| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2009

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 19147  [Dalších 19067 >>]
Haňul :) + Alex 3/09+Marie1/12 25097
23.5.2011 9:49:32
marketa novy pritel je uz 4mesice :)) a zatim to funguje naprosto uzasne :))) jinak pokud se podari dum prodat, tak mam pocit, ze bud skoncim s nulou nebo spis mi jeste nejake dluhy zustanou. budu muset zacinat zase od podlahy :(( mam tedka moznost zrekonstruovat maly domecek, ktery je nalepeny na dome pritelovych rodicu (je uz 5let neobyvany 2+1). jenze dost o tom premyslim a opet je to neco, ze neco vybuduju a kdyz se neco stane, tak zase budu ja ta co bude muset odejit a nebudu mit nic a uz me to takhle nebavi :(( al ejinou moznost asi mit nebudu :(((
Markéta-M+F 41702
20.5.2011 19:58:14
Potvrzeno :-)
No máš to půl na půl. Ve třiceti začínat znova bude fuška,ale nějaký kapitál z baráčku budeš mít,ne? Tak shánění bydlení bude aspon vyřízený,horší by bylo úplně od nuly~7~ A nějaký přítel na obzoru je?
20.5.2011 7:36:29
market - gratuluji k plince, na FB jsem te pozadala o pratelstvi, tak se vyjadri:)) jinak je mi to taky moc lito, investovala jsem do toho baraku vic nez jen penize, bohuzel ve 30budu muset zacit zase od nuly.
Markéta-M+F 41702
19.5.2011 18:37:31
Tak to je škoda baráčku,takovou práci jste si s tím dali.
Taky jsem ho ostříhala,brečela jsem měl je krásně dlouhý a já ho vzala strojkem na krátko. Na FC jsem ale nemám tě. Pošlu ti mejlíka.
Jinak máme první úspěšnou noc bez plíny. Už skoro 14 dní měl suchou plínu,tak už mu ji nedáváme.uvidíme jak to pujde dál.~R^
19.5.2011 12:55:10
ahoj Market,
jj bohuzel musim, protoze s davidem neni domluva a to co mi navrhoval je pro me silne nevyhodne, takze i z toho duvodu abych se ho zbavila, tak jsem radsi pristoupila k tomu, ze se dum nabidne k prodeji, vyrovname se a budeme pak spolu v kontaktu jen co se tycek Alexe. Co se slov tyce, snazim se taky napominat a okrikovat, ale nezabira to :(
Jinak maleho jsem tedka ostrihala, mam fotky na facebooku, ale nevim, jestli te tam mam.
Markéta-M+F 41702
17.5.2011 10:50:28
Vy budete prodávat ten baráček co si předěláváte? To je odocela škoda,ne?
Se slovama nic nenaděláš~d~ počkej až bude ve školce~a~ já jen napomínám a někdy i okřikuji,že je to špatný,ale za rohem to stejně řekne.škoda nervů~;)
Teď starší už dlouho neřekl pi.o ~k~ ale za to říká p.čusy ~d~ ale to je ještě slabota. teď mají modernu "hustý" všechno je hustý a nejhorší pojménovávat,takže třeba stará baba,slepá,hluchá,blbá atd,tož toje teprve fuška~j~ trestám teprve až za to ,co na moje okřiknutí dělá, jako třeba ted u mladšího,ten se naučil prskat,jak se mu něco děje prská a mávne rukou a starší ten když ho okřiknu mávne rukou a přidá si pár slov,takže někdy mu na pusu přistane ruka.
16.5.2011 9:43:39
market :( my skolku jeste nemame, prihlasky se budou teprv davat, vzhledem k tomu, ze barak pujde do nabidky tak nevim nevim jak to dopadne :(( jestli vubec nastoupime, pokud nas vezmou. jinak plinky davame, pokud je nahatej od pasu dolu, tak si dojde na nocnik a nekdy v sede, nekdy ve stoje cura, obcas vyzaduje jit na klasicke WC, dneska mu koupim ten nastavaec na WC. jinak plinky ma tedka prevazne furt, tesime se na leto, snad to uplne odbourame.
jinak je moc sikovnej, akorat mam problem, ze se od davidove m atky a od davida naucil rikal kur*a a nejsem schopna ho to odnaucit a to jsem zkousela uz vsechno, od ignorace, domlouvani a bohuzel i trestani :(( co s tim??
Markéta-M+F 41702
14.5.2011 12:45:03
Tak co tady nového,ještě někdo nakoukne?
Jak se chystáte na léto?
Jak nočníkování?
Co školka,už ji někdo máte jistou?

Jinak my máme další pokrok,přes polední spaní je bez plíny,takže už má plínu jen na noc.Ale ve stoje pořád ne a ne čůrat~j~
zrzulec 97896
27.4.2011 14:25:20
surp fotka moc krasny kluk a veliky to utika
26.4.2011 8:53:23
Krásné Velikonoce dodatečně všem (nebyla jsem na netu) a posílám jednu velikonoční od nás :)

[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 19147  [Dalších 19067 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.