Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Zdenča+Petřík8/05+Lenička10/08 | 27659 |
13.6.2011 17:06:13
Ahoj hvezdi - Viktorce přejeme brzké uzdravení.
Petříkovi to pomohlo opravdu hodně, od té doby (1,5 roku) neměl ATB. KOčár parádní. Lenďa má ještě ten mini a asi jí ještě dlouho vydrží |
Ori_on | 110091 |
13.6.2011 13:25:34
Ahoj, mám den volna - teda paragraf, v pátek a dnes, o víkendu budu mít aspoň něco zaplaceno, když nejsem v práci, o moc peněz nepřijdu, zítra už mažu do práce a nastupuje na OČR muž do příštího pondělí.
Viktorka je už téměř zahojená a dle toho, jak řádí, se asi cítí skvěle. Máme s mužem fakt radost, že ten špitál nebyl zbytečnej. Hroší, díky, símtě, drž se, moc se nenamáhej a zkus odpočívat (i když s Emkou to asi jde těžko, vidím to doma ). Musí to být náročné, mrzí mě, že si to těhotenství příliš neužíváš, ale věř, že bude líp. Už víš, co to bude? Nadšená Viktorka z kočárku (den po operaci). Nezbytné vybavení kočárku |
hrošík+Em 8.9.08+Hani 4.10.201 | 46590 |
10.6.2011 11:26:35
Jsem ráda, že je malá OK, já jsem si taky poležela, sestry byli super... te´d se modlím ,abych nešla ležet zase, jinak sjem nemocnná, do toho klidový přísný režim drže nemůžu, není jak... jako snažím se, ale... manžel an stavbě, tak je tam do večera...
|
Ori_on | 110091 |
10.6.2011 11:13:31
Zdravíme s Viktorkou, dnes nás pustili ze špitálu po vyndání nosní mandle. Vše dopadlo moc dobře, mandle byla prý hodně veliká, tak věřím, že Viktorka nebude s těmi infekty už tolik zápasit a bude hlavně v zimě víc zdravá . Jinak v nemocnici se o nás supr starali, chování sester i doktorů na jedničku, v úterý odběry, ve středu předpříjem, vrátili jsme se domů, a včera rovnou nástup na operaci, dnes už zase doma )). Tak nějak si představuji pobyt v nemocnici )). Mějte se.
|
Ori_on | 110091 |
3.6.2011 14:27:11
Dlouho jsem nic nevkládala , tak pár fotek od nás.
Den dětí v jesličkách a jedna z domova...ahojjjj. |
Lemora | 42963 |
26.5.2011 12:29:14
jéé Hrošííí
|
Ori_on | 110091 |
26.5.2011 9:18:09
Jé, miminko, paráda.
Já koupila včera kočárek pro panenky, tak se na něj už s tou mojí holčičkou těšíme . Tenhle: http://kocarky-pro-panenky.heureka.cz/zekiwa-wix/galerie/ Doufám, že jí pár let vydrží. Osahala jsem si ho přímo v kamenném obchodě, je naprosto senzační, stabilní, odpruženej, krásná kola a ježdění. I do hor ))). Námi vybrané školky nám nevyšly, tak máme zajištěnou jednu okrajovou jako zálohu pro případ, že babička nebude moci během těch 8 měsíců někdy pohlídat, takže nakonec vše dopadlo dobře. Hlídání bude i se zálohou. V práci mi prodloužili smlouvu a zvedli plat, natrefila jsem fakt na moc dobrou práci. Mám radost. A navíc je venku přímo náááádherně, mějte se hezky . |
hrošík+Em 8.9.08+Hani 4.10.201 | 46590 |
25.5.2011 9:04:45
tak ho ukážu...
je vidět, že plodovky málo, koukalo na nás... a ještě utiskován placentou ,ale ta je měkká, to mu prej nevadí říkal dr...no budu mít asi šišatý miminko...ale třebas se mu to líbí, je jak v peřince... |
Ori_on | 110091 |
11.5.2011 10:54:55
Ahoj ahoj ahoj ,
je tam luxusně. Šla jsem v 9 k dr. a už jsem se do práce nevrátila, byl by to vážně hřích . My zatím v té druhé školce nevíme, jak jsme dopadli, rozhodnutí až na začátku června (nějaké náznaky máme, že naděje je, ale raději zaťukám), ale zakládala jsem tu téma a holky odsud mi to pomohly v rozhodování, takže když naše vytoužená školka letos nevyjde, dáme přihlášku do té samé příští rok opět, a od ledna do září, mimo dovolené a paragrafů samozřejmě, bude zase hlídat babička. Sama se nabídla a chce, my zvažovali soukromou školku, ale je fakt, že babička je babička, a v kolektivu ještě bude ažaž, navíc ušetříme...takže asi tak. Kein Stress. Mějte se skoroletně. |
Lvice+lvíčata | 73763 |
10.5.2011 22:36:25
zdravím, předně Tygří obrrrrrrrrrrrr gratulace k maličkému
jste mně holky fakt pobavily s tím převisem dětí, tady se hlásí do školek okolo 100 děti a berou tak 1 třídu, místo těch co odejdou do školy, takže tak 12-15 dětí ze 100 , maminky podávají i 10 žádostí do školek...my dávali 4, v jedné školce nám rovnou řekli, že to nemá význam, že berou 12 dětí a že místo vyjde jen na předškoláky a už mají 60 žádostí, že si ani nemáme žádost podávat a to jsme tam byli první den zápisu, takže jsme to v téhle školce vzdali... už nám došly rozhodnutí ve třech nám ji nevzali....ve čtvrté ano, dneska došlo konečně rozhodnutí, že se tam dostala.... |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.