| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Listopad 2010 - Deníček

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 210] Názory 211220 z 16625  [Dalších 16405 >>]
mraveneček +2 39127
2.6.2011 15:15:01
~;((Jinak vám moc přeju hezkej srazík v ZOO v Praze.Já se ani nehlásila, neb v pátek jedu na celovíkendovej srazík s kamarádkama a už to bylo domluvené dřív,tak jsem to nechtěla měnit.Snad se s váma uvidím někdy jindy.Dobře se tam bavte~;((
mraveneček +2 39127
2.6.2011 15:13:05
Jinak pro nové holčiny co mě neznají.Jmenuji se Vendula..mám 7m Báru( je jí vlastně 7m dnes) a skoro 5 letou Kristýnku.A jsme z Plzně~;)
mraveneček +2 39127
2.6.2011 15:11:20
Ahoj holky,
moc vás po delší době zdravím.
Občas se snažím dočíst,ale ne vždy to stíhám.S odpovídáním je to ještě horší.
Momentálně mám starší dcerku ve školce přírodě a s Barunkou si tu užíváme klídku.
Barča dělá pokroky.Teď je nějaká nachcípaná a pořád kašle.Budí ji to ze spaní, tak toho moc nenaspí.
Jinak už jsme najely také na příkrmy.A baští o 106..řekla bych jak Deniska od Telátka.
Začala jsem zeleninou a velice rychle přidala i kaši neb už byla B. hodně hladová a pořád se budila v noci. Myslím, že jsem to tu dřív psala.Kaše jí teda (a hlavně mě) dost pomohla.

No a je to pár dní a má už i přesnídávku. Do toho ji stejně stále nesčetněkrát kojím.
Kaše dávám jen nemléčné (sunarku,sinlac...nevadí jí to, že to míchám jen do vody..ten sinlac se ani nijak jinak nedělá).Přeci jen sama jsem alergik a astmatik, tak si na tohle dávám větší pozor.No a odstříkávání mi růčo nejde v takovém množství,abych ji to dělala do MM.

Barunka je šikovná.Leze jak o závod.Zatím je bez zoubků a ani to na ně nevypadá( v něčem musí být pozadu, no ne?~t~)
slávík+2 105984
2.6.2011 15:00:27
Martheen dodala jsi mě optimismus. Takže ještě týden vydržet a mohli bysme se dostat i na třetinku skleničky jo!? ~t~~t~~t~
jita+3cacorky 57325
2.6.2011 14:30:56
Ahoj holky,
my dneska balime, zitra jedeme ke znamym do Chocne a vracime se v nedeli. Uz mam skoro sbaleno a teda je to ho na tri dny nejak moc ~d~, ale co auto to uveze, radeji vic nez min ~;), snad bude hezky, u nas totiz cely den prsi a je chladno, kvuli pocasi byly zruseny i dnesni spekacky a cesta za pokladem ve skolce tak byly holky smutne ale co se da delat ~d~
A densk ajsme byli vsichni u zubare a samozrejme jenom me vrtala ~n~ a dokonce uplne jiny zub nez ktery me uz mesice zlobi ~e~, ten ktery me zlobi mi zrengenovala a nic nezjistila pry mam citlivy krcek a vlastne cely zub takze pastu na citlive zuby a snad to pomuze ~d~
Adelka uz mi pekne skudi, dneska jsem ji pristihla jak otevira supliky od komody a vyhazuje manzovi trenyrky a pak si s nima i hrala a byla to strasna legrace ~t~
No nic dite je vzhuru tak bezim spi pod oknem ~;)
jeste nakouknu ~3~
Barča, M 07 a E 10 63134
2.6.2011 13:13:58
Toolo už dorazila je paráááááááááádní, účasná, vyfotím a pošlu fotečku a ty pošli číslooooo účtu.~s~~s~~s~~s~~s~
martasek36 102382
2.6.2011 12:41:29
Barčo Eminka je šikulka:-)a Jáchym to určitě dožene:-)

Majdo nezlob se ale i z mé stránky si musíš počkat.Museli jsme čekat všichni.My se tu známe už dlouho,prožívali jsme těhotenství,porod atd:-).A jestli si dobře pamatuji tak všichni nesouhlasili.
Telátko 106513
2.6.2011 12:14:27
Majdo je fakt, že se sam často přihlasí maminky, že chtějí být s náma na diskuzi, píšou třeba týden a pak už nikdy nic, a přeci jenom jsou v tom už soukromé věci tak je lepší je trošku chránit
Telátko 106513
2.6.2011 12:13:12
Bagmat jé to bude fajn křtít těším se na fotky. Já jsem taky přemýšlela, ale nakonec nee.
Telátko 106513
2.6.2011 12:12:28
Barčo tak super, za chvilku to Eminka zbaští všechno neboj:-)

Martheen no tak i to je pokrok ne Jáchym je šikulka:-)

Marťásku ne ne bouličky jsou, zubany už rukama cítím ale prořízlí pořád nejsou, pořád jsme jen dvojzzubáci:-)
[<<Předchozích 210] Názory 211220 z 16625  [Dalších 16405 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.