Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Mače | 39250 |
8.6.2011 14:09:35
Haňul, tak gratuluju, zázraky se dějí, tedy hlavně pokud jste to chěli:))))
Markét tak mě teď od září Lukyho nevzali, ani sjem tam nešla, řekli mi to rovnou, i tak nevzali všechny a pokud ho vezmo příští rok budu ráda... No a jak to dělám?Vstávám mezi 4:30-5.00, připravím snídani, oblečení klukům, v půl šesté mi jede bus na vlak, v práci sjem 6:15, odcházim 14:45, dojedu metem pro auto, nakoupim, v 16:30 vyzvedávám ze školky Kubka, jedu pro Lukyho a kolem 17 hodiny jsem doma.....buď jdem ven, nebo si dají první rychlou večři/svačinu, já zatím vyložím nákup, vyluxuju (v úterý a čtvrtek), připravím večeři, kolem 18:30 se kluci najedí (mě aktivně běží pračka a někdy myčka),v sedm se jdou koupat, pokud mám štěstí vykoupe je manžel, pokud je pryč tak já a kolem osmé je jdu uspávat, od devíti mám čas na vyskládání myčky, pověšení prádla, a pro sebe, po desáté chodím spát.....pokud manžel není doma tak kluky budím v šest a snídají v autě aby byl Kubko v 6:45 ve školce a jedu do práce autem a jsem tam v 7:15...pak se to odpoledne protáhne...prostě je to vyzkoušeno,a le občas je to na palici.... |
Haňul :) + Alex 3/09+Marie1/12 | 25097 |
8.6.2011 8:58:09
marketa pritom tlusty neni, mrkni na fotky na FB, podle doktorky je statny a proste po davidovi, ma 2m.
|
Markéta-M+F | 41702 |
8.6.2011 8:57:25
Haňul,to je pěkný,přeji ti štěstívám všem
Jo je to krásný objevit //,když si vezmu jak jsem na ně dlouho čekala a ted už mám dva kluky,někdy se mě zasteskne,že bych i ty dvě // chtěla vidět znova,ale rozum říká neee Tedy to je ale klučina,to váží snad i víc než můj starší syn a to mu bude 5 let tak to se pěkně proneseš |
8.6.2011 8:49:29
holky popisu vam to.
po ceste z prace jsem rychle vletela do tesca, koupila jsem nadherne zimni capacky v modre (bohuzel zadnou neutralni nemeli), koupila jsem k tomu i prani k 40.narozeninam (mel je zhruba pred mesicem) a k tomu jeste takovou peknou krabicku. po ceste vlakem jsem boticky dala do krabicky, pozitivni tehu test do obalky se pranim a do prani jsem napsala: Dnem tvych 40.narozenin se ti zmenil cely tvuj zivot. Od ledna 2012 ti zacne nova kapitola tveho zivota. pokud chces vedet vic, poradne se podivej do obalky. skoncilo to tak, ze prani si musel precist 2x, pak hledal neco v obalce, puvodne si myslel, ze tam uz nic neni, pak nasel test, dival se na to a rikal mi "ty jsi tehotna?" a ja na to "ano", "opravdu?" "ano" "fakt?" "ano!!!! mam to potvrzene i z ultrazvuku" vrhl se na me, strasne dlouho me objimal, nemohl tomu uverit, ale byl moc stastny, dokonce i slza ukapla. K tomu jsem mu dala tu krabicku s botickama a tak mi rika a nejsou moc teply? Tak jsem mu rekla, ze vzhledem k mesici, kdy se malicke narodi, tak ne :)) TP asi leden/unor, jeste se to upresni. Byl nadseny, stastny a dojaty :)) Kdyz jsme pak sli domu, tak me kladl na srdce, abych se setrila, byla na sebe opatrna, nehadala se s Davidem a slibil, ze s pradlem a Alexem mi pomuze, abych nic tezkeho netahala. precejenom Alex uz ma skoro 17kg. |
8.6.2011 7:49:34
Marketa ano je to s novym pritelem a stehovat se asi budeme na Znojemsko, kousek za Hrusovany n. Jevisovkouo :))
|
Markéta-M+F | 41702 |
7.6.2011 12:48:22
Haňul fááákt?? jééé to je pěkný a s novým přítelem?? to je pěkný,tedy vy jste rychlíci,tak hodně štěstí už víte kam se budete stěhovat?
Mače. u nás to měl zase hodně málo starší,jestli mu vylezlo 10 neštovic to bylo vše a ani ty nebyli vůbec hrozný,měl hodně červených teček ale z nich mu nic nevylezlo,u doktorky jsme nebyli,tak snad to bude ok Jinak nějak nestíhám jak to ostatní pracující maminy dělají,je záhadou,já jdu do práce tak 3x za týden a doma nestíhám ted beru ATB,tak si týden odfrknu doma je bordel Už jste někdo uvažoval o školce,já už se asi ptala,ale nemám památováka mě ho odmítli to bylo jasný,ale moc lituju ty maminy co musejí od března do práce a nemají školku,my máme aspon babičku,ale na Fandovi je vidět,že by šel do školky hned,no a to ke všemu ho nevezmou ani od příštího roku,volala jsem ted do jiné školky a tam prý mají hodně volno,ale chtějí starší děti,no kde to jsme oni radši nechají volná místa neobsazená než aby vzali od března nebo částečně už od září budoucího tříleťáka je to vůbec normální?? tak ještě asi zkusím jednu školku a uvidíme |
7.6.2011 11:59:45
Mace gratuluji k prestehovani :))
Me ceka pred koncem tohoto roku dalsi stehovani, ale snad to bude uz na delsi dobu posledni :)) jinak zatim potichoucku oznamuji, ze jsem vcera na testu objevila // a dneska na utz mam potvrzeny 5.tyden, zatim bez srdicka :)) prirozenou cestou doma :)) na to, ze nam dr. rikal ze nemam brat ani antikonpci, ze v mem stavu je to zbytecne, tak je toto docela dobre :)) |
Mače | 39250 |
7.6.2011 11:25:41
Markét jasně že jo, na konci jak se dalo čekat:)))), ale dobrý měl je málo, dokonce dost málo, tkaže mu budou dělat testy v 15 zda je vůbec jakože prodělal...tak nevím, kamarádka, pediatrička na SK říká, že jo, že stačí jedna neštovice a to jich zase Luky měl víc, tak snad ano.....
|
Markéta-M+F | 41702 |
3.6.2011 13:42:20
Mače,paráda,přeju pěkné bydleníčko a jak kluci zvládli neštovice,chytil je nakonec i mladší??
|
Mače | 39250 |
1.6.2011 13:39:33
Hlásím, že jsem úspěšně přestěhovaní a jen nevíme co s pár krabicema, stále se uklízí věci:))))ale jsem v novém již víc jak týden
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.