| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 13800  [Dalších 13650 >>]
Gliss & 12/05+11/07+08/09 20197
22.6.2009 10:39:22
tak jsem poslala Terezce žádost o registraci - je to trochu nostalgie: Honza má dneska přesně 3,5 roku, ale ráda si zvyknu jinde, aspoň bude mozek nucenej trochu se zapojit. :-)

Severko, vidím to počasí a říkám si, že ještě budeš ráda, že máš Lenču tento týden doma - jinak bys byla nervózní, jestli ti nenastydne a co v tom dešti s těma dětma asi dělají... Tento týden to fakt na sluníčko a teplo nevypadá... ~;) Prostě všechno má svoje pro a proti...

Akraško, ahoooj!!!!
Akraška, 02/01+12/05 33470
22.6.2009 10:31:05
Ahojky, tak jsem se taky zkusila zaregistrovat a zapřítelíčkovat. Snad správně.

Jen v rychlosti jsem zahlídla hromadné Severkovic marodění. Ach jo. Tak hlavně, že to je jen angína a za chvíli bude zase dobře. A co, třeba všechno špatné, pro něco dobré. Kdoví, co by se přihodilo. To stejné místo a nakonec neúčast Péti a Leničky je až magické.

A šílenou příhodu Bram s Maxíčkem. No já bych byla po takové zkušenosti snad šedivá. Trošku něco podobného se nám stalo se čtyřměsíčním Filípkem - v noci nemohl dýchat a volali jsme sanitku. Ale venku na nočním vzduchu se to hned zlepšilo, tak to nebylo tak děsivé. I když jse se taky ukrutně vyděsila.
Tak snad už konečně najdou příčinu a zbaví se bobeček toho neustálého zahlenění.

Musím, snad odpolko ještě nahlídnu.
22.6.2009 9:41:56
už to vidím - díky... dělám 20 věcí najednou a podle toho to vypadá... ~g~
Tereza+12/05+09/07 54424
22.6.2009 9:28:20
Gliss, mě to myslím normálně šlo - přihlásit se a pak myslím změnit údaje a dole potvrdit ...
Bára a kluci 27301
22.6.2009 9:27:47
jen v rychlosti - Gliss, zkus si tu ikonku ještě víc zmenšit, já tu svou nakonec taky protlačila sama....
22.6.2009 9:17:13
Hoja hoj!
Terezko díky za mail!
Procházím právě procesem registrace na ŠŽ - v rychlosti jsem tam zadala jiný mail, než bych chtěla - a vidím, že to není jen tak si ho následně změnit... Nebo se někam špatně dívám??? Nezkoušely jste to některá??
Ani moje stará dobrá grepová ikona se mi tam nechce dostat - ale píšu adminovi, jak nabízejí, tak snad to půjde.
Bluni+2vejcevejci 32618
22.6.2009 8:59:42
ahojky!
nakukuju, s uzamčenou diskusí naprosto souhlasím! Tak tady zdravím a jdu koukat i "tam"!
Tereza+12/05+09/07 54424
22.6.2009 8:27:49
Ahoj holky,
tak můžeme tu druhou diskusi začít testovat ...
Kdo už posílal vzkaz, tak byste měly mít schválený vstup.
Jinak jsem všem, kdo byly v Andílkově mailu ohledně letní dovolené, napsala mail s návodem, jak a kde o vstup na diskusi požádat, tak na to prosím koukněte a taky se vyjádřete, zda stěhování ano/ne ...
A všechny, kdo mail nedostaly, prosím, abyste mi napsaly na můj mail (v deníčku) a já vám mail s pokyny pošlu.

A ještě (když pořád používám v příčestí Y) mě napadlo, že vlastně pořád vyčleňuju chlapy, kteří třeba na tuto diskusy občas nakukovali ... tak si to prosím neberte osobně a taky se případně ozvěte. Myslím, že účelem případného stěhování určitě není někoho vyšachovat, spíš jen vědět, kdo může přijít a kdo ne ...~z~
Kimik+Adélka+Míšánek 31494
22.6.2009 8:16:33
ahoj,

díky za rady k mluvení Adélky - asi teď budeme mít doma Severkovo - já musím s Adélkou k mudr, ta nás určo odešle na tu logopedii, já měním gundologa, Míša musí taky na preventivku a taky všichni k zubařce, jo a Adélka přeočkovat nevímco... Mno, jsem zvědavá co a do kdy stihnu - vůbec nic se mi nechce ~d~

Ohledně Podlesí - je to 25.7-1.8.? Já jsem nějak zmatená, jak jste tady dávaly ty předpovědi počasí až na srpen? Já hlavně pořád nevím, jestli a kdo se mnou vůbec pojede ~n~ Mamka už nemá dovolenou, MM se stále netváří ... nebo spíš tváří odmítavě ...

Fotečka peťulky je krásná! ~R^

Lucko, tak vyjde příští ED. Nám se tohle stalo před rokem, ale to jsme museli odejet až z dovolené. Ája 40 horečku a já békala jako želva. Však si to vynahradíte v Podlesí!

Já než to sesmolím, tak určitě už první nebudu ~2~
Lucka + Bořek12/05+Přemek08/07 39843
22.6.2009 0:15:00
Už vím, Hanilko, to je krásná vizitka učitele, když jsou děti takhle samy aktivní a žádají si tě. Fakt smekám ~R^Moc ti přeju zasloužený odpočinek o prázdninách.
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 13800  [Dalších 13650 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.