Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Maryka+Ladik 3roky+Vojtík12/07 | 77774 |
27.5.2009 1:16:38
ahoj,
abych se přiznala, tak Lenku s Filípkem a Kubíčkem znám, ale začala jsem na rodinu chodit před nedávnem, takže se v tom ještě až tak moc neorientuju . Mám takový slabší přehled.~:- Divím se, že vám děti takhle v pohodě vzali, u nás mi všude řekli, že je to beznadějné. Tak mám v plánu to s klukama ještě pořádně využít, protože už nikdy takhle spolu nebudeme. Insulo, radši bych na vše neodpovídala úplnou pravdou . Holky, ja jdu spat, dnes to bylo narocne, uff. M. |
Insula | 28056 |
23.5.2009 17:16:04
Dceři bude v září šest let.
Jinak se už smiřuju s tím, že skončím asi na pracáku. Odepsala jsem na spoustu inzerátů, absolvovala i několik pohovorů a nic. Všude se zeptají, proč odcházím a když řeknu, že vlivem krize a organizačních změn mi bylo zrušeno místo, protože jsem byla na RD, tak je konec. Asi bych to neměla říkat. Vlastně se přiznávám k tomu, že mám děti. |
Dani+Kuba00+Karol06+Domík08 | 80467 |
20.5.2009 7:56:42
Zdravím vás
Insulo, taky ti přeji, ať najdeš hodně rychle Maryko, tak to asi znáš Lenku s Filípkem a Kubou Lenča je moje bývalá spolužačka - ještě si ze mně dělala srandu, že Kubík bude sfoukávat první svíčku a já budu rodit a Domík se fakt narodil 18.12. jako její Kubík Mě dceru taky vzaly - jsem z Přerova. Chtěla jsem ji dát do školky, kde je celkem nával - prý dost dětí nebrali, ale já měla tu výhodu, že už tam chodil Kuba, takže mě všichni znají. Ale i tak vzali první děti, kterým maminy jdou do práce - to je jasné.. |
20.5.2009 7:39:49
Insulo: to je blbý, přeji ti, abys brzy našla práci, která ti vyhovuje. Také nevím, jak to pak budu mít s prací, ale lepší to teď neřešit...
Kolik je starší dceři? |
Insula | 28056 |
14.5.2009 12:21:44
Maryko, já mám ještě dceru, ale ta je dříve narozená (tehdy jsem ještě neměla internet) a třetí už zřejmě nebude. Tak mám smůlu.
Jinak mě syna vzali v pohodě. Měla bych jít do práce, ale nemám se kam vrátit. Momentálně jsem ve výpovědi a hledám. |
7.5.2009 6:18:43
Tak asi si holky hodně rozuměly, když chtěly mít uzavřenou diskusi. Kdo ví, jestli jim to doposud vydrželo, snad ano.
Vidíš, já jsem si taky pořídila druhé, taky v prosinci, ale 07, tak jsem začla chodit tam, , taky dobrý řešení . Jak to máte holky se školkou? Vzali vám prcky? Nám ne (jsme z Brna), jak jsem doma s mladším, tak nemáme šanci. Doufám, že mi ho vezmou za rok a jsem zvědavá, jak to bude s mladším. Ale teď nemá smysl to řešit. |
Michelinka+Daneček 2.2. | 30679 |
5.5.2009 20:26:38
Omlouvám se, že vám vpadávám do diskuze,jen bych ráda pozvala pražské rodiče čerstvě zapsaných dětí do MŠ na důležitou přednášku:
Vstup dítěte do mateřské školy a jak si s ním nejlépe poradit 28. května 2009 od 18.30 hod. Přednáší PhDr. Ilona Špaňhelová (známá dětská a rodinná psycholožka a autorka několika odborných publikací) Vzali Vaše dítě do školky? Dobrá zpráva! Je ale potřeba se na tuto velkou změnu společně připravit! Přednáška a diskuse o tom, co může rodič udělat, aby bylo jeho dítě připraveno k bezproblémovému nástupu do mateřské školy, jak překonat stesk, nechuť, pláč při vstupu do MŠ, adaptace dítěte v MŠ adt. Přednáška trvá 2 hodiny. Podrobnější informace na: www.rcandilek.cz |
Insula | 28056 |
27.4.2009 13:06:44
No, já myslím, že nebyly spokojené s tím, že nejdou tady uzamknout diskuze. Byl tu problém se "šmíráky", ale přesně už nevím. Musela bych zalistovat zpět.
Já jsem k nim chodila na dámu, ale pak jsem dostala nový počítač a zjistila, že tam nemůžu (mám pracovní a firma znepřístupnila některé stránky). Takže jsem na dámu nemohla přispívat. Teď si manžel pořídil svůj vlastní a já zjistila, že to asi tím nebylo, protože ani s novým PC jsem tam nedostala. Tak jsem jim napsala a ukázalo se, že když jsem dlouho nepřispívala, tak mi zrušili přístup a obnovit mi ho už nechtěly , tak jsem tady. Takže klidně pište. |
Dani+Kuba00+Karol06+Domík08 | 80467 |
15.4.2009 11:48:50
Ahoj, po delší době jsem nakoukla a třeba se to tady zase rozjede Mám taky březňátko a chtěla jsem před rokem s holkama pokecat a tady se to stěhovalo, tak jsem si pro jistotu pořídila ještě jedno a chodím na prosinec 2008
Tak klidně pište a já budu nakukovat Daniela |
13.4.2009 22:34:00
Ahoj a není to škoda? Moc tomu nerozumím, proč maminky odešly a ještě k tomu nikoho nepřibírají. Ale je to jejich věc. Když tu některá budete chtít pokecat, tak se ozvěte ahoj
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.