| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Srpen 2010 - Deníček

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 15941  [Dalších 15811 >>]
nela+3 87352
26.2.2012 21:27:02
Ahojky Donjo, tak my máme míry na 18měsíční stejné jako vy. Jinak já mák dávám a taky už téměř vše.
Doma jí to třeba moc nekořením, ale když jí naše jídlo, tak tam koření je. Dost to vyžaduje, tak se to moc nedá řešit, papá docela pěkně.
No a taky občas jíme v restauraci a tam jí to taky dám~a~
Luca*- M+N 21004
26.2.2012 12:18:38
Ahoj holky,

tak naše nedonošeňátka váží 12 a 13kg a 88 a 90cm (váženo a měřeno asi před měsícem),takže moje záda si taky užívají ~t~. Taky pořád papají,až si říkám,že je to hrozný ~a~ . Každej mi říká ať jsem ráda,ale já se trochu bojím,aby nebyly potom obézní ~d~.

Mák naši už normálně jí,milujou totiž makovej závin ~f~....já už jídlo vůbec neřeším,dávám jim vlastně to samé co jíme my,jen míň solím a nedávám smažené jídla a moc kořeněné,jinak už vážně vše.

Co se týče mluvení,tak malá už opakuje docela hezky a říká i delší slova jako maminka,Nellinka,papání,krtek,plinka a atd.,malej ten moc nemluví,umí napodobovat zvířátka,potom říká není,máma,táta,ham,ahoj,papá a takovej ten základ,nic složitějšího zatím nezopakuje,si říkám,že má ještě čas ~;).

Jinak všem marůdkům přeji brzké uzdravení ~s~.
donjamimonja 107675
25.2.2012 21:18:33
Katy, tak to tvoje záda lituju:-)...Já mám pocit, že malá je už strašně těžká, takže 15kg batolátko si ani nedokážu představit, to bych se snad nehla, už takhle mám pocit, že od rána do večera posiluju:-)...Jinak jestli ti prcek hezky papá a kouše, tak bych se toho máku nebála. Malá mi právě pořádně nekouše, spíš všechno žužlá, tak bych se u většího množství bála, že mi to vdechne, ale jestli je papání u vás ok, klidně bych dala...Malá teda mák už taky ochutnala, minulej tejden jsem dělala makovej závin, tak kousek dostala, ale máku tam bylo jen trocha...Taky dost často řešim, jestli už nějakou potravinu dát nebo ne, tak googlim a googlim a většinou se povede, že na nějakou diskuzi podobně tápajících maminek narazim~:-D.

Holky jak moc už vaši prckové povídaj? Malá už umí hodně slov, ale nevyslovuje je úplně správně, např. papí - papír, baí - balonek, meí - medvídek, paí - princezna, pupí - pupík...a další a další~:-D...Jinak pusu nezavře, jen to ještě nemá hlavu a patu:-)...~3~
Katy77 104008
25.2.2012 20:29:52
Holky co to máte za drobečky???my jdeme na 1á-ti měsíční až za 14 dní, ale vážila jsem toho našeho mamánka a máme skoro 14 kilo-beze srandy. Oblečený si troufnu říct kolem 15-ti kil...a to jsme o měsíc mladší než většina tu narozených dětiček...Všem maminkám malých a lehkých dětí tiše závidím, protože teď máme tahací období a to teda moje záda těžce protestují...
Holky jak je to s mákem u těch našich drobečků? Dáváte třeba bramborové šišky s makem nebo tak?
maci+3 102373
25.2.2012 11:27:31
Je holky, tak to máte drobečky malinké. Pepi má 13 kg, takže cvalíček to je, ale je šikula, chodíme všude za ručičku a všude si musí vylézt (nesmím nosit). Jo a perlička!!!! Před nemocnici jsme se trošku rozkojili, v nemocnici jsem odstříkávala a pořád mám mlíčko a kojíme:-) čekala jsem, že vymizí, ale nic, to tělo si dělá co chce.

Jinak lépe je den ode dne..., mám hodně šikovných pomocníků.

Veru, probiotika by měla zabrat.
donjamimonja 107675
24.2.2012 21:19:34
Veru tak to jsem ráda, že malá už je v pohodě!!!~;((....ty antibiotika průjmy bohužel způsobujou, přítel je kdysi kvůli tomu musel dokonce na chvíli vysadit...ale ty probiotika určitě zaberou a k tomu nějakej jogurtík a bude to dobrý! Tak at už jste jen zdraví! A taky si všichni pomalu začneme užívat hezkýho počasí, tý hnusný zimy už bylo dost!:-)~3~
Čekanka + 2 11345
24.2.2012 21:02:36
Donjo, už je to skoro dobré, zítra poslední dávka Sumamedu. Teď zase trochu bojujem s průjmem kvůli těm antibiotikám, takže jsme nasadili probiotika a budem doufat, že to zabere rychle. Dani teď zhubla na 9,5 a měříme stejně jako vy. Je to drobek~:-D.
donjamimonja 107675
24.2.2012 14:58:57
Maci a Veru, doufám, že už je vám lépe!~;((

My byli včera na 18m kontrole a malá má 10700g a 79cm. Docela hodně vyrostla i přibrala, si říkám, že je v posední době nějak těžká~:-D. ~3~
maci+3 102373
23.2.2012 11:25:24
Verunko, tak co jste už na tom líp, snad jo, je to už nějaká doba. Už jste se trošku vyspali a malé to povolilo? Brzské uzdravení.

Operace byla náročná a nezbytná, už jsem doma, huráááá, chlapi to zvládli na jedničku a starají se o maminku jak se dá. Sem tam při pohledu na miminko zatlačuju slzičku, ale s tím už se nic nedá dělat a musím se se vším nějak srovnat.
Čekanka + 2 11345
20.2.2012 13:26:28
Maci, tak to jsi byla na dost vážném zákroku! Hlavně, aby ti bylo brzo líp a bylas zase zpátky doma u svých kluků! My jsme dnes byli na kontrole a malá dostala další antibiotika~7~, před tím měla Cefzil a teď Sumamed, je hrozně zahleněná a má pořád fakt silný kašel, hlavně v noci je to děs. Nespali jsme pořádně skoro týden. Snad už to bude lepší.~;((
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 15941  [Dalších 15811 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.