Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
zrzulec | 97896 |
8.4.2011 13:51:23
takže jsme všichni na to, stejne a jakto že mate zlou střechu a zatepleni a okny vy přece mate novy barak ne?
|
Markéta-M+F | 41702 |
8.4.2011 13:40:47
Tak jen si přát aby aspoň práce byla
Jakou máš ted práci? Myslím,děláš na směny? Já si to s dětma neumím představit,ale v dnešní době si moc vybírat nemůžu.Ještě že máme babičku i když taky nemůžu na ni všechno nechat. |
Mače | 39250 |
8.4.2011 13:31:59
Markét my budeme mít dvě teď cca 13 měsíců, takže to bude docela mazec. Nový byt bude zařízenej z peněz co byly navíc za starej byt:))))z toho rozdílu je nábytek objednaný. Až dorazí hodím vám pak celek, to bude ale někdy v květnu:))))zatím mám jen 3d návrhy....
Dvě hypo jsou mazec, a až skončí, tak skončí i rodičák, takže na tom nebudeme o nic moc líp....snad jen, že já seženu lepší práci, u manžela to už ani nejde, ten jí má skvělou, takže tam se spíš modlím, ať mu vydrží!!!!!!!!!!!!!! |
Markéta-M+F | 41702 |
8.4.2011 13:27:36
Mače ...o hypotéce mě něco říkejtaky jsme se do ní nějak zahrabali,ale ještě 3roky a budeme o pár tis. bohatší,máme ještě jednu hypotéku a dvě nás rujnujou.
Zrzu...jsme na tom podobně,my dva pokojíky sice máme,ale jeden pokojík jsme vyřešili blbě a krom toho až dojde hypotéka budeme muset opravit střechu a nově zateplit podkroví a nová střešní okna,takže budou zatím pohromadě. Aspon do té doby než pujde Fanda do školy. Jak budou oba školáci,chtěla bych je dát do každého pokojíku zvlášť. |
zrzulec | 97896 |
8.4.2011 13:14:29
ahoj tak ja taky ješte nepracuji ma nastoupit až v 9 mesicci snad se nic nestane a pujdu muasim jit atyk mame krizi potřebujem nabytek a nemame na nej hruza nemam skřine nic a holkam dělam jen jeden pokoj Ema by se sama bala a ani nemam penizky na oba udělame jim ted jeden holčiči a pak do budoucna každe zvlašt pro slečny
|
Mače | 39250 |
8.4.2011 12:52:39
Markét já sjem si říkala, že teď by to bylo lepší než v létě, ale tolik chybět v práci bude strašné, už když jsem na ošetřovačce vyjdeme s odřenejma ušima, ta hypo je dost vysoká a je to pak znát, navíc veškeré úspory padli na nábytek, takže musíme vyjít.....
Zařizování je bomba, jen kdyby to nebylo skoro ejn na mě, Manžel je skoro pořád na služebkách a já děti, práci (celý úvazek) a k tomu zařizování kolem dvou bytů zvládám jen tak tak. Vstávám ve 4:40 a večer jsem fakt mrtvá!!!!!! K plíně gratuluju!K tomu sjem nenašla ještě odvahu a ani čas. Děda mu jí dává, takže jí má pořád a jestli bude jako brácha bude mít pleny do tří.... |
Markéta-M+F | 41702 |
8.4.2011 12:30:40
Jinak neštovice máme zasebou, i když starší jich měl málo.Takže jsME měli lehouličký průběh u obou.
Lepší ted než v létě |
Markéta-M+F | 41702 |
8.4.2011 12:27:54
líbyli
|
Markéta-M+F | 41702 |
8.4.2011 12:27:26
Mače...myslím,že takové starosti by se líbili každé,no mě tedy jozařizování je super,i když to je lítačka a jde o nervy,ale je to hezký a dělá to radost Tak at se klukům něco pěkného zdá v novém
U nás už se slavěj úspěchy,jsme bez plíny a uvažuju,že mu ji vezmu i na spaní,včera celý den bez nehody a bez čůrání do plíny i přes noc. Čůrá i do záchodu ale na stojáka ještě ne |
Mače | 39250 |
8.4.2011 10:04:16
Zrzu to je škoda....tak třeba kdyby sis někdy vzpoměla...prosím:)))))))))
Jinak čekám co bude, kluci jsou zdravý, ale ve školce jsou neštovice a ještě spálová angína, bude zázrak jeslti nás mine obojí............. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.