondatřičce se tam bude líbit :o))
|
Zuuz, Luciška 12/05 | 9385 |
22.6.2009 16:42:23
jeeej to budeme fungovať na dvoch diskusiach?
no my nemáme blokovaný ani jeden server z práce, takže moja pracovná morálka podľa czepkinho vzorca bude 60% snažila som sa vložiť na SZ viac fotiek naraz a hneď to aj zabalila... :) vidíte, som vám mohla navrhnúť rovno môj obľúbený flickr - som vdaka tej mojej fotoskupinke zistila že tam tiež môžu fungovať súkromné diskusie na pozvanie, a je to rovno integrované s fotkami - no proste niečo pre mňa |
Amélije | 30817 |
22.6.2009 16:23:04
já hlasuji aby šéf Czepce ale okamžitě umožnil přístup na šž! jinak bude nm!
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.