Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Gliss & 12/05+11/07+08/09 | 20197 |
22.6.2009 10:39:22
tak jsem poslala Terezce žádost o registraci - je to trochu nostalgie: Honza má dneska přesně 3,5 roku, ale ráda si zvyknu jinde, aspoň bude mozek nucenej trochu se zapojit.
Severko, vidím to počasí a říkám si, že ještě budeš ráda, že máš Lenču tento týden doma - jinak bys byla nervózní, jestli ti nenastydne a co v tom dešti s těma dětma asi dělají... Tento týden to fakt na sluníčko a teplo nevypadá... Prostě všechno má svoje pro a proti... Akraško, ahoooj!!!! |
Akraška, 02/01+12/05 | 33470 |
22.6.2009 10:31:05
Ahojky, tak jsem se taky zkusila zaregistrovat a zapřítelíčkovat. Snad správně.
Jen v rychlosti jsem zahlídla hromadné Severkovic marodění. Ach jo. Tak hlavně, že to je jen angína a za chvíli bude zase dobře. A co, třeba všechno špatné, pro něco dobré. Kdoví, co by se přihodilo. To stejné místo a nakonec neúčast Péti a Leničky je až magické. A šílenou příhodu Bram s Maxíčkem. No já bych byla po takové zkušenosti snad šedivá. Trošku něco podobného se nám stalo se čtyřměsíčním Filípkem - v noci nemohl dýchat a volali jsme sanitku. Ale venku na nočním vzduchu se to hned zlepšilo, tak to nebylo tak děsivé. I když jse se taky ukrutně vyděsila. Tak snad už konečně najdou příčinu a zbaví se bobeček toho neustálého zahlenění. Musím, snad odpolko ještě nahlídnu. |
22.6.2009 9:41:56
už to vidím - díky... dělám 20 věcí najednou a podle toho to vypadá...
|
Tereza+12/05+09/07 | 54424 |
22.6.2009 9:28:20
Gliss, mě to myslím normálně šlo - přihlásit se a pak myslím změnit údaje a dole potvrdit ...
|
Bára a kluci | 27301 |
22.6.2009 9:27:47
jen v rychlosti - Gliss, zkus si tu ikonku ještě víc zmenšit, já tu svou nakonec taky protlačila sama....
|
22.6.2009 9:17:13
Hoja hoj!
Terezko díky za mail! Procházím právě procesem registrace na ŠŽ - v rychlosti jsem tam zadala jiný mail, než bych chtěla - a vidím, že to není jen tak si ho následně změnit... Nebo se někam špatně dívám??? Nezkoušely jste to některá?? Ani moje stará dobrá grepová ikona se mi tam nechce dostat - ale píšu adminovi, jak nabízejí, tak snad to půjde. |
Bluni+2vejcevejci | 32618 |
22.6.2009 8:59:42
ahojky!
nakukuju, s uzamčenou diskusí naprosto souhlasím! Tak tady zdravím a jdu koukat i "tam"! |
Tereza+12/05+09/07 | 54424 |
22.6.2009 8:27:49
Ahoj holky,
tak můžeme tu druhou diskusi začít testovat ... Kdo už posílal vzkaz, tak byste měly mít schválený vstup. Jinak jsem všem, kdo byly v Andílkově mailu ohledně letní dovolené, napsala mail s návodem, jak a kde o vstup na diskusi požádat, tak na to prosím koukněte a taky se vyjádřete, zda stěhování ano/ne ... A všechny, kdo mail nedostaly, prosím, abyste mi napsaly na můj mail (v deníčku) a já vám mail s pokyny pošlu. A ještě (když pořád používám v příčestí Y) mě napadlo, že vlastně pořád vyčleňuju chlapy, kteří třeba na tuto diskusy občas nakukovali ... tak si to prosím neberte osobně a taky se případně ozvěte. Myslím, že účelem případného stěhování určitě není někoho vyšachovat, spíš jen vědět, kdo může přijít a kdo ne ... |
Kimik+Adélka+Míšánek | 31494 |
22.6.2009 8:16:33
ahoj,
díky za rady k mluvení Adélky - asi teď budeme mít doma Severkovo - já musím s Adélkou k mudr, ta nás určo odešle na tu logopedii, já měním gundologa, Míša musí taky na preventivku a taky všichni k zubařce, jo a Adélka přeočkovat nevímco... Mno, jsem zvědavá co a do kdy stihnu - vůbec nic se mi nechce Ohledně Podlesí - je to 25.7-1.8.? Já jsem nějak zmatená, jak jste tady dávaly ty předpovědi počasí až na srpen? Já hlavně pořád nevím, jestli a kdo se mnou vůbec pojede Mamka už nemá dovolenou, MM se stále netváří ... nebo spíš tváří odmítavě ... Fotečka peťulky je krásná! Lucko, tak vyjde příští ED. Nám se tohle stalo před rokem, ale to jsme museli odejet až z dovolené. Ája 40 horečku a já békala jako želva. Však si to vynahradíte v Podlesí! Já než to sesmolím, tak určitě už první nebudu |
Lucka + Bořek12/05+Přemek08/07 | 39843 |
22.6.2009 0:15:00
Už vím, Hanilko, to je krásná vizitka učitele, když jsou děti takhle samy aktivní a žádají si tě. Fakt smekám Moc ti přeju zasloužený odpočinek o prázdninách.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.