| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 36990  [Dalších 36930 >>]
Insula 28056
18.3.2009 20:08:24
Ahoj Judino, holky z téhle diskuze se přesunuly na dámu.cz do uzamčené diskuze. Nové maminky už tam ale nepřibírají. Tak jsem tu zůstala asi jenom já. ~t~
Judina+Ríša 3/06 + Eliška 3/09 88684
1.3.2009 19:43:02
Zdravím všechny maminky~x~

Proč sem nikdo nechodí? Mám už jedno březňátko a druhé čekám ~p~ Ráda bych si s někým pokecala ale nikoho tu není ~l~
EditaMT 39700
16.9.2008 9:19:55
Milé maminky a děti, tak je nám těch 30 měsíců a já si říkala, že Vás všechny musím pozdravit!!!
Také jsem tu dlouho předlouho nebyla... Koukám, že to tu stále pěkně povídá :-)
Přeji Vám vše nejlepší a hlavně těm našim prckům... E~s~
Elli a Sabinka 19.8.05 28201
21.8.2008 8:52:43
Holky, nemáte někdo zájem o 2 lístky na Kouzelnou školku FRANTIŠKOVO ČAROVÁNÍ (s Majdou) v neděli 21.9. na Praze 6, v kině Dlabačov? Lístky mám 2 (po 140 Kč), ale dítě do 3 let (nebo i lehce přes, snad to vyloženě nekontrolují) může být zdarma s tím, že sedí na klíně, takže by jste mohly vyrazit se 2 dětma nebo s taťkou. My uvažuje ještě o nějaké dovolené a tato akce nám koliduje. Pokud máte zájem, napište mi na mail pod nickem.
ditka, agata 3/06 a tomáš 7/08 34337
2.5.2008 21:06:37
Tak pristup povolen, brzo se ukaz, packo
2.5.2008 19:10:49
Marti, dala jsem to na diskuzi, jakmile to holky odsouhlasi, povolim ti pristup. Napisu ti sem, ze mas vstupvolny, ju?
Martina_K a Ondrášek 37865
30.4.2008 15:47:24
Ahoj holky,
po hodně dlouhé době jsem se podívala na diskusi březňátek, a ona tu už není. Ani na fotky dětí už se nemůžu podívat... už je asi fakt moc dlouho, co jsem tu nebyla, moc se kaju... Mohla bych taky poprosit o povolení přístupu (nick mám Martina+Ondra04/06)? Pokud by Vám to nevadilo, ráda bych se zase zapojila... Ten čas hrozně letí... Nemáte někdy pocit,že teprve nedávno jste rodily a najednou tu běhají dvouleté děti? Mimochodem, moc blahopřejeme všem dětem k narozeninám, a maminkám a těhulkám ke všem novým miminkům. Ondra byl před rokem na operaci s bříškem a měsíc poté jsme odjeli z ČR, nejdřív na pár měsíců do Madridu a teď jsme v Lausanne, manžel tu pracuje. Máme se fajn, jen mám poslední rok pocit, že neustále zápasíme s jazykovými bariérami. Nejdřív španělština a teď pro změnu francouzština. Za měsíc nebo za dva se zase vracíme. Konají se stále pražské srazíky?
Přejeme krásné jaro a hodné děti, Martina a Ondra
Laura+Pupča 49152
29.4.2008 13:33:41
Ahoj holky, patříme na říjen 2006 (diskusi jsme však přesunuli z rodinky na ŠŽ do uzavřené diskuse) a chtěla jsem vás poprosit, jestli jste už pořádaly víkendovku a máte nějakou dobrou zkušenost s penzionem nebo s chatou pro cca 30 ubytovaných (a více) jestli byste nám neporadily, rádi bychom se někde sešly začátkem června.

Stačí když bude pěkné ubytování, čisto, dobré přikrývky (ne péřové), slušně vařit, pěkné okolí na procházky,společenská místnost kdyby bylo ošklivo a nějaké vyžití pro prťata, jako je písek,houpačky,klouzačka. Není potřeba aby to byl top hotel s bazénem,saunou,posilovnou,spíš at je ta cena přijatelná,at nás může jet co nejvíc.

Za každý váš tip vám budu moc vděčna, pokud o něčem víte, napište mi prosím na e-mail, mám ho pod nickem.

Předem moc děkujeme.

ještě poznámka:
většina je z Moravy, hlavně Brno, Ostrava,Zlín,Zábřeh,Lipník,Uničov... pár holek je z Prahy. Takže tak nějak aby to měli všichni dostupné.
24.4.2008 17:19:35
Tak az se tam zaregistrujes, posli nick mailem me, nebo Lenuli, povolime to pristup..
Miskulka,Dany a Beatka 34109
24.4.2008 15:51:55
Aháááá,tak už chápu..byla jsem sama svědkem,jak nějakej šmírák se naboural a pak kecal do všeho;((;((
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 36990  [Dalších 36930 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.