| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2009

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 19147  [Dalších 19007 >>]
Mače 39250
8.4.2011 10:03:03
Markét, každý bude ve svém pokoji. Jakub to tak chtěl, on si strašně rád hraje v klidu a to mu jaksi Luky neumožňuje a usíná rychle a v pohodě, zatímco Lukášek dlouho a pobrekává, takže budí Kubíka.
Oboum jsme nechali udělat pokoj na zakázku, tkaže budou v novém, oba mají vyvýšeou postel s druhou výsuvnou a úložným prostorem pod ní a výklopnými schůdky, oba už tam mají stůl a židli (obojí čistě dřevěný). Lukášek zatím bude spát na té výsuvné dole, Kubko se těší nahoru.....příští týden jdeme čerpat peníze z banky, tkaže snad už to klapne...
Akorát teď moc nestíháme.Věcí máme nějka moc, hrůza!!!!!už je sbalenejch cca 50 krabic od banánu a nikde ty věci neubyly nevím....příští víkend bychom chtěli probrat věci ze sklepa a ty co si encháme odvézt do nového sklepa (ten je 1x tak velký:))))), prostě je toho moc, musíme to nový byt vymylovat, dodělat změny v elktřině, stejně tak stavební firma bude dělat přesně vývody pro kuchyň...prostě mazec!!!!!, ale už se strašně těším, byt je o 40 metrů větší než teď, je k tomu lodžie a sklep a garážové stání, takže nesrovnatelně lepší, navíc je to už v intravilánu Prahy, takže i doprava je tu lepší a ne jak teď bus 1x za hodinu
Markéta-M+F 41702
7.4.2011 14:04:42
~3~
My ted marodíme, kluci mají zánět spojivek s toho sluníčka minulý týden~j~ je to o nervy a asi si pujdu pro prášky na uklidnění~t~~t~

Všichni pracujete a mě se ještě neozvali~n~ příští týden tam zkusím zavolat.Já už chci taky dělat~n~ ještě zkusím zavolat do své práce,ale tam to nevidím moc dobře~d~

Mače..blahopřeji k novému bydlení~x~ budou kluci pohromadě nebo každý ve svém?
My to ted hodně řešíme,jestli je dát vůbec k sobě,protože jsem ráda,že Fanda lehne a usne,ale Mates ten si ještě dlouho hraje a spívá~d~
No musím ještě přestavět pokojík a pak se rozhodneme,už ho chci přesunout z ložnice at si moc nezvyká~j~~:-D
zrzulec 97896
7.4.2011 13:43:05
hodila bych recept ale dělala to švigr mama takže ti nepomužu my taky mame ted nejaky frmol pomaham manželovi na stavbe tak už ani neuzvednu lžičku natoř dceru jsem unavena a ani s te unavy nespim hlavne ale že jsou holky zdrave a to mně pohani dal
Mače 39250
7.4.2011 11:09:11
Ahojte po čase,
Zrzulec - nádhernej dort!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Myslíš, že by jsi sem mohla hodit recept, hlavně na ten krásně bílej krém navrchu???Prosím!!!

U nás chaos. Prodali jsme malý byt, koupili velký byt, věci v malém jsou v krabicích, kolem vělkého zařizujeme poslední věci abychom dostali klíče, na konci měsíce bude nábytek a začátkem května kuchyň, já už dlouho chodím do práce a do toho je manžel často služebně pryč, tak 2x za 14 dní po 2-4 dnech, takže mazec......jednu dobu sjem byla zoufale unavená a usínala ve stoje, nervy nadranc....teď je to lepší,ale oddychnu si až to bude vše za námi. Kluci rostou jako z vody....školku sjem nezkoušela, nemělo to smysl.....Poctivě Vás dočítám, jen nemám moc sílu psát...ale snad se to časem zlepší....mějte se krásně!!!!!!!
Vejce 88037
7.4.2011 9:38:01
ahojte. byla jsem pro přihlášku a bylo mi řečeno, že ji nemusíme ani podávat, že se na 99% nedostaneme~n~ co budu dělat? ~n~ nevíte, kolik se teď dává na pracáku? já se zblázním~7~~7~
zrzulec 97896
3.4.2011 12:30:28
uplne stejne jak u vas Ema pořad opakuje všechno co děla starši vidi ji jak nejakeho boha umi veci od starši že des je hrozne upovidana takže už se da celkve sni domluvit a jaks enevidi tak se ptaj po sbe a jak se vdi tak se stale mlati koušou a hadaj a křiči je to des už jsme si zvykla ale manžel jak je doma tak šili ja je necham dokud se neporvou a oan te nemuže vydržet~t~~t~~t~ ale jinak taky ji ma jak vzor
Markéta-M+F 41702
3.4.2011 7:53:06
Zrzu...pěkná oslavenkyně~x~~x~~x~~g~dodatečně vše nej~x~~x~ a pěkný dortík~w~
Ségry jsou pěkný~:-D jak se k sobě mají? u nás to je ťuťuňuňu a pak se midlej~:-D ale mladší ho má jako vzor,vše po něm opakuje.Někdy se můžeme uřechtat jak jsou srandovní~t~~t~
A včera celý den bez nehody~R^takovou rychlost jsem nečekela~d~
zrzulec 97896
1.4.2011 19:33:18

zrzulec 97896
1.4.2011 19:28:49
tady par foteček jak jsme vyrostli my ~x~~x~~x~
zrzulec 97896
1.4.2011 19:20:47
SLAVA PROMINTE ZA TOLIK ODKAZU TAKHLE JSME SLAVILI NAROZENINY MY
[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 19147  [Dalších 19007 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.