Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
mraveneček +2 | 39127 |
2.6.2011 15:15:01
Jinak vám moc přeju hezkej srazík v ZOO v Praze.Já se ani nehlásila, neb v pátek jedu na celovíkendovej srazík s kamarádkama a už to bylo domluvené dřív,tak jsem to nechtěla měnit.Snad se s váma uvidím někdy jindy.Dobře se tam bavte
|
mraveneček +2 | 39127 |
2.6.2011 15:13:05
Jinak pro nové holčiny co mě neznají.Jmenuji se Vendula..mám 7m Báru( je jí vlastně 7m dnes) a skoro 5 letou Kristýnku.A jsme z Plzně
|
mraveneček +2 | 39127 |
2.6.2011 15:11:20
Ahoj holky,
moc vás po delší době zdravím. Občas se snažím dočíst,ale ne vždy to stíhám.S odpovídáním je to ještě horší. Momentálně mám starší dcerku ve školce přírodě a s Barunkou si tu užíváme klídku. Barča dělá pokroky.Teď je nějaká nachcípaná a pořád kašle.Budí ji to ze spaní, tak toho moc nenaspí. Jinak už jsme najely také na příkrmy.A baští o 106..řekla bych jak Deniska od Telátka. Začala jsem zeleninou a velice rychle přidala i kaši neb už byla B. hodně hladová a pořád se budila v noci. Myslím, že jsem to tu dřív psala.Kaše jí teda (a hlavně mě) dost pomohla. No a je to pár dní a má už i přesnídávku. Do toho ji stejně stále nesčetněkrát kojím. Kaše dávám jen nemléčné (sunarku,sinlac...nevadí jí to, že to míchám jen do vody..ten sinlac se ani nijak jinak nedělá).Přeci jen sama jsem alergik a astmatik, tak si na tohle dávám větší pozor.No a odstříkávání mi růčo nejde v takovém množství,abych ji to dělala do MM. Barunka je šikovná.Leze jak o závod.Zatím je bez zoubků a ani to na ně nevypadá( v něčem musí být pozadu, no ne?) |
slávík+2 | 105984 |
2.6.2011 15:00:27
Martheen dodala jsi mě optimismus. Takže ještě týden vydržet a mohli bysme se dostat i na třetinku skleničky jo!?
|
jita+3cacorky | 57325 |
2.6.2011 14:30:56
Ahoj holky,
my dneska balime, zitra jedeme ke znamym do Chocne a vracime se v nedeli. Uz mam skoro sbaleno a teda je to ho na tri dny nejak moc , ale co auto to uveze, radeji vic nez min , snad bude hezky, u nas totiz cely den prsi a je chladno, kvuli pocasi byly zruseny i dnesni spekacky a cesta za pokladem ve skolce tak byly holky smutne ale co se da delat A densk ajsme byli vsichni u zubare a samozrejme jenom me vrtala a dokonce uplne jiny zub nez ktery me uz mesice zlobi , ten ktery me zlobi mi zrengenovala a nic nezjistila pry mam citlivy krcek a vlastne cely zub takze pastu na citlive zuby a snad to pomuze Adelka uz mi pekne skudi, dneska jsem ji pristihla jak otevira supliky od komody a vyhazuje manzovi trenyrky a pak si s nima i hrala a byla to strasna legrace No nic dite je vzhuru tak bezim spi pod oknem jeste nakouknu |
Barča, M 07 a E 10 | 63134 |
2.6.2011 13:13:58
Toolo už dorazila je paráááááááááádní, účasná, vyfotím a pošlu fotečku a ty pošli číslooooo účtu.
|
martasek36 | 102382 |
2.6.2011 12:41:29
Barčo Eminka je šikulkaa Jáchym to určitě dožene
Majdo nezlob se ale i z mé stránky si musíš počkat.Museli jsme čekat všichni.My se tu známe už dlouho,prožívali jsme těhotenství,porod atd.A jestli si dobře pamatuji tak všichni nesouhlasili. |
Telátko | 106513 |
2.6.2011 12:14:27
Majdo je fakt, že se sam často přihlasí maminky, že chtějí být s náma na diskuzi, píšou třeba týden a pak už nikdy nic, a přeci jenom jsou v tom už soukromé věci tak je lepší je trošku chránit
|
Telátko | 106513 |
2.6.2011 12:13:12
Bagmat jé to bude fajn křtít těším se na fotky. Já jsem taky přemýšlela, ale nakonec nee.
|
Telátko | 106513 |
2.6.2011 12:12:28
Barčo tak super, za chvilku to Eminka zbaští všechno neboj
Martheen no tak i to je pokrok ne Jáchym je šikulka Marťásku ne ne bouličky jsou, zubany už rukama cítím ale prořízlí pořád nejsou, pořád jsme jen dvojzzubáci |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.