| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : říjen 2009

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 160] Názory 161170 z 59262  [Dalších 59092 >>]
Lucka007 93962
27.7.2010 22:07:23
no jsou krásný, já zrovna dnes koukala na všemožná nosítka a říkala si, proč jsem si koupila nudnou hnědou manducu... ~j~~t~
Hanka000 84267
27.7.2010 22:07:16
Maru-trošku jsi mi spravila náladu motorovou myší-což já si o Tobě taky myslím ~t~,jen ty jsi natažená motorová myš s nekonečnou energií ~6~
manžel samozřejmě stojí při mě,vidí to taky,a prý ho to taky štve,ale jaksi to nedává moc najevo-to naštvání,nicméně za mamkou večer byl,tak jsem zvědavá jak se to bude vyvíjet dál ~d~~a~

Jooo,před 5ti lety jsem ještě nevěděla do čeho jdu ~t~,kontakce se rozbýhali pomalinku a já si říkala to je super že tohle je ten porod a pak když jsem poznala co porod znamená tak to byl šok ~t~

Jo a Sárince tleskám ~g~~g~~g~~g~~g~~g~~g~~g~~g~~g~~g~~g~~g~~g~~g~~g~~g~~g~~g~~g~~g~~g~~g~

A dneska se Eliška na logo začala učit nový písmenko L-zatím ji to teda moc nejde,logopedka ji stkala do pusinky dřívko aby měla otevřenou pusinku a naše holka ji řekla ať ten klacek dá z pusy že s ním nemůže přece mluvit ~t~
Misicka a Pavlíšek 98877
27.7.2010 22:04:59
Hani, ahoj~3~
Elišce moc gratuluju~x~~x~~x~
A ta tchýně je ale pěkná...
Maruna +Filip 06 + Sára 09 67490
27.7.2010 21:55:37
Hani ahoj
Je to smutné. Nic s tím bohužel nenaděláš.A manžovi to nevadí?Hájil v hádce maminku, přestože ho jako malého odsouvala?
elišce letí veliká gratulace, ty nesmutni, vyprdni se na tchýni .
Misicka a Pavlíšek 98877
27.7.2010 21:53:16
Tě s těma šátkama provokuju, že?~j~
Měse líbil ten tyrkys,ale holky na ND psaly že v reálu moc tyrkysovej není~d~ ještě se mi hodně líbí lilly, tak nevím.
A didymos ~s~ indio rubín-mandarinka a vlny sekvoj~s~
Ale tento si koupím hned jak k nám příjde, i kdyby na chleba nebylo:-)

http://www.ellevill.cz/?page_id=22

asi ten růžovej~:-D
No jo, už v tom jedu~:-D
Hanka000 84267
27.7.2010 21:45:27
Jdu popřát hezký večer a vidím Maru,ahojjj,vítej z chaty...

Před 5ti lety mi touhle dobou praskla plodovka a asi ve 23h mě jsem byla v porodnici,takže na mě myslete,budou celou noc rodit ~t~ a ráno v 7.55 se narodí Eliška ~b~~b~~b~

Mám trápení-tak se z něho jdu vypsat...to že si tchýně nevšímá našich dětí(nikdy je nehlídala,nikdy nechovala,nikdy nevezla kočár-prostě není citový vztah) jsem už jaksi za těch 5let pomalu vstřebávala,ale tohle už je i na mě moc.Tchýně už odmala odstrkovala mýho M~s~,prostě ho pořád vozila ke svý mamince a milovala svého o rok mladšího syna.A ted se to všechno přeneslo i na mě a na naše děti.Ale už jste to vcelku vstřebala-ono mi taky nic jiného nezbyde,ale za poslední dny tady byla tchýně dvakrát i s klukama z té druhé strany-které oslovovala zdrobněle,hodně zdrobněle,našich dětí si vůbec nevšímala,nekomunikovala,slovo Lukášek jsem od ní ještě nikdy neslyšela.Kluci jí pořád sedali na klín,s nima se bavila a naši Elišku pak dokonce na odchodu odstrčila-holka ji držela za ruku a ona jí řekla ať chytne tetu že jí chce za ruku Pepíček.
Dneska Eliška slavila narozky-ač jsem ji zvali od neděle tak dorazila až dneska,Elišce nepopřála,dala mají mamce tašku kde byly dva pomeranče a jablko od dědy z nemocnice,dva džusy a 4jogurty-se slovy že je to pro všehcny(nevím,jsem nepochopila,asi jsem měla jogurty nabídnout klukům-byly tady 4děti a jogurty byly taky 4).A na odchodu dala mě do ruky dvě stovky.Nejde mi vůbec o to co dala,ale jakým způsobem to dala-Eliška byla oslavenec a ona si jí ani nevšimla,a Lukášek o tom asi ani neví že tam byl s náma.
Takže jsem to řádně obrečela,pohádala se s manželem,Eliška to odnesla nejvíc-asi jsem to udělala špatně,ale řekla jsem jí že tam chodit nebude.Vím že jsem vytrestala nejvíc tu holku,ale....

Jinak Lukášek měl úžasný odpoledne-pořád stál u domečku,buď zavíral dveře nebo okénko a pak byl i u pískoviště a dostal lopátku a mohl si hrát.Byl tak nadšenej,že nechtěla ani pít,ani jíst,nemohli jsme ho odtamtud dostat a písek měl všude,půl pískoviště jsme vysypali z plíny...

A jdu Vás dočíst....těším se na Vás celý den ~m~~m~~m~
27.7.2010 21:45:15
Lucko, jasně~R^
Je fakt, že holky už jsou velké a zdály se mi vcelku rozumné:)))). jen marně přemýšlím, starší je Sona a mladší Terezka? Fakt mi to vrtá:))

HOlky dotaz k cucátku, jen ho mejete, nebo i vyváříte? Dík
Lucka007 93962
27.7.2010 21:41:21
Maru, díky za poklonu, no já jsem věčnej chaotik, tak se někdy divím, že to zatím všecky děti přežily.
Ale holky už jsou samostatný a navíc tak nějak s věkem už to tolik nehrotím, bordel je tady furt, uklizeno jen chvilku, vařit se uvaří, už to umí i děti nebo přítel, nejdůležitější je pohoda. ~t~
Lucka007 93962
27.7.2010 21:37:38
Miši, mě se moc líbí Vicky (ta žlutá), pak Leo červený a Leo tyrkys, ten žlutý je super, jen k oblečení asi nic moc, bude se to tlouct.
Bordó je hezkej, ale já radši výraznější barvy.
Jinak Didymos mívá zas pěkné limitky.
Možná že bych si na prtě taky mohla koupit nějaký nový šátek, ten můj už odnosil 4 děti už by měl zasloužený důchod. ~t~
27.7.2010 20:54:25
Lucko,znám tě teda jen letmo, ale jestli někdo hravě zvládne takovej malej dav dětí kolem sebe tak jsi to ty. Nemám o tobě naprosto žádné pochybnosti. Já jsem jiná liga, můj klid se s dětmi někam vytratil a připadám si jako natažená motorová myš~t~, jak furt kmitá tam a sem, kolem vládne chaos a bordel:))). To jsem já:))))
[<<Předchozích 160] Názory 161170 z 59262  [Dalších 59092 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.