| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 330] Názory 331340 z 2318  [Dalších 1978 >>]
shantule,Terka 12/07+Péťa10/11 107044
19.2.2011 18:42:13
Chodím se pořád koukat na ten test a nějak tomu nemůžu uvěřit~a~ Jo vyprdnout se na všechno to bych chtěla, ale fakt nevím jak ~d~ no snad otočí až mu to řeknu a vše bude ok.
Jojo kéž už by bylo jaro. U nás dneska sněží a to jsem si říkala, že už by se mohlo začít oteplovat...Tak jo holky hezký zbytek soboty a příjemnou neděli~3~
Rybka24 94386
19.2.2011 17:55:33
Shantule, zkus se na vše vyprdnout, hladit si bříško a myslet pozitivně. Se mi to mluví, já vím, ale ta čárka je přece krásná, at si chlap říká co chce!!!.
Jinak výlet... děti furt marodí, tak nemůžu. Mýmu se nikam nechce... Ať už je jaro :/~o~
19.2.2011 12:54:47
Tak můj se vrátil po týdnu. Všechno fajn...jenže mi vlezl do telefonu a na fb a zjistil že jsem měla několik prozvonění s jedním mým kamarádem. O nic nešlo, jen jsme klábosili..známe se už 7 let a vždycky mezi námi bylo přátelství. on je dokonce o půl roků mladší a takový jouda pro mě. Prostě jen kamarád a nic víc. Jenže můj z toho udělal hned kovbojku a ze sebe paroháče. No byla bouřka, 2 dny nespal v ložnici. Včera jsme spolu už normálně komunikovali a dokonce se i milovali. Vysvětlila jsem mu že je pro mě jediný a on mi přitom řekl že mě miluje. Jenže předtím když mě obviňoval z nevěry kterou jsem nespáchala, tak mi řekl, že nemám chodit s tím že jsem těhotná, že by stejně nevěřil že je jeho a že bych šla okamžitě na potrat..Já samozřejmě řekla že v žádném případě. Nejsem blázen po tolika neštěstí jít dobrovolně na potrat našeho dítěte. Stejně jsem si říkala, že se mi nemůže zas tak rychle poštěstit. Zase mám zpoždění a říkala jsem si že mi to beztak zas příjde za týden. Dneska mi to nedalo a test jsem si udělala, mám tam čáru jako dálnici. Jenže já to beru jako ani ne štěstí ani neštěstí prostě nijak. Samozřejmě že mám radost, ale nevím jak tuto situaci dál řešit. Pak zas co když to nevýjde, opět. Proč nemůžu mít alespoň měsíc klid? A pořád se musí něco dít. Už mě z toho fakt hrabe.~8~
Edysha 29937
18.2.2011 9:39:57
Rybko a co zmenit na chvili prostredi? Vyrazit na prodlouzeny vikend nebo k rodicum nebo na hory....proste trosku zmenu a relax,aby si se krapet nabila nez bude jarni slunicko?
Rybka24 94386
17.2.2011 16:41:16
Asi všechno dohromady. Nic mě nějak netěší, nebaví a všechno prudí. Až na dětičky teda, Ty jsou moje zlatíčka i když v noci nespí...
Edysha 29937
16.2.2011 22:07:05
No, jo no, muzsky pristup ~;), obcas se take s necim morim a manzl to ma za minutu, ale casto je to i naopak. ~j~

A copak, deti zlobi nebo manzel a nebo takova ta predjarni depka?
Rybka24 94386
16.2.2011 17:58:20
se musim někde vypovídat...poslední dobou mě všechno táááák neskutečně štve!!!!
Rybka24 94386
16.2.2011 7:29:04
Než abych chodila do lékárny, tak jsem včera večer vyšilovala. Dvě hodiny jsem špoluchala s vodou a dělala tanečky nad jejím nočníkem. No a pak do ní manžel nažbrundal půl litru vody a šlo to jedna báseň :) Aspoň mám novou zkušenost, jak to fakt nefunguje :D
15.2.2011 22:23:25
Jo tak to já se nikdy nenudila...~z~
Nikdy jsem nebrala moč malému miminku. Mě to stačilo na 3leté prohlídce když se mi nechtěla vyčůrat do skleničky. O těch pytlíkách jsem nikdy neslyšela. Alespoň pro příště budu vědět něco nového až bude třeba.
Rybka24 94386
15.2.2011 19:49:15
teď jsem našla na netu, že se ty pytlíčky dají koupit i v lékárně, tak tam při nejhorším ráno zaběhnu...
[<<Předchozích 330] Názory 331340 z 2318  [Dalších 1978 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.