Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Alex* | 107315 |
22.6.2011 20:27:10
Ahoj holky, tak se zase po delší době ozývám. Nemám teď vůbec klasicky čas a přes léto to bude ještě horší.
Byli jsme týden v Amsterodamu, paráda Co se týká Oskara, tak mi přijde každý den úplně jiný, jak roste, jak toho den ode dne umí víc a víc a já jsem z něj čím dál víc paf No však to znáte. Mám poslední dobou akorát trochu problémy s vlastním zdravím. Co jsem si tak pročetla na netu, tak mám všechny příznaky cukrovky (neustále žízeň, návaly hladu a chuti na sladké, motá se mi hlava, dokud si nevezmu sladkost - hlavně ráno, mám kvasinkové záněty atd.). Tak přemýšlím, jestli je to mou úděsnou nepravidelnou stravou - ale to by bylo vidět i dřív, ne? Jinak nevím, kde bych si cukrovku "uhnala". Máme ji v širší rodině, ale ne ten typ, co je dědičný. Na odběrech u doktorky jsem byla (na tom klasickém krevním obrazu), doktorka jen konstatovala, že mám zvýšený cukr v krvi, ale že to asi nic neznamená, nikam mě neposlala, nic. Tak přemýšlím, mám si zařídit odběry rovnou v nemocnici? Nemáte s tím někdo zkušenost? |
majdalenka.machi |
• |
21.6.2011 8:36:56
ahoj holky, jen pisu, ze dnes odjizdim s Tomaskem k mym rodicum, tam budu do patku a v patek pristoupime do vlaku k manzelovi a jedem do Usti nad Labem k jeho rodicum, asi do stredy, tak jen at se nedivite, ze tu nebudu :o)
moje mamka je na nemocenske, tak ju aspon trosku proberem a do Usti jsme se chystali uz predtim, takze budem mit vyletovaci obdobi, asi i cele prazdniny. no uz se tesim, nesnasim vybalovani a nabalovani batuzku a veci... FUJ!!! mejte se tu hezucky, pak se budu snazit vsechno docist :o) |
Martheen+4 | 29517 |
20.6.2011 22:12:47
Kačko a Kiwi, máte vzkaz.
Jity, Tobě jsem napsala mail |
jita+3cacorky | 57325 |
20.6.2011 21:48:31
a pocasi taky o nicem, chvilku sviti slunko a neda se na nem vydrzet a do pul hodky prijde takovy slejvak ze jsem dneska promokla az na kuzi behem chvilky nez jsem nandala na kocarek plastenku a do pul hodky zase horko a tak je to u nas cely den
|
jita+3cacorky | 57325 |
20.6.2011 21:46:57
Kaci diky no snad na to budou stacit jen nejake jine leky a Adelka s tim sezenim podarilo se to 2x dopoledne a odpoledne uz ji to nejak neslo tak se vztekala opicka ale ona na to zase prijde chce to trenink
a taky si rikam ze je tu mrtvo, holky se nekde toulaji ... Toolo ted jsem si vsimla ze ma dnes svatek Kveta takpreji Kvetusce vsechno nejlepsi k svatecku hlavne hodne stesticka a zdravicka |
Kačka + Eli 06+Ali 10 | 70629 |
20.6.2011 20:21:10
Ahojky jdu pozdravit ale koukám ,že tady to vůbec nežije U nás je pořád hrozná zima žádné sluníčko dneska jsem i zapálila v krbu bylo chladno
Jitu tak snad budeš brzo v pořádku držím ti palečky a malá je hrozná šikula, že už sedí. |
jita+3cacorky | 57325 |
20.6.2011 13:35:05
Ahoj holky,
musime se pochlubit Adelka se dneska poprve sama posadila, nejdriv to byl prekazkovy sed a nozicku zapomnela vzadu( neseda si klasicky pres bok ale jak je na ctyrech tak si jakoby sedna na paty a posune rucicky vic k telu a pak zadecek a je to) a kdyz se posadila podruhe tak uz nozicku vytahla a hezky sedela sice pak hodila zada do zadu nastesti jsem za ni dala slozenou deku ale i tak mam velkou radost je to sikulka zase bude mit svet veselejsi , koukala jsem kdy si sedly holky a je o 14 dni napred jo a taky umi od vcerejska krasne paci paci A jinak zitra musim na kontrolu s dutinama a bohuzel to neni dobre o vikendu a dneska prezivam jen s Ibalginem, dopoledne me ta hlava neskutecne boli normalne i pri predklonu uz moc nesmrkam takze to zase asi nekde sedi a je to ucpane ach jo a to mam vybranou jednu krabicku atb a par prasku z druhe, vzdycky jsem za tri dny s atb mela docela pokoj a ted to nejak nechce zabrat, tak nevim co zitra s dr. vymyslime jeste mam slibenou punkci tak nevim asi me zitra nemine ach jo u me jsou ty dutiny spojene i s alergii jak porad smrkam a tece mi z nosu tak tam porad neco mam a kdyz pak nastydnu tak je to v pytli Toz tak u nas, za chvilku frcim s holkama do Sokola maji dneska posledni cviceni tak je tam soupnu a ja pujdu do mesta musim na postu a trochu nakoupit |
Moniken | 106914 |
20.6.2011 9:54:32
Teď jsem koukala do deníčku, že Kiwi přidala krásné rodinné fotečky. Kiwiku, Matyášek je boží a rosteohromně rychle. Je to podle fotek tááák spokojený a usměvavý mimčo. Je to pohodář viď? Doufám, že jste si dovolenou skvěle užili. Jo a mamčo, Tobě to tam s dětičkama také moc sluší.
|
Rotem | 40041 |
20.6.2011 6:52:15
Kacko,ano bylo moc fajn na dovce ale doma je doma. Emmy ma dneska rozlucovaci vecirek ve skolce a do konce cervna bude chodit do skolky a pak ma 2.mesice prazdnin
|
Kačka + Eli 06+Ali 10 | 70629 |
19.6.2011 20:36:11
Damero, tak uvidíme snad zítra. To je dobře, že dovolená byla hezká přála jsme ti to Daneček je šikulka Co malá ještě chodí do školky? Naše malá ještě poslední týden pak už si jí nechám doma.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.