| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 13800  [Dalších 13640 >>]
Lucka + Bořek12/05+Přemek08/07 39843
22.6.2009 0:10:05
Ahojky holčiny,

opět po megadlouhé době, jsem úplně grogy, nějak se poslední týdny nedaří~;((

Nemohli jsme do ED, kluci měli hnusný kašel s rýmou, Přemeček přidal i teplůtku~;((. Zvládli to v pohodě, byli nemocní naposledy na Silvestra (ťukám), ale to ED jsem si ofňukla, já se stráááášně moc těšila. Tak jsem na poslední chvíli rušila pobyt, Vlk naštěstí chápal a v telefonu zněl v pohodě, i když na příště už budou zálohy, což docela chápu.

Tady je spousta marůdků, Samík je mnohem lepší~R^~s~, Maxíčkovi a Matýskovi moc přeju, ať se na ORL vyjasní, co se děje a jsou kluci brzy zdraví~s~, Severko, to je k vzteku, ať jsou Nelinka s Leničkou brzy fit a Péťa to ustojí~s~, Andru, neboj se nic, do dne D budeš jako rybička, Baru, tchána noha, auuuuuuu, šla bych k zemi, vidět to na vlastní oči.

Náš domeček je právě důvod mé nenálady, do teď sice zpoždění, ale to nám nijak nevadilo, vše OK, už pomalu balíme, teď v týdnu už malíř dovymaloval odřené rohy atd. a najednou se zjistilo, že jsou špatně vyměřené schody a musí se useknout kus podhledu, protože je moc nízko. Nám to s MM nedošlo, jsme oba malí, ale byl se tu podívat náš vysoký kamarád:-) a musel se ohnout, když šel ze schodů, no hrůůůůza~o~~o~. Takže teď tam čouhají dráty a je to nadrsno useklé. A další jobovka, MM si vysnil americkou ledničku, moc se na ni tešil, a ona se nám nevejde, nechápeme kde se stala chyba, asi nějaká chyba v komunikaci s kuchyňářem. MM nešťastný, zmenšovat kuchyň nelze, tak smůla. No hlavně, že se máme rádi, vlasně o nic nejde, ale nesnáším provizorium, už se chci stěhovat a čančat si domeček.

Kuchyňskou desku máme broušený kámen tmavěšedý, stejný na zdi za linkou a varnou deskou a také z něho máme parapety (k hnědým oknům), vypadá to skvěle. Až se nastěhujeme, hned vyfotím. Zkoukla jsem vaše koupelny, jsou krásné, my máme tmavěhnědou s vanilkovou a jsem z toho rozpačitá, mám pocit, že se hodí do hodně veliké koupelny. Ale Bořík je unešený, tak co víc si přát:-) On je bobánek tak natěšený na svůj pokojík a hernu. Když viděl konečně položený koberec se silnicema, strašně si je přál, úplně roztál~:-D~s~

Petruška družička je boží, fakt jak z katalogu, nádhera.
Už se nemůžu dočkat foteček ze svateb.

Efko, mladá paní, přeju vám s MM krásný společný život plný lásky~s~.

Na tričkách pracuju, není tak snadné sehnat všechny velikosti triček jak jsem si myslela, ale zvládnu to. Přiští týden už snad bude ukázka.
Koukám na stěhování diskuse, bojím bojím, že vás nenajdu~;((
Ještě jsem chtěla milion věcí, ale musím do hajan. Dobrou.
Amélije 30817
21.6.2009 23:03:30
Kimi, s adminem už diskuze proběhla, né teda od nás, ale jiná skupina a jeho názor je, že tady diskzuze uzamčené nebudou, že na neveřejné věci jsou deníčky
Amélije 30817
21.6.2009 23:02:03
Kimi, já myslím, že to forma žárlení klidně může být, zkusila bych jí tu hru na miminko cíleně dopřát, aby si to užila, zjistila, že může, pak by ji to mohlo omrzet, Viky to chvíli taky měl ale neprojevovalo se to tou mluvou (on v té době ještě mluvil bídně sám)
Kimik+Adélka+Míšánek 31494
21.6.2009 22:59:58
a ještě mi napadlo k tomu odchodu na uzamčenou diskusi - neptal se někdo tady na rodince admina, jestli by nám tu naši neuzamčel? třeba by to šlo a nemusely jsme se stěhovat. Asi blbost, já tomu fakt nerozumím.... byl to jenom nápad - ale když mi to odsouhlasíte, tak adminovi napíšu.
21.6.2009 22:55:39
U nás se už konečně spí!! Míša tedy od 8, ale Adélka zapadla teprve teď! Tak musím jít rychle zalehnout, protože Míša zase brzy ráno vstává.

Jani, taky si myslím, že jakmile někam začneme chodit, tak je to pak na dlouho. Vím, jak to bylo z Vojtovkou - to už mi pak přišlo jako mučení pro nic za nic :-© Na tříleté mi taky mudra říkala, že až ve 4 letech. Ale taky říkala, že se to bude lepšit a tak to právě nejní! Už jí nerozumím ani já, jediný slovo nevysloví správně. Někde si přidává písmenka, někde ubírá, některý vysloví špatně nebo raději vůbec... Ještě mě napadlo, jestli se třeba neopičí po Míšovi a není to nakonec nějaká její forma žárlení... co já vím?
Tereza+12/05+09/07 54424
21.6.2009 22:34:37
Kimíku, ahoj, k té výslovnosti - Péťa, ačkoli mluví obsahově moc hezky, tak taky pořád špatně vyslovuje R, L. Na tříleté prohlídce naše mudra říkala, že na logopedii se případně chodí ve čtyřech letech, pokud by to nebylo dobré. Tak podle mě jste určitě nic nezanedbali. Ale pro klid bys tam s Adélkou zajít mohla, třeba by to pomohlo jako u Lúcy. Jo a takové ty laické snahy o docílení správné výslovnosti jsou u nás taky k ničemu.

Hanilko, taky obdivuju, jak zvládáš tak náročnou roli - spokojení studenti jsou fakt ta nejlepší vizitka ~R^

Amélije 30817
21.6.2009 22:32:23
Hani, já bych šla k tobě na fyziku ! ~R^

Andílku, když ty nejdeš do plavek tak kdo? B´ži, jdu s tebou shánět neoprem ~t~

Kimi, Viky neřekně R a Ř, ale jinak mu rozumět je, nenutila bych ji opakovat, to je asi klasická reakce , že se zasekne, jen bych asi bych asi zopakovala správně co řekla stylem - Adélka "já ...."
ty " aha, ty ....." logopedie vám asi určitě neuškodí, ale nečekala bych že je šance že vás pustěj s tím že se to samo upraví, já u všech těhle rehabilitací trochu vidím, že jakmile někoho lapí do spárů, jen tak ho nepustí ~j~
21.6.2009 22:12:48
Hanilko, já hned zítra zavolám naší mudře a domluvím se. Určitě nás na logopedii pošle.

Jen jsem chtěla znát i Váš názor. Nebo třeba jsem čekala, že sem někdo napíše, že to má podobně a jak to řeší. Dost často mi tahle diskuse pomůže více, než rady příbuzných a studovaných hlav ~;)

Hanilka a spol 8575
21.6.2009 21:55:31
Ahoj Kimiku - s tou Adellčinou výslovností - co takhle navštívit logopedii nebo foniatrii? Můžu doporučit. Lůca se hodně zlepšila za ty asi necelé dva měsíce, co na logopedii chodí, chodíme někam do Kobylis nebo Bohnic.

Jinak těm studentům - no jednám s nima jako rovný s rovnými, ale jen odsamsaď pocamsaď. Jen pokud respektují má pravidla. Ale domluva se mnou možná je a je fakt, že k nim nepřistupuji jako k nepřátelům, což se o všech mých kolezích říct nedá. A taky mojí výchovnou metodou není prioritně bič, ten pooužívám až když nefunguje jednat s nimi po dobrém. A pak taky se dost snažím, aby moje hodiny nebyly nudné.
21.6.2009 21:38:46
jé, vás tady teď je ~:-D~:-D~:-D

Ale koukám, že hodně nemocných ~n~ já teda u nás kašel a rýmu už neřeším. Mno, ake u malýho Maxíka to je fakt o něčem jiným - určitě musí být už líp.

Hanilko, to je super, že tě ty mladý tak berou. Já učitele obdivuju, že to vydrží. Ale to je asi ten obvyklý problém - já je prostě předem odsuzuju jako nevychovance, kdežto ty je bereš jako sobě rovný. Na to, že nejsi studovaný pedagog - kloubouk hluuuuuboce dolů. Dávám Ti oba palce nahoru ~R^~R^
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 13800  [Dalších 13640 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.