Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
ChemicalJane + 4 | 86738 |
4.8.2014 9:03:01
Ahoj holky,
Irčo, zdravím!!!! Hlavně že u vás vše dopaldo dobře Greeo - na dovče bylo líp, co? jak říká znmá "tak za rok zase" díky za optání, krk je vcelku v pohodě, jen v tom límci nemůžu spát.. dusí mě to, tak na noc ho sundávám, jinak už bch byla asi zombie... zlobí mě koleno, Petr to dává do souvislosti s tou nehodou, já nevím... vím, že mě bolí při poklesu tlaku, Petr říká, že od nehody skučím... no uvidíme co z toho vyleze... jinak září vyhlížím taky, už mě z těch 2 draků slušně šíbe!!! Hry na umírání, hospodu, doktory a miminka mě přivádí do stavu "giga", umocněno ještě nustálým "máááámíííííí, von mi to sebráááál, máááámíííííí, vona mě boichlááááá, máááámííííííííí ......." doplňte cokoliv, přijde mi, že nic jinýho neřeším, než jejich šarvátky..... luc - zábavu puboušů a Kačky nezávidím, ale věřím že to zvládneš no a po 3 dnech "volna" zase hupky dupky do práce, jen jsem zvědavá, jak se mi bude řídit... |
Gree |
• |
4.8.2014 8:29:28
A samozrejme zdravim Ircu! Jsem rada, ze ses ukazala a ze u
Tebe vsechno dopadlo dobre :) |
Gree |
• |
4.8.2014 8:28:39
Ahoooj :)
Zdravím po dovolene, dnes jsem po 17 dnech v praci a je to trochu krize.. Holky jsou jeste tenhle tyden doma s Ondrou a pak uz budou pendlovat po babickach, uz aby bylo zari a bylo vse ok. Po docela velkem rozhodovani, jsme se nakonec rozhodli nechat holky ve stavajici skolce, sice je dal a drazsi ale asi uprednostnime vyber holek, je nam to tam takovy vic sympatictejsi, tak doufam, ze jsme se rozhodli spravne... A jak se jinak vsichni mate? Nic nevim jen z FB jsem koukala, ze Janu nekdo naboril. co krk, je ok? Luc, koukala jsem na fotky ze skolky a tvoje Kacka chodi se synem moji spoluzacky do skolky, to je sranda, svet je malej :) |
Irča +3 | 101839 |
2.8.2014 8:12:33
Ahoj Luc,
užij si dovolenou! No co dělat s třemi dětmi a hlavně také s puberťáky, to ti neporadím přeji hodně psychických sil Naše děti putují různě po babičkách, teď byly týden na "příměstském táboře". dovolenou máme až za týden na 14 dní. A jakým kortik.záda mažeš? Právě když ta kůže po kortik.přicházi "k sobě" tak to neuvěřitelně svědí.... taky pořád doufám, že mi doktorři nějak pomůžou, ale zatím marně. Na obličej a krk jsem celou zimu mazala protopic. |
luc4+J/01+K/10 | 95880 |
1.8.2014 9:28:12
ahoj.... já nás málem nenašla, už jsme v kolonce 4-5 roků
Mám dnes poslední den v práci, tak to musím tady rychle dát do pořádku, pak mám týden dovolenou, ale budu doma, muž je stále na neschopence s nohou. Budeme mít doma všechny 3 děti, tak nevím co s nimi, navíc nejezdím autem, tak fakt nevím. Co s puberťákama ... nic je nebaví... krom počítače samozřejmě... Dito naprosto chápu, úplně ve všem....když jsem si před asi 8-9 lety našla bulku a zároveň přišla o mensen taky jsem byla dooost vynervovaná, ale uz hned na somu prsou mi řekli, žeb je to hormonální, takže se to tak řešilo. Ale ta doba čekání je hrozná. Co se týče ekzému, mažu si záda a hrudník tak asi po 3 týdnech vždy tak 3krát a ono to zase tak na 3tydny zmizi. Je to sice velká část plochy těla kortikoidama, ale s tím ekzémem, když svědí a ekzém né a né jinak zmizet Na podzim budu chodit na léčení na alergologii, tak třeba to pak bude s ekzémem lepší, no těžko říct. No běžím dělat, musím |
Irča +3 | 101839 |
31.7.2014 16:24:58
a teď pár reakcí....
Jitu, Luci, ad. alergie - já jsem protrpěla celou zimu strašně moc, přijde mi, že se to rok od roku zhoršuje. Jaro celkem ušlo a teď si užívám těch pár skromných dnů, kdy jsem úplně "normální" bez jediného projevu. Kéž by to tak zůstalo, ale stojím pevně nohami na zemi a vím, že podzím a zima to jistí....:-( Nicméně - našli mi hraniční výsledky na HIt (histaminová intolerance) - spojila jsem se s nutriční poradkyní a po její radě jsem se dala na bezlepkovou dietu. No po měsíci jsem zhubla 5 kg - na 52kg!!! Hrůza holky, já se za sebe styděla, že jsem jak tyčka - ramínko na prádlo, tak po poradě s nut.poradkyní lepek jen omezuju, a uvidíme. Snad už ani nedoufám, že by se to vyléčilo, jen kéž by se to v té zimně zlepšilo - však hlavně Luc ví, o čem píšu. Jitu a prostřední má na prstech tak neskutečný atop, že bych nad ní brečela - sloupané konečky prstů do masa, rozpraskané do krve, tak jsem nasadila kortikoid, protože to fakt nešlo, chodila po patách a věci brala "zápěstím", jak jí to chudáčka bolelo. Sari, jestli můžu - my grilujeme na kameni - tedy na terasu - doma vyrobeném za pár korun - chlapi na to udělali kovovoý rantl a úchyty a pod to takový stojánek nad oheň, na co se deska položí. Je to úžasné, zamilovala jsem se do grilování, je to z toho moc dobré, jak je to rozpálené, tak se maso hezky zatáhne... super!!!! a už zase mizím, ale nakouknu častěji |
Irča +3 | 101839 |
31.7.2014 16:14:15
Ahoj všichni ... ozývám se ... no snad po 100 letech ... omlouvám se, ale u nás to bylo celkem dost hektické.
Opožděně přeji všem našim narozeninovým dítkám jen to nej hlavně zdraví a krásné dětství.... U nás se toho událo tolik, že ani nevím, čím začít.... B. jsou tedy už 4 roky, jak je se staršími sourozenci, tak je taková samostatná, dospělejší a celkem šikovná, jen někdy se sklonem chytat se různých moresů a občas takového "capení", což jí není trpěno. Jinak se ve světě ale neztratí, je hodně všestranná. Prostřední M. je pasovaná na prvňáčka ( Jitu, Nadi, po prázdninách nám to začne, což?). Je strále taková introvertní, ale celkem se i zapojuje a snad to pújde ve škole se zapadnutím do kolektivu bez problémů, tedy doufám. Naše školka, kam přešly ji úžasně pomohla, jsem za to vděčná. No a nejstarší A. - to už je skorotřeťanda, je celkem v poho, někdy až moc pečlivá a vzorná (Bože po kom to to dítě může mít????) No a já? Já si našla před časem bulku v prsu - Sari, ani nevíš, jak moc jsem na tebe vzpomínala. No nebudu popisovat, myšlenky a náladu, co bylo, bylo... naštěstí se to ukázalo být jako negativní- budou mě i nadále sledovat, ale i tak to bylo drsný. O to víc si vážím Sari, jak to vše zvládla a zvládá. Navíc jsem si opět ověřila, jak báječného mám muže a jak se na něj můžu spolehnout a opřít se o něj.... No a manžel v práci mají reorganizaci firmy (krásný pojem že?), takže v podstatě čekáme, zda mu přidají nebo zda ho vyhodí . No ale vše zlé je pro něco dobré a co má být se stane. Takže děvčata, my se fakt nenudíme |
22.7.2014 13:11:30
a proč nééé??? no ale kdybys to viděla, měli sjme tu 3 dny jen uličky na průchod a hra Sokoban vcelku vystihovala, jak se cítím a jak to tu vypadá ale už je to dobrý, už jsme nalezli gauč a máme zapojenou TV
|
luc4+J/01+K/10 | 95880 |
22.7.2014 9:36:30
.... Jane, nechtěla bych s tebou měnit
|
21.7.2014 14:20:48
Ahoj holky,
tady je teda účast my měli mít skříňě od kamaráda, tens e ale porafal s přítelkyní a ona si skříně odvezla kamsi, no ale dkyž už tu bylo místo, tak jsme kupovali nové. Už jsem to ěmli téměř hotové, když jsem vyjádřila názor, že by to chtělo vymalovat, než pověsíme ty skříně an zeď... takže už tu týden máme dost bojové podínky, skříně stojí, vymalováno a já dost třídím to, co vůbec budeme skladovat (některý papíry fakt už nepotřebujeme).. no a k tomu práce a všichni 3 raubíři doma... Kikinu už třeskutě nebaví jen ležet a čumět na ostatní, takže se mi práce smrskla na v noci a když náhodou spí a draci jí nevzbudí... v bdělosti obíháme ještě moji práci, takže je to paráda, všude tahat 3 děti... úúúááá, ale aspoň to jde rychleji, když lidé vidí, s jakou náloží přijedu, tak moc nezdržují a otázky řešíme telefonem nebo mailem do kanclu jsem přišla úmysleně od barvy a efekt to mělo výborný, NEOTRAVUJÍ!!! jen ty modřiny comám - každej na mě, že asi musel být dost žhavý sex.. a ono ne, ona skříň letící na mě... takže mám na pravé ruce 3x modřinu, na levé jen jednu, na nohou taky nějaký modřiny, ale to si myslím,že na skříň nesvedu, tipla bych to na to, že jsem do něčeho vrazila no a pak taky díra ve zdi, odřená TV... no už nebudu Petrovi dokazovat, že to dám i bez něj |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.