Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
ChemicalJane + 4 | 86738 |
8.9.2014 14:06:39
Ahojky :)
téměř všichni jsme na fb, tak tady nic moc účast... no každopádně, nějaké shrnutí.. léto úspěšně za námi, děti ve školce, peněženka provětrána a ještě větrat bude... Kiki leze a je to děsnej mamánek, mám dost problém se od ní hnout.... změnila jsem realitku (ježiš to je tak fajn, když se šéf usměje a pozdraví a optá se jak se mám ) .. Per je poslední dobou nějakej zaseklej... v podstatě vůbec nepomáhá, vše leží na mě a diví se, že večer padnu únavou.... máme nové kotě, takže sranda! no snad jsou všichni tady taky v pořádku |
luc4+J/01+K/10 | 95880 |
5.9.2014 8:51:33
Ahoj všichni,
taky nestíhám....jako většina z nás. Kromě Dity jsme všechny na _FB tak vím co se děje. Státní školka je opravdu rozdíl oproti soukromé, je to znát už hned po 3 dnech...nicméně Kačce se tam zatím líbí. Kubovi jsme stihli dodělat pokojíček, ted začneme kopat a vrtát pokojíček Kačce. Mezitím mamka onemocnela, takže jsem o prázdninách tahala kazdý den Kačku do práce.... no zvládli jsme to, ale je to náročné, ona se tu nudila, já byla z toho nervozní... Martin včera přinesl výsledky z krve, má cukrovku 2.stupně, tak studuju nový náš jídelníček. V práci po mne chtějí, abych změnila pozici, ale pořád se ještě nic neví a má to být od řijna a vůbec se mi na nové místo nechce.... no pořád se prostě něco děje tak papa jdu něco delat |
CoMoDor+2 | 98985 |
1.9.2014 11:01:53
Ahoj!
přišla jsem popřát našim prvňáčkům krásný první školní den! A samozřejmě všem ostatním školou povinným ať se jim ve škole daří. A školkáčkům ať nejsou moc nemocní! Pepík se do školky těšil, tak jsem zvědavá jak přežije to, že mu odešli kamarádi prvňáčci. Snad to bude v pohodě! Už jsem se těšila až půjde, protože s Karolí děsně zlobili! Jinak vás zdravím všechny! Moc jsem nechodila a asi zatím chodit nebudu, protože doma mi PC nějak zlobí a než to všechno naběhne tak jsem šedivá. Navíc nebylo moc co psát. Stejně jste všechny na FB a tam ty zásadní věci byly. tak se mějte hezky! |
Lenulka+Luci 02+Adam 7/10 | 103141 |
25.8.2014 8:50:25
Ahoj,taky zdravím po 100letech,jsem ostuda,nestíhám.Taky jsme týden po dovolené,nakonec jsme jeli na blint do Chorvatska a byla to supr dovča.Taky se těším,že už prázdniny končí i děti se už těší do školky a do školy.O víkendu jsme stěhovali ložnici a dětský pokoj.Obě děti jsou teď v patře a my s manžou v přízemí,sice mám trochu strach kvůli Adamovi,ale mám zaplou vysílačku,tak snad to bude v poho.Ovšem teda řeknu V8m co to je krámů ve 2 pokojích,zvlášť v tom Lucčiným,uf no ještě máme co dodělávat,ale nejhorší máme za sebou.
Saro taky jsem koukala,jak Šárka hrozně vyrostla,je z ní kočka! No nic musím makat,na FB nakukuju,tak snad mě nic důležitýho neuteklo |
Gree |
• |
25.8.2014 5:13:35
Ahoj!
Tak jak uzivate prazdniny? Uz je pred nami posledni tyden prazdnin, tak se tesim, uz to mame za sebou a holky se vrati do skolky a vsechno bude jako driv, snad i ty nemoci nebudou tak strasny, kdyz uz jdou 2.rok...¨ Sari, koukala sem na fotky, Šárka strašně vyrostla, už je to fakt slečna a Tobík bude taky pořádně vysokej, co? Jak jste se vubec meli? |
Sarimana+Šárka 4/02+Tobík 7/10 | 61785 |
22.8.2014 8:56:27
Ahoj holky, tady je fakt živo.
My jsme asi týden doma z dovolené, ale nějak se nemohu dostat k mailu ani fb... Doufám, že je u vás vše ok a přeji krásný víkend! |
20.8.2014 15:33:55
wow, tady je živo
|
6.8.2014 11:04:30
Greeo, jo vypnout, to taky dělám, ale ze stavu "stand by" mě umí velmi rychle probrat, páč to občas překročí veškerou mez a lítají mezi nima facky, pěstí, atd -> tak to zasahuju, pak oba řvou jako teleta, osočují jeden druhého a ve finále za to můžu já prej nejsem jejich kamarádka... do toho Kiki, který se ty šarvátky asi líbí, páč se tomu řechtá a při jejich pláči ječí taky... jako asi abych toho neměla málo... pak přijdu do kanclu a tam je TICHO... ježiš, holky, to je tááááák blažeý stav kdžy po mě nikdo nechce nalít mošt, mááámííííí káááákááál.....
teď krslí barvami na sklo... sice asi po půl hodině nebudou mít čím kreslit, ale aspoň ej chvíli klid a tolik nebojují.... hory si užijte, jela bch taky hned, mám hory strašně ráda a na to, že jsem s Petrem 11 let a ještě jsme na horách spolu nebyli.... je mi do breku.. ten chlap vůbec není na sport |
Gree |
• |
5.8.2014 7:50:41
Jo a hry na umirani mame taky, a taky ze jim tece krev a zachranujou se, kde na to prisly, fakt nevim....
|
Gree |
• |
5.8.2014 7:49:16
Jane, jo zas za rok, to je idealni vyraz :D I kdyz my chceme jet v lednu na hory, tak to bude "jen" za pul roku :D
U nas sarvatky na dennim poradku, "ja chci bejt prvni", "mami, ona me predbehla", "mami, ona udelala tohle a tamto" Protoze mam nervy jenom jedny, naucila jsem se ty deti vypnout a proste je neposloucham :D Protoze kdybych mela resit kazdej jejich spor, tak jsem brzo v gumovym pokoji... :D |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.