| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2009

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 19147  [Dalších 19087 >>]
Haňul :) + Alex 3/09+Marie1/12 25097
10.6.2011 13:49:18
Mace vklidu, vsak ja to taky nemyslela spatne :) jinak jsem moc rada, ze jste spokojeni v novem :))

pepino zkus si dat inzerat, zeptat se maminek, v dnesni dobe hlida uz hodne zenskych deti po doma, sice to neni nejlevnejsi, ale snad by se to tech par mesicu dalo.
Pepíno 10.3.09 87847
10.6.2011 13:04:56
Haňul gratuluji moc moc
A na váhu dětí bych tak nekoukala i my máme 17 kg a tlustý není doktorka to neřeší a jíme méně než kamarádky malý který má 10 kg .Prostě někdo je takový někdo makový.
I já chodím do práce na noc protože hlídání nemáme chodím od 22.30-4.00 a Pepa se budí kolem sedmé .Pak si jdu lehnout až ho večer položím mezi osmou a devátou.Je to záhul ale jinak to nejde.
Pepína do školky nevzali a já musím v březnu nastoupit jinak přijdu o práci jen na ranní a díky tomu že nemáme žádné hlídání je to pro nás katastrofa.Snad do té doby něco vymyslím.Omlouvám se že nepřispívám ale opravdu nestíhám ale sleduji vás všem přeji krásné léto a hodné dětičky~3~
Mače 39250
9.6.2011 10:04:38
Haňul já to nemylsleal nijak zle, jen mi to prostě přijde hodně toť vše,a le malý může mít klidně těžké kosti...

Markét jojo stíháme, teď když už nezařiju tolik věcí kolem nového bytu a nemusim stále kvůli něčemu do banky a tak tak je to docela pohoda...řekla bych že až podezřelá...., včera jsem byli u známých a byla tam celá skupina co se vídáme a všichni nám řekli, že takhle v klidu a pohodě nás 4 už dlouho neviděli,t ak doufám, že to teď vydrží:)))
Markéta-M+F 41702
9.6.2011 9:43:03
s prací a jak to stíháte závidím~a~
vůbec ,ale vůbec si to neumím představit,ale do práce se těším,ted ta brigáda je taková přípravka a jak se těším na první výplatu~t~~t~
Markéta-M+F 41702
9.6.2011 9:40:09
Mače...jj,přesně,rozum vítězí~R^ale zasteskne se~;)

Hanul,není tlustý ani bych neřekla nijak větší~d~ no má to prostě v sobě,ale je to tíha~;)s náma to je blbý porovnávat,my jsme oba s manželem byli v dětsví vychrtliny,takže kluci budou po nás.~j~

Nesul... to nebude změnou partnera~;) nám druhé dítko šlo taky nečekaně na první pokus. Podle mého to bylo u prvního nervama.

Ted se Hańul rozrodí~t~~t~~t~~t~
9.6.2011 8:06:33
Nesulko ja ti nevim a tezko rict, je pravda, ze tehdy jsme s Davidem spavali dost nepravidelne a pomerne malo, takze sance na prirozene byla opravdu mala, kdezto s Alesem bych mela problem rict, kdy jsme to nedelali :))
Nesulka+Niky+Vil 6785
8.6.2011 20:15:55
Haňul to je super zprávička. Tolik let snažení o první dítě a teď takové pěkné překvápko. Tak to asi nebyla chyba na tvé straně, že :o)))))
Moc gratuluji a držím palce, ať vše běží co nejlépe.
8.6.2011 14:35:20
Mače klidne ti najdu jeho aktualni fotku, ale fakt tlustej neni. nevim co mam delat, furt slysim jak ostatni vazi min.

jinak v planu bylo ditko az za rok, je to velke prekvapko i pro me, nebyt toho ze se mi v nedeli udelalo tak blbe, tak jsem si v pondeli ani test nedelala, v utery ultrazvuk a zaroven jsem to tedy oznamila i buoducimu otci :))

jinak mas taky pekny zahul :(( ja vstavam v 5,30 a valim akorat se nemusim starat o maleho, jen v noci k nemu vstavam a jak prijdu z prace kolem 5h, tak se o nej staram, vecere, koupani atd..
Mače 39250
8.6.2011 14:12:46
17 kg mi taky přijde moc, starší je měl někde ve třech možná 4 letech a to je taky vysoký a po tatínkovi, který má 2m
Mače 39250
8.6.2011 14:11:58
Markét přesně, miluju // a k tomu těhotenství......ach jo, je to jediné období kdy si nepřijdu tlustá.......škoda, že to už nebude, rozum vítězí!!!!!!!!!!!!

Haňul fakt docela dobře vymšlené a ta reakce byla skvělá!!!!
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 19147  [Dalších 19087 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.