Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Edysha | 29937 |
19.3.2012 12:52:02
Ahoj holky, jak jse si uzivaly slunecnich dni. To je super, co? Hned jde tak nejak vsechno tisickrat lip, kdyz sviti slunicko. My jsme dokonce pekli prvni burtiky a dnes symbolicky vzpominame na zimu (vytahla jsem z mrazaku posledni davku vanocniho cukrovi
Holky prazandy, kde kupujete botky pro prtata, prip. i pro starsi deti? Vetsinou jsem starsim koupila pres net nebo v takove pidi obuvy ve Fenixu. Ale Simula ma strasne sirokou nohu, tak pres net to nechci riskovat, a v tom Fenixu maji posledni dobou vyber temer nulovy. |
KatkaZpi | 106885 |
18.3.2012 8:43:50
Denny Klárky mi je lúto bambulka malinká ,v nemocnici to muselo byt strašné ta bezmocnost :-(((...Šimon je tiež ako šidlo to aby mal človek oči aj na chrbte...snad sa vam to skoro zahoji a bude dobre My máme dobry zážitok z pohotovosti včera som tam stravila 2 hodky...Simula tam začal zvracat postavil sa a ako uvedomely človiečik pribehol ku košu a zvracal do koša ,zlaty nerobi mi hanbu )) ale v ordinacii si to vybral pozvracal dr. aj mna ...Všade okolo je to samá viroza ,starší má spálovy bacil ,ja sa divím že som neskončila v nemocnici na kapačkách ako posledne no snad je to najhoršie za nami ,vonku je krásne a my nemožeme von tak si to užite aj za nás )) |
KatkaZpi | 106885 |
18.3.2012 8:38:00
Upari starší syn sa narodil s ekvinovary/neviem ako sa to spravne píše/ mal nožičky stočené dovnutra ,cvičili sme od miminka vojtovku a rehabilitačná do mna furt hustila že má ploché nohy a že si mám kupit nejake vložky do botičiek kr. ona predava za 700kč to mal 18 mesiacov tak som sa naštvala a šla do ČB. NA Sukromu kliniku tam sa dr. tak rozčulil že dotyčnej zavolal a po telef. ju sprdol a vysvetlil že detom sa nožička tvaruje do 5 rokov ...pre moj klud ho postavil na take zrkadlo, dal nam teda vložky do botičiek tvarovane stali 37kč ale tvrdil že tiež nie je dobre aby stale chodil len v tvarovaních botičkách /na doma sme mali sandalky od Santé/ v školke tiež/ A ODPORUČAL ŽE MÁ CHODIT VONKU bosí...dnes by sme podla spravnosti mali cvičit vojtovku stale ale on už nespolupracuje lava nožička mu teda uteka dovnutra alenie je to nejak viditelne, botičky stale kupujeme zdravotne ale priznam sa že boty na von a do školky kupujem od vietnamcov alebo v daichmanu lebo je to fin. náročné...takže klud to bude dobre )) |
17.4pet-ra15 | 48211 |
16.3.2012 14:26:22
děkuju všem za uklidnění, že je to vlastně "normální" a může se to samo spravit. Kvalitní zdravotní koženou obuv samozřejmě syn nosí. Tak uvidíme... Díky
|
Sharien | 55442 |
16.3.2012 13:24:24
Bud v klidu, to uhlidas, moje starsi mela zlomenou ruku v roce, tri dny pote, co se naucila chodit a bylo to uplne v klidu, byli jsme s ni na dovolene. Jsem moc rada, ze jsem sla sem a po tom, co si sadru ¨sundala, dostala plastovou, na Bulovce z toho malem meli psotnik, ze by ji dali az na rameno, aby si ji sundat nemohla, ale meli smulu. Diky tomu nebyla treba rehabilitace, nic. Tehdy jsme to meli tesne, nemela to taky uplne rovne, ale rekli, ze je to na hrane a nechali to byt.
Ad ploche nohy: nesil, resi se to cca ve trech letech, do te doby tam ma dite tukovy polstarek, nedavaj se vlozky, nic. At chodi pak venku hodne bosky a hlidej boty s pevnym vedenim paty. |
Denny a Romík1/08,Klárka8/10 | 87723 |
16.3.2012 12:14:11
hezký sluníčkový den....Klárinka tu doma pěkně řádí všude leze a já za ní lítám jak blbec,bojím se aby na tu ručičku nespadla a něco si něudělala...připadám si jak nějaký šílenec když na ní pořád kříčím tam nelez to nesmíš...holky to je hrozné a to má mít sádru 3týdny,to budu po 3týdnech zralá na Chocholouška.Já mám úplně hrůzu s pondělka až pojedem na kontrolu do nemocnice,aby bylo vše v pořádku,držte mi palečky,no pak by měla Klárinka dostat menší sádru tak uvidíme..Tak holky přeji všem krásný jarní víkend,užijte si ho a v pondělí na mě prosím myslete
|
Edysha | 29937 |
16.3.2012 11:05:39
Koukam, ze zacal chodit az ted. Uvidis za dva mesice uz vtacet kotniky nebude. Je to opravdu docasny stav nez se posili ty spravne svaly.
|
Edysha | 29937 |
16.3.2012 11:03:14
Upari, vsechny me deti meli v tomto veku ploche nohy, "odplostovat" se jim zacaly mezi 2 a 3 rokem. Dva starsi 4 a 6 maji nohy ok a ten nejmensi bude mit taky.
Na vtaceni kotniku by mely stacit boty se zpevnenym opatkem a poku mate doma koberce, tak at chodi naboso, pokud plovoucky, chce to sandalky. Jak zacne vic chodi zoevni si svaly na noze a prestane je vtacet. Zpocatku ti delaji vsechny deti. |
Jarča,Štěpa a Tomík | 104549 |
16.3.2012 10:34:21
Pari, já myslím,že jsi neudělala nic špatně,to prostě má třeba k tomu genetický předpoklad,mě na ortopedii řekl hned mudr,že bude mít taky plochý nohy jako jeho starší bráška,důležité je,aby jsi pro něj měla kvalitní obuv,co má v botě vytvarovanou vložku,aby neměl plochý nožičky,my kupujeme botky FARE,jsem s nimi spokojena,no a pak se dají udělat ještě zvlášť vložky do bot,buď na předpis od ortopeda a nebo že si je sama zaplatíš,ty má Štěpa už,má i ty paty šikmo jak píšeš,dělají mu vložku přímo na jeho nožičku,zrovna minulý týden jsme byli dělat,protože mu vyrostla noha a musím koupit větší botky,ty se kupují až když máš ty vložky,Štěpovi i to dělají na tu patičku,aby mu to rovnalo nožku no a pak s ním cvičit,nejjednodušší je,aby si stoupal na špičky několikrát za den ,doma určitě chodit v obuvi a venku na travičce zase na boso :)určitě se na ortopedii objednej,na vložky je nárok 1 za půl roku,já beru vždy dvoje,aby měl Štěpa jedny ve školce a pak v normálních botách,tobě budou stačit jedny,ale je na posouzení ortopeda,zda je opravdu potřebujete,pokud třeba nebudou stačit jen ty botky,co mají tu zdrav vložku v sobě.
|
17.4pet-ra15 | 48211 |
16.3.2012 10:19:52
Ahoj Denny,
při tvém povídání co jsi zažívala v nemocnici jsem začala brečet Úplně mi to připomnělo stav před 4 měsíci, kdy byl syn na operaci hydrokély Že musí na operaci a termín jsme věděli 2 měsíce dopředu - kolik nocí já probrečela a jak se o něj bála - asi jako každý rodič o své dítě Nejhorší bylo, že jsem to během dlouhého dvouměsíčního čekání nakonec psychicky nezvládla a v den nástupu do nemocnice při balení věcí mi přítel nabídnul, že pokud chci, půjde tam se synem on. Cítila jsem se najednou jako nejhorší matka na světě, co nezvládne být se synem v nemocnici!!! Ale ty dva měsíce mě úplně odrovnaly (noční můry, že se syn z narkózy neprobere a umře !!!). Doteď jsem ráda a vděčná, že tam byl přítel. Já tam s nimi byla taky, ale na noc jsem jezdila spát domů. V den operace jsem přišla až syna přivezli ze sálu (vidět ho odvážet bych fakt už asi nezvládla) Po narkóze hodinu hodně brečel, pak usnul, zase brečel, ale po 8hodinách po operaci nebylo vůbec znát, že byl na nějakém zákroku. Vše dopadlo dobře. Zlomená a ještě i operovaná ručička Klárky je teda mnohem horší než synuj zákrok. Držím palečky, ať se vše dobře hojí a zvládáte to v pohodě |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.