| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Listopad 2010 - Deníček

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

  (?)
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 16625  [Dalších 16475 >>]
yuya+B 01/08+O 10/10 66775
7.6.2011 12:04:02
Čau!
Díky za pochvaly Ondráška. No on se na fotkách vždycky tváří tak vážně.~t~ Ale jinak je to tlemidlo vytlemený.~m~

Hakai, pracuju z domova a většinou po večerech. Docela se to dá, ale musela jsem si to zorganizovat. ~;) Já jsem začala znovu dělat, když byl Báře rok a čtvrt, pak jsem si dala pauzu před porodem a než jsme se s Ondrou zaběhli, takže jsem nedělala od září do dubna. A od května už jsem zase v procesu. :-) Mám ještě jeden přivýdělek, ale ten mi zabere dva dny v měsíci, takže ten jsem nepřerušovala.
Ondra zas tak velikej není, teď má asi 8,1 kg, délku nevím, ale v 6 měsících měl 66 cm. Teď počítám, že se trochu vytáhl, protože už mu je velikost 74. Takže může mít třeba 70 cm? Nevím.~d~

Corall, to je Daník šikovnej!~g~ U nás to taky čekám každým dnem. Ondra teď trénuje klek, vytahuje se do výšek, takže tuším, že to brzo překulí do sedu. Už aby to bylo, krmení v lehátku mi zrovna moc nevyhovuje.~;)
Užijte si dovču!
Toola 105703
7.6.2011 11:44:52
Teď to po sobě čtu - body samozřejmě sbíráš už i na tu provizorní kartu.

A k tomu babybonusu - mně teď na ten věk od 7 měsíců přišla slevová knížka, kde jsou kupóny na vlhčené ubrousky, plíny, masozeleninové příkrmy, mastičky proti opruzeninám, dudlíky, učící hrneček atd.
Toola 105703
7.6.2011 11:39:02
Hakai, šáteček je krásný a Viki ještě krásnější, je to kočička. ~s~:-)

Abys měla slevové kupóny, musíš se v tom DM nejdřív zaregistrovat - vyplníš s nimi formulář, dostaneš provizorní kartu, pak Ti poštou přijde stálá karta, a na ni při každém nákupu sbíráš body. Pak si jednou za čas ty body vybereš tím, že si necháš vytisknout slevovou knížku.
No a vedle toho se ještě na webu DM můžeš zaregistrovat do toho DM babybonusu, tam registruješ dítě, a do 3 let věku Ti budou chodit (asi každého půl roku) slevové kupóny přímo na ty věci, co dítě v daném věku většinou potřebuje.
Hakai a Viki 11/2010 106177
7.6.2011 11:19:15
~8~to jsem tomu v albu dala na pr..l~q~~q~.Pořád to hlásilo chybu a já opakovaně vkládala a takhle to dopadlo~q~~q~~q~.
Barčo, můžeš umazat a nebo jak to mám napravit?
Hakai a Viki 11/2010 106177
7.6.2011 10:35:08
Ahoj holky,

Telátko, hodně štěstí zdraví~x~, hodně štěstí zdraví...milá Míšo~s~
Ať jsi šťastná a spokojená..a doma jen pohodu a lásku~s~~s~.
A moc gratuluju k takovému úspěchu v šipkách~g~~g~~g~~R^.

Corall, tak si to krásně užíváte. Moc držím palce, ať návštěva u mamky dopadne dobře~s~

Ahoj Yuyo, Ty už pracuješ? Jak to stíháš~e~~e~~e~
Krásná fotečka. Ondra je teda nějakej soustředěnej na dudánka~t~~t~. A je strašně velikej~8~..ty děti nám rostou tak rychle~d~.

K tomu sezení..já se neubráním, když jedeme k babičkám, aby si ji neposazovaly na klín..a já to občas dělám taky..Ale jinak ji nikam nezaklíňuju~a~. Holt si počkáme. Žádná tryskomyška to není..Semtam si strčí kolínko pod bříško, má z toho radost a tím to zvadlo. Zrovna jsem si říkala, jakou mám pohodu, když se v kočárku ještě nepřetáčí a je spokojená na zádech.

Už je ze mě totál mamina na MD~t~. Sklep se mi plní zásobou bezinkového sirupu a včera jsem Viki uháčkovala šáteček. Foto vkládám~;).

Dnes holky jedu na návštěvu ke své býválé tchýni - neviděly jsme se rok a půl..a stýská se mi po ní..Tak beru své dvě dcerušky a jedeme. Zároveň chci zajet i do DM koupit Viki nějaké jídélko. Chtěla jsem se zeptat - jak je to tam s těma slevama? Já tam v životě nebyla~f~
Moniken 106914
7.6.2011 8:54:21
Dobré ráno holky:-),

Míšo, dodatečně všechno jen to nej k Tvým narozeninkám, hlavně ať jsi zdravá a šťastná~s~. A taktéž veliká gratulace k úspěchu v šipkách, jsi šikovná!!!!
Já Matyho mažu SebaMedem- padesátkou a v kočárku rajtuje v kraťáskách, žádné plíny apod. úspěch nemají~t~. Chce se holt opalovat~d~.
Corall, na návštěvu k mamce držím palce~;((.
Toola 105703
7.6.2011 7:41:01
Dobré ránko. :-)

Yuyo, báječná fotka, Ondra má takovej oduševnělej výraz. ~R^:-) Samý dotazy a dotazy neznám, ale aspoň teď díky Tobě tuším, co nás asi tak za dva roky čeká. ~t~

Telátko, gratuluju, jste dobré! ~g~~x~

Majdo, asi na Tomáška opravdu něco leze, jak píše Jíťa. Ale jestli to blinkání trvá už přes týden, tak možná zkus zavolat doktorovi. ~;((

Corall, užívejte dál, a ať se návštěva u Tvé mamky vydaří co nejlépe. ~x~ Jinak shrnutí - těžko říct, každý den nějaký pokrok dětiček a řešily jsme ochranu před sluníčkem, jinak snad nic. ~;)
majdalenka.machi
  • 
6.6.2011 22:50:18
Telatko gratuluji taky k narozeninam a Corall jeste gratlace k sezeni :o) delaji nam radost ti nasi drobeckove, ze? :o)

a uz utikam, dobrou noc.
majdalenka.machi
  • 
6.6.2011 22:49:18
Corall tak preji zitra hezkou a prijemnou navstevu :o) my ocekavame tchyni a tchana v patek. tak se tesim ze si je Tomasek a oni jeho uzijou :o)

u nas novinka,dnes se nam Tomik oprel ruckama o moje nozky a postavil se. on asi fakt chce chodit nebo co... no uvidime. zitra jdem na posledni kontrolu k Dr. na rehabky. tak se tam s nema asi rozloucime :o) protoze sme tam sli s tim ze se maly pretaci jen na jednu stranu a on mezitim zacal lozit, stavet se na nozky. a nejaka strana je daaaaavno pryc :o)

a taky nam dnes zase blil jahodovou poresnidavku. on asi proste jist nebude nebo co :o) mliko nechce, obcas od manzela si veme. odeme nic. a co si veme to vyblije... ale to uz tak prez tyden... asi zoubek nejaky, na to ze by mel byt nemocny to nevypada. je zivy az dost :o) nebo ho nebavi to pocasi, se nedivim, me taky nebavi, takove hnusne dusno...

holky utikam do postele... tak papa a dobrou noc :o)
Rotem 40041
6.6.2011 21:38:16
Je tady nadherne a vsechny zdravim,doufam ze s emate fajn,nemam sanci Vas docist. Snad prosim male shrnuti.

U nas NOVINKA, Danecek uz umi sedet zcela sam,nepomahame mu vubec a jak mu to krasne jde,mam fotky,pak je hodim.

Dovolena v pohode,uzivame si ji, i kdyz deti jsou protivne obcas a Emmy chytla vsi takze mela radost pri umyvani a cesani.

Zitra kolem poledne jdeme z amou mamou a uvidime co bude,jeste nic nevime.

Dneska k veceru jsme sedeli pod zamkem,poslouchali reku a dali si pivko aveceri,bylo tak prijemne, a behem vteriny se hj\rozne ochladilo a bude prset. Tak jsme dosli na penzion a jdeme uspat deti.

Mejte se zatim moc fajnove
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 16625  [Dalších 16475 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.