Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Bohuminek | 14673 |
27.3.2012 19:13:19
Ahojky!
Teda koukám, co se to tu děje!Nemoci, úrazy....všem přeju brzké uzdravení. Denny, úplně vidím, jak ti bylo.Já jsem si s první dcerou prožila v tomto věku náročný pobyt na infekčním odd. a pak komplikace při odstranění nosních mandlí a narada na to vzpomínám.Narkóza, krev, hadičky, zvracení, křik...už nikdy!Doufám, že mě to s malým mine!!! Co se týče plochých nohou.Taky bych volila jen dobrou obuv, později vložky, popř.úpravu obuvi, cviky a pravidelnou kontrolu.Já chodím s malou na ortopedii od ročku a nohy se jí pěkně upravily.Jen teď, když se vytáhla, tak ji jedna nožka ještě zlobí.Doktor říkal, že nejhorší jsou ty růstové skoky, je třeba ty nožičky ohlídat.Při kontrole nám prohlíží i páteř, tak jsem ráda, že si pohlídám i toto. Kontrola v 18m nás teprve čeká, ale malý je dost velký, už nosí vel.92 a má 16 zubů!!!Nočník stále ignoruje a sám sní tak 3 lžičky, pak se nechá krmit, had jeden!!! |
17.4pet-ra15 | 48211 |
26.3.2012 20:45:06
Dobrý večer,
koukám, že bacily řádí téměř všude :-( Dáda už dva týdny bojuje s kašlem, od čtvrtka bere od doktorky Mucosolvan a Spiropent - ten dnes nahrazen sirupem Ventolin . V pátek jdeme na kontrolu a bojím se, že doktorka už nasadí antibiotika :-( Antibiotikům se bráníme, ale když má zánět průdušek, asi se neubráníme Já začala brát homeopatika a zkouším svůj kašel léčit tímto způsobem, zatím dobrý výsledky... Přeju všem hodně zdraví, ať jsme všichni brzo fit a můžeme si jaro užívat venku a ne doma za oknem. |
KatkaZpi | 106885 |
26.3.2012 19:30:45
Ahojky ano kluci su už relativne v pohode Šimik ešte doberá atb a teraz som padla ja :-(((... Zajtra idem na vyšetrenie krvy do nemocnice v budějovcicich aby mi podla vysledkou určili vhodnejšie atb ako tie čo beriem už skoro rok /som nevedela že je atb centrum/ tak som zvedavá na čo prídu ....už sotva leziem ....¨ vonku je tak krásne ..konečne ) |
Jarča,Štěpa a Tomík | 104549 |
25.3.2012 9:31:44
ahoj holčiny,tak u nás se taky marodí,Štěpa má heparangínu :( naštěstí se mu to nerozlejzá do pusy,je to jen v krku,no každopádně máme veselo,snad to nechytneme všichni!Katko u váse je už snad líp :)
|
Denny a Romík1/08,Klárka8/10 | 87723 |
21.3.2012 13:20:03
Katko at jsou dětičky brzy zdravé....koukám že to hodně řádí kamarádka má taky obě děti na atb....my se zatím držíme Klárinka má jen maličko rýmu a Romi dobré doufám že mu to dlouho vydrží ve školce,když je tak krásně tak si to chcem užívat venku
|
Edysha | 29937 |
20.3.2012 14:53:37
Katko, at jsou kluci brzy fit
|
Edysha | 29937 |
20.3.2012 14:52:29
Sharien, Jarko, diky. Omrknu na netu, predvyberu a pak doufam pujdu na jistotu. Ja byla jednou v Humanicu a malem me od tama nesli nohama nepred. Kazde dite se rozuteklo na jinou stranu, mladsi dva to brali jako bezva honicku a nejstarsi si zatim nabrala x paru bot, vsechny najednou zacala zkouset a samozrejme vsechny potrebovala. No a hlavne tam fakt zadny poradny kozeny boty nemeli, jen samy umelotiny.
|
KatkaZpi | 106885 |
19.3.2012 22:59:25
tak idem sa postažovat Mildík má za 14 dnní už drujé atb a šimik ma tiež atb má zapal priedušiek 4
...dam im liečiky a idem haji ...konečne som dorobila svoj prvy a myslím že aj poslední hačkovaní sveter... |
Jarča,Štěpa a Tomík | 104549 |
19.3.2012 13:41:11
http://www.fare.cz/index.php?id_odk=29 my kupujeme zde...žižkovská prodejna beru tam oboum klukům,mají ale i více prodejen
|
Sharien | 55442 |
19.3.2012 13:06:29
Na Luzinach na metru je velka detska obuv Slunicko, najdes i na netu.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.