Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
donjamimonja | 107675 |
16.3.2012 13:10:44
Veru já taky s malou dělám trošku znakování, ale začali jsme docela pozdě, až kolem roku, tak máme jen pár znáčků pro zvířátka, pak třeba světlo, vodu...Nebrala jsem to tak, abysme se dorozuměli, ale spíš jen tak pro zábavu...Danička je šikulka, jen tak dál děvčata...
|
Čekanka + 2 | 11345 |
16.3.2012 13:06:23
Luci, díky za optání, máme se moc fajn. Psala jsem to před pár dny, že Dani leze jako ďas, staví se k nábytku a už i krásně obchází! Je to veliká šikulka! Stále cvičíme, ale už jenom 1 cvik, tak se to dá a přiznám se, že už to docela flákáme No musím se zase polepšit! Konečně máme i jiné fotky než na dece Teď nám psycholožka zrušila návštěvu, ale myslím, že je opožděná tak půl roku, což je tak pořád stejně. Hlavně že my stále vidíme, jak se pořád zlepšuje. Sice nemluví, ale rozumí nám skoro vše i složitější věci a také se to snaží udělat nebo ukázat na obrázku. Takže jsem zatím klidná. Samozřejmě žvatlá o stošest, ale opravdové slovo s významem je pořád jenom máma Teď jsem s ní začala dělat to znakování, myslím, že by nám to mohlo pomoct v dorozumívání. Ale uvidíme!
Pegy, takže už za měsíc budete 4! To je úžasné a ještě s překvapením k tomu! Tak držíme pěsti a máš pravdu, hlavně, ať je miminko zdravé! |
Luca*- M+N | 21004 |
15.3.2012 13:07:48
Katy, to jsou krásné zprávy,tak snad už bude vše dobré . A malej je tedy pěknej macek,Mikuláš je tedy o trošku větší ,ale váhu může mít tak max 13kg (už jsme dlouho nevážili,takže odhadem) a to už se mi zdá, oproti vrstevníkům, velkej .
Peggy,tak ty to máš už taky za pár,co ? Tak se budeme těšit na zprávy . Veru a co Danička? Jak pokračujete? |
Katy77 | 104008 |
14.3.2012 22:38:18
Peggy za to se vůbec nemusíš omlouvat, chápu, že to musí být pro tebe jakožto těhulku hrozné číst o takových věcech. Malá je snad už v pořádku, jediné co jim teď brání jít domů je trošku lenivost malinké. Ale už sosá mateřské mlíčko a věřím že po víkendu je máme doma...už se na ně moc těším, jen doufám, že to ustojí všichni dobře a nebudou už žádné další špatné zprávičky.
Jinak my dneska na 18-ti měsíční a docela šílený čísla. Nějak sem nezapadáme...14,3 kila a 87,5 cm...jsme hold pořádnej kus chlapa a žádný tintítko |
Peggy z údolí | 107925 |
14.3.2012 0:51:28
Tak se musím přiznat a omluvit. Nakukuji pořád, držím pěsti, ale na pár řádek jsem nějak neměla… Strach, aby vše bylo v pořádku, byl u mě velký už před příspěvkem Katy. A jsem opravdu moc šťastná, že holčička je už se svou maminkou a snad už bude vše jen dobré. Verunko, Tobě vlastně dlužím odpověď. Pavlík by měl přestat být jedináčkem v dubnu. A záměrně netušíme, zda bude mít sestřičku či bratříčka. Asi v touze po rovnováze nám snad každý v okolí přeje holčičku. A já už si díky tomu začínám připadat divně, neb mi to je upřímně úplně jedno. Opravdu si jen moc přeji, abychom si z porodnice přivezli zdravé miminko. Přeji všem jen samé dobré zprávy. |
donjamimonja | 107675 |
13.3.2012 17:19:43
Katy
|
Katy77 | 104008 |
13.3.2012 13:30:19
Ahojky holky tak pokračování příběhu je zatím velmi pozitivní, maminka od včera leží s malou v porodnici a přesto, že je malá narozená předčasně a ještě je nemocná, tak se jim daří pěkně kojit. čekám dneska na další informace, ale věřím, že teď už to bude mít jen krásný konec v podobě zdravé holčičky, která za chvilku bude ležet v kočárku vedle toho našeho chlapa
|
nela+3 | 87352 |
10.3.2012 1:08:16
Těšíme se na krásné pokračování, Katy
|
donjamimonja | 107675 |
9.3.2012 14:05:11
Super Katy
|
Katy77 | 104008 |
9.3.2012 13:44:38
Ahojky, tak malá se drží zatím skvěle, kamarádka ostříkává mlíčko a ve středu ji dovolili, aby si malou konečně pochovala. Není už v ohrožení života, ale je pořád ve vážném stavu. Je to malá, velká bojovnice a je strašně krásná. Snad ji brzy uvidím naživo a bude brzy doma...Jste moc hodné holky, ještě jednou děkuji
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.