| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2009

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 19147  [Dalších 19097 >>]
Markéta-M+F 41702
18.6.2011 12:45:55
Zrzu...takže jdeš něco jako na zaškolení? a do budouca sama na sebe??
No my by jsme na dovču taky neměli,z čeho by jsme to ušetřili~j~ ale měli jsme docela větší vrácení daní,takže za to se jede~R^ ještě, že si mě manžel může odepsat~k~vy nemáte vrácení daní?
zrzulec 97896
16.6.2011 19:48:02
ja jsme kadeřnice doma mam v garaži provizorni atelier ale od zaři amm jit do kadeřnictvi u nas ve meste
chorvacko to bych taky jela hlavne z Emou at už je s tim kašlem lip ale bohužel na to nemame ale ja budu dělat všechno rpúoto aby přišti rok jsme mněli
Markéta-M+F 41702
16.6.2011 12:47:46
Zrzu..gratuluji ke zkoušce~x~ a co to bylo za zkoušku?

Mače..tyjo,máte naplánované celé prázdniny,ne~R^ mít takovou babičku,co by si je vzala na 14 dní,to by byla krása,snad moje máti si je jednou někdy vezme~d~do Alp bych se taky jednou chtěla podívat.
My jedeme směr Chorvatsko,kam jinám,ale 11 dní od domova,to bude paráda.~k~ už mám cestovní horečku,jedeme za týden~R^~:-D
začínám už balit,zatím jen lékárna,drogérka jídlo,takže pořád někde lítám a nakupuju~l~ ale to potěšení za to stojí,naštěstí mě tenhle měsíc nevolali z práce,tak mám volno:-)
Mače 39250
15.6.2011 12:58:09
Markét my jedeme 8. srpna na 10 dní do rakouských alp, stejně jako před 2 lety a už se nemůžeme dočkat!!!!!!!!!!!!byla to ta nejlepší dovča tak si dáme repete.)))))))))Kubko jede teď s babičkou na 14 dní na chatu, první týden v červenci jsou u nás známí a třetí týden tchýně, což se mě netýká, volno má manžel.........

a kam míříte vy?
zrzulec 97896
14.6.2011 10:40:35
ahoj Market ed jsme dělala na zkoušku a od zaři nastupuju na 2 roky do prace na plny uvazek školka žadna nevzali mi ji atkže to budem z manželem lepit babičkama a tetama ach joj ale penizky potřebujem abysme konečne dodělali domečeka něli jednu starost za nama a ja potřebuju bud se prosadit v tom řemesle nebo opustiti jak mi to nepujde a jit pravovat nekde jinde neco jineho uviidme jak se to bude vyvijet
a kam jedete???
Markéta-M+F 41702
14.6.2011 9:08:29
Zrzu,nazdár~3~ taky dost že nakoukneš.
Tak už taky pracuješ? nebo jenom jen částečně?
A co školka?
JJ,taky jsme věčně venku~:-D

Kdopak se letos vůbec chystá no dovolenou???
My odjíždíme 24. a já se táááák těším~R^
zrzulec 97896
13.6.2011 19:58:11
ahoj holky už jsme tu dlouho nebyl jak se mate?? my dobže je leto tak si to uživame venku jinak same hezke sprav o miminku gratuluji ja taky byla na zkušene v praci a deti nic žadne reakce jako bych byla doma tak jsme štastna a i sklamana Ema je na mně tak zavisla že to nechapu ohledne 17 kil nevim sice vyšku ale znam plno deti ktere maj i 15
Haňul :) + Alex 3/09+Marie1/12 25097
13.6.2011 8:33:16
Pepino zkus se podivat na sbazar a dalsi inzeraty, vzhledem k tomu, ze mas cas, tak si podej inzeraty sama, treba se ti zadari, jinak se pokus i smlouvat. urcite by se nasla nejaka mamka na MD nebo nejaka starsi pani (jako babicka). zkousej to, taky jsem to tak resila.
Markéta-M+F 41702
11.6.2011 14:55:08
Fakt 8 tis měsíčně?? A to na jak dlouho hodinově? a celý týden i s obědem?
Já jsem taky uvažovala,že bych si vzala 2 děti na hlídání,ale nemám tušení jak s obědem bych to dělala,a do oběda to nikomu asi nepomůže.~d~
Takže nic~j~ale je to drahota~l~ to z mého platu by moc nezůstalo~j~zlatá babička~6~~:-D koupím jen nějaké maso, aby měli z čeho vařit a bude to levnější než soukromé hlídání~k~
Pepíno 10.3.09 87847
10.6.2011 21:44:10
Tak to už jsem taky zjištila je tu paní která se stará o děti a chce 8000 kč měsíčně .Sice je to drahé ale alespon bych si udržela místo než ho vezmou do školky .Průměrný plat před mateřskou jsem měla 15000 kč.Tak to my moc nezbyde ale život je boj~4~
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 19147  [Dalších 19097 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.