| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Listopad 2010 - Deníček

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 16625  [Dalších 16415 >>]
bagmat 106122
2.6.2011 23:22:47
Teda Corall, tak to musela bejt docela fuška~6~
A co říkáš našemu počasí, asi máme trochu chladněji co:-)
Hlavně všichni zvládněte aklimatizaci a užijte si dovču do ZOO už se moc těším, jsem zvědavá jak se bude ta moje bleška tvářit na zvířata, no ale spíš to bude odměna pro mě, mám zologické moc ráda a ta v Troje je suprová.
Dej vědět jak chutnal Danečkovi Hamánek, já jich už pár taky koupila, ale jak už jsem psala Ala je baští u babičky a někdy od taťky u mě veškeré příkrmy sabotuje~8~ (mámino mlíko je mámino mlíko) - jsem zvědavá jak dlouho ji to bude držet~:-D
ma zemi 110784
2.6.2011 22:07:44
Corall, to je dobre, ze jste dorazili vporadku a jen skoda, ze malej nespal, ze? ale treba cesta zpatky to bude v pohode, uvidis... ty si utikej odpocinout a dospat :o)

ja jeste odsaju mliko aby mel maly co jist rano :o)

dobrou noc~6~~3~
ma zemi 110784
2.6.2011 22:01:53
ahoj holky. je me jasne, ze jen tak nekoho do denicku pustit nechcete... jen je tezke na neco reagovat, co si pisete v denicku, fotecky atd...

v kazdem pripade tusim ze mate zitra srazik, ze? tak doufam, ze vam vyjde pocasi a ze si to uzijete jak vy, tak deticky :o)

my uz koupili vozik za kolo, tak uz ho jen prepravime k nam do Ostravy z Brna a budem jezdit. uz se moc a moc tesim :o)~z~
Rotem 40041
2.6.2011 21:26:07
ahoj prekvapeni,pisu z manzova notebooku,uz jsme v CR a vsichni spi a ja sedim na podlaze a pisu at je nerusim.

Add.LET-sileny,danecek nedostal postylku v letadlo,ponevadz nebyla anemeli ji. Takze Danecek celou dobu na me a polovinu cesty prorval jak byl utahanej a nemohl zabrat.

Jinak jsme dorazili v poradku ale jsme vsichni hotovi,ja jsem byla vzhuru od 2rano az do 16hodin ,kdy jsem usla na 2hodiny s Danecekem.

Tak sjem mu pak koupila prikrmy od Hamanek- Kureci maso se zeleninou a bramborem a jablko. Je to dobre?? Nebude to hnusne?? Snad to Danecek sni v pohode.

Danecek s eposlednich par dnu houpe na kolinkach a jde mu to krasne.

Nebudu docitat ale snad s emate fajn a uvidime se v te zoo.

Papa
Toola 105703
2.6.2011 20:43:47
Ahoj holky, tak ještě večer nakukuju. Nakonec se dnes to počasí umoudřilo a nespadla tady ani kapka. :-)

Marťásku, Ondrášek bude zřejmě botanikem. ~t~

Slávíku, tím odkládáním věcí na potom mi připomínáš mne samu. ~t~ Výstižněji bych to nenapsala. ~;)

Bagmat, kámošce zítra hodně štěstí. ~;((:-) A víš, že zrovna dneska při kojení jsem taky myslela na to, jak se nám to dítě za pár měsíců změnilo, že to snad ani není možný. ~s~:-)

Majdalenko, vyčkej, ještě Tě tak dlouho neznáme. Až budeš moct do deníčku, dáme Ti vědět. :-)

Barčo, to mi spadl kámen ze srdce, jsem ráda, že se čepička líbí. Tak Ti napíšu maila. :-) A bouchla jsi opravdu ten šampus? ~;)

Ahoj Mravenečku, tak Barunka už taky leze, jo? To je šikulka. ~g~:-) Užij si to na srazu. :-)

Jíťo, přeju šťastnou cestu a ať se vám víkend vydaří. :-) Asi bych to s tím aquaparkem riskla, ale třeba jen na dvě hodinky. Pak vám budou všechny tři v autě krásně spinkat. ~;)

Pego, noční cestování, to je kapitola sama pro sebe. Květa cestuje po malé postýlce, vždycky má minimálně některou končetinu vystrčenou skrz šprusle a ještě tak křivě zapasovanou hlavičku. No a když ji máme na velké posteli - pokud se v noci vzbudí na kojení, tak ji pak do postýlky nevracím - tak ji ráno najdeme na různých místech, předevčírem až někde u našich kolen. ~:-D

jita+3cacorky 57325
2.6.2011 19:46:58
Tak sbaleno a nejmensi ditko uspano a holky pujdou za chvilku ~;)a zitra smer Chocen a snad i lepsi pocasi :-). Zitra se po ceste chceme stavit mozna do centra Hana v Olomouci do aquaparku(Kacenka ma porad trosku rymu tak porad premyslim jestli jit nebo ne, vsichni vime jak to s ni je a na druhou stranu se holky strasne tesi tak nevim ~d~ ) tak jestli pujdem ,jsem zvedava co na to bude Adelka rikat bude to premiera tak snad se ji to bude libit ~;), v sobotu planujem safari ve Dvore Kralove a v nedeli dopo jeste neco vymyslime a pak domu.
Adelka mi taky cestuje po postylce a rano ji nachazim vetsinou na sirku postylky a spinka na brisku ~;)
Tak se holky mejte o vikendu nebudu tak pak mrknu asi v pondeli co je noveho :-) ~3~ ~3~
Veruník+Anetka 11/10 107543
2.6.2011 18:50:40
Ahojky holky, tak Anetka mi dneska snědla 1 sklenku a půlku další 125g mrkvičky, a to máme příkrm 4.den. Mi úplně udělala radost. A otvírala rychle pusinky, abych jako dávala dál:-D
Telátko 106513
2.6.2011 18:09:02
Ahoj mravenečku tak vyfoť a náušničkama:-) taky už máme:-)

Pego jo jo taky mi putuje v posteli, přes celou postel a nohy do žbrdlin
pega 103835
2.6.2011 15:53:03
Teda vy mate vsechny tak sikovne deti. Nase Bara nema o lezeni nejmensi zajem, prevaluje se sem a tam a obcas se plazi vzad. Nejradsi by se ale chovala a pri polozeni na podlozku rve jako tur.
Dotaz na mamky, ktere maji ditko v posteli...take vam v noci putuje po posteli?
mraveneček +2 39127
2.6.2011 15:17:22
Jo a vlastně také jedna novinka od nás..Barča už má asi 10 dní naučničky~z~
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 16625  [Dalších 16415 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.