| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červenec 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Červenec 2010 - Deníček

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 62428  [Dalších 62378 >>]
ChemicalJane + 4 86738
8.9.2014 14:06:39
Ahojky :)

téměř všichni jsme na fb, tak tady nic moc účast... ~:-D

no každopádně, nějaké shrnutí.. léto úspěšně za námi, děti ve školce, peněženka provětrána a ještě větrat bude... Kiki leze a je to děsnej mamánek, mám dost problém se od ní hnout.... změnila jsem realitku (ježiš to je tak fajn, když se šéf usměje a pozdraví a optá se jak se mám ~b~) .. Per je poslední dobou nějakej zaseklej... v podstatě vůbec nepomáhá, vše leží na mě a diví se, že večer padnu únavou....
máme nové kotě, takže sranda!

no snad jsou všichni tady taky v pořádku ~3~
luc4+J/01+K/10 95880
5.9.2014 8:51:33
Ahoj všichni,
taky nestíhám....jako většina z nás. Kromě Dity jsme všechny na _FB tak vím co se děje.

Státní školka je opravdu rozdíl oproti soukromé, je to znát už hned po 3 dnech...nicméně Kačce se tam zatím líbí.

Kubovi jsme stihli dodělat pokojíček, ted začneme kopat a vrtát pokojíček Kačce.

Mezitím mamka onemocnela, takže jsem o prázdninách tahala kazdý den Kačku do práce.... no zvládli jsme to, ale je to náročné, ona se tu nudila, já byla z toho nervozní...

Martin včera přinesl výsledky z krve, má cukrovku 2.stupně, tak studuju nový náš jídelníček.

V práci po mne chtějí, abych změnila pozici, ale pořád se ještě nic neví a má to být od řijna a vůbec se mi na nové místo nechce....
no pořád se prostě něco děje ~d~

tak papa jdu něco delat ~3~
CoMoDor+2 98985
1.9.2014 11:01:53
Ahoj!

přišla jsem popřát našim prvňáčkům krásný první školní den! A samozřejmě všem ostatním školou povinným ať se jim ve škole daří. A školkáčkům ať nejsou moc nemocní!

Pepík se do školky těšil, tak jsem zvědavá jak přežije to, že mu odešli kamarádi prvňáčci. Snad to bude v pohodě! Už jsem se těšila až půjde, protože s Karolí děsně zlobili!

Jinak vás zdravím všechny! Moc jsem nechodila a asi zatím chodit nebudu, protože doma mi PC nějak zlobí a než to všechno naběhne tak jsem šedivá. Navíc nebylo moc co psát. Stejně jste všechny na FB a tam ty zásadní věci byly.
tak se mějte hezky!
Lenulka+Luci 02+Adam 7/10 103141
25.8.2014 8:50:25
Ahoj,taky zdravím po 100letech,jsem ostuda,nestíhám.Taky jsme týden po dovolené,nakonec jsme jeli na blint do Chorvatska a byla to supr dovča.Taky se těším,že už prázdniny končí i děti se už těší do školky a do školy.O víkendu jsme stěhovali ložnici a dětský pokoj.Obě děti jsou teď v patře a my s manžou v přízemí,sice mám trochu strach kvůli Adamovi,ale mám zaplou vysílačku,tak snad to bude v poho.Ovšem teda řeknu V8m co to je krámů ve 2 pokojích,zvlášť v tom Lucčiným,uf no ještě máme co dodělávat,ale nejhorší máme za sebou.
Saro taky jsem koukala,jak Šárka hrozně vyrostla,je z ní kočka!
No nic musím makat,na FB nakukuju,tak snad mě nic důležitýho neuteklo :-)
Gree
  • 
25.8.2014 5:13:35
Ahoj!

Tak jak uzivate prazdniny? Uz je pred nami posledni tyden prazdnin, tak se tesim, uz to mame za sebou a holky se vrati do skolky a vsechno bude jako driv, snad i ty nemoci nebudou tak strasny, kdyz uz jdou 2.rok...¨

Sari, koukala sem na fotky, Šárka strašně vyrostla, už je to fakt slečna a Tobík bude taky pořádně vysokej, co? Jak jste se vubec meli?

Sarimana+Šárka 4/02+Tobík 7/10 61785
22.8.2014 8:56:27
Ahoj holky, tady je fakt živo. ~:-D
My jsme asi týden doma z dovolené, ale nějak se nemohu dostat k mailu ani fb...
Doufám, že je u vás vše ok a přeji krásný víkend! ~3~
ChemicalJane + 4 86738
20.8.2014 15:33:55
wow, tady je živo ~t~~t~~t~
ChemicalJane + 4 86738
6.8.2014 11:04:30
Greeo, jo vypnout, to taky dělám, ale ze stavu "stand by" mě umí velmi rychle probrat, páč to občas překročí veškerou mez a lítají mezi nima facky, pěstí, atd -> tak to zasahuju, pak oba řvou jako teleta, osočují jeden druhého a ve finále za to můžu já ~o~~t~ prej nejsem jejich kamarádka... do toho Kiki, který se ty šarvátky asi líbí, páč se tomu řechtá a při jejich pláči ječí taky... jako asi abych toho neměla málo... pak přijdu do kanclu a tam je TICHO... ježiš, holky, to je tááááák blažeý stav ~t~~t~~t~~t~~t~ kdžy po mě nikdo nechce nalít mošt, mááámííííí káááákááál.....

teď krslí barvami na sklo... sice asi po půl hodině nebudou mít čím kreslit, ale aspoň ej chvíli klid a tolik nebojují....

hory si užijte, jela bch taky hned, mám hory strašně ráda a na to, že jsem s Petrem 11 let a ještě jsme na horách spolu nebyli.... je mi do breku.. ten chlap vůbec není na sport ~n~
Gree
  • 
5.8.2014 7:50:41
Jo a hry na umirani mame taky, a taky ze jim tece krev a zachranujou se, kde na to prisly, fakt nevim....
Gree
  • 
5.8.2014 7:49:16
Jane, jo zas za rok, to je idealni vyraz :D I kdyz my chceme jet v lednu na hory, tak to bude "jen" za pul roku :D

U nas sarvatky na dennim poradku, "ja chci bejt prvni", "mami, ona me predbehla", "mami, ona udelala tohle a tamto" Protoze mam nervy jenom jedny, naucila jsem se ty deti vypnout a proste je neposloucham :D Protoze kdybych mela resit kazdej jejich spor, tak jsem brzo v gumovym pokoji... :D
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 62428  [Dalších 62378 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.