Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Peťule, Elí, Áňa | 25771 |
1.7.2011 13:20:02
Hrosi kolo sem koupila od kamosky za 300kc po jeji dcerce je skoro neježděné any ho uslápne ale vítězí její pohodlnost no
|
hrošík+Em 8.9.08+Hani 4.10.201 | 46590 |
1.7.2011 12:43:45
Peti, úžasný fotky! Holky rostou a rostou, jako u nás!my kolo nevytáhly ještě, te´d neměla dlouho ani tříkolku, ale zase ji vytáhnu, ať trénuje, jen ji nemůžu tahat do kopce a tdy je těch kopců dost...
|
Peťule, Elí, Áňa | 25771 |
1.7.2011 12:25:15
Ahojik po delší době zdravím
Hroší mimi úžasné Hwezdi uží si dovolenou a taky super že malá zvládla tu mandli Snad už bude zdravá U nás vyšla školka od října nastupuje na celej den a já do práce |
28.6.2011 9:12:17
ahoj holky, tak Vám představuji naše stydlivé miminko...
Na UTZ se předvedla tedah alvně kopancema nohama a schovávala obličej buďto do placenty nebo si ho ukrývala rukou. I jsem se musela jít projít svižně, dřepy a tak a ono ji to uspalo dokonale, při druhé půlce spala spokojeně, rukou tam něco objímala a když doktorka hýbala břichem, naštvala se a kopala a obličej schovala úplně. Je to i problém toto, že mám málo tý plodovky a taky dle dr mám tu placentu dost velikou... Ale nožky od sebe dala a kávové zrno nešlo přehlédnout.. v prní půlce natáčení si mnula očičko, dávala ruku v pěst, druhou měla pak u zadku :o) pila polodovku a usmála se a to vše, těch pár chviliček mi stačilo víc, než kdyby se tvářila na UTZ celý natáčení, o to vzásnější mi to vše bude a je.... a ačkoliv jsem od začátku chtěla kluka, tak jsem to stihla přehodnotit a jsem neskutečně z holčičky nadšená :o) a i manžel, mnohem více, než když jsme se dověděli, že čekáme Emičku... i te´d mám slzy v očích... |
Ori_on | 110091 |
22.6.2011 16:14:38
Děkujeme též.
A ve staronové práci přeju hodně zdaru a abys už nemusela zase měnit. U mě veliká spokojenost, na takové místo člověk natrefí jednou dvakrát v životě, takže si ho podržím jak nejdéle to půjde. Dneska jsem měla jednání, tak jsem byla na výletě a taky dřív doma. A jsem dokonce sama. Muž s Viktorkou u rodičů, užívají poslední den paragrafu, do konce týdne bude Viktorka u babičky na hlídání, další týden v jeslích a my v práci, a pak frčíme konečně na dovolenou. Těším se . |
Lvice+lvíčata | 73763 |
22.6.2011 14:36:19
Viktorce přejem brzké uzdravení!
syn byl taky na operaci v květnu s nosní přepážkou, měl vybočenou nosní přepážku a nemohl dýchat, už je OK a chodí do školy, ale marodil měsíc týden v nemocnici a pak 3 týdny doma já měním zaměstnání, nastupuji od prvního do bývalého zaměstnání, tak jsem zvědavá jak to zase v práci zvládnu, mělo by to být s lepší pracovní dobou za lepší peníze...momentálně doháním resty vybírám si dovolenou ve stré práci |
Ori_on | 110091 |
20.6.2011 14:42:57
Hroší, díky. Až budeš vědět, co máš v bříšku, tak dej vědět! A opatruj se.
My dnes s Viktorkou po kontrole na ORL týden a něco po operaci a vše v pořádku. Juupíí. |
17.6.2011 15:27:39
Moc gratuluju!!!
Tož můj režim platí, plodovky stále hodně málo, víc má u nožiček, tak hezky kopalo a bohužel, ač nohy dávalo od sebe, nešlo poznat, co to je, všechno tak maličký, jak je i mimčo menší... ale dle dr to vidí spíše na kočku než kocourka, ale říkal, že tak 60% na 40%... čili zase nevím nic... |
Ori_on | 110091 |
17.6.2011 13:45:34
Pěkný pátek, holky.
Mám tááákovou radost, muž udělal dneska státnice. Konečně to má za sebou, tak se může slavit . Mějte pěknej víkend. |
Ori_on | 110091 |
14.6.2011 13:24:51
Zdenčo, děkujeme .
Já vidím na Viktorce změny k lepšímu hned od začátku - od prvního dne po operaci. Nelitujeme zatím. Šli bychom s ní zas. Jsem v práci, mám kafčo, to nejdůležitější dnes hotovo, tak zevluju a zdravím . |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.