Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Rotem | 40041 |
30.6.2011 9:13:58
JInak Emmy ma dneska posledni den ve skolce, jsem dojata, udelali jsme pranicka ze jsme dali pisek na papir,otisk jeji ruky a na zadni stranu sjme napsali podekovani...
A jeste k tomu pro ejdnu pani ucitelku,ta je vedouci cokoladovou velkou medailu s napisem Neni nad Vas, jako ze je nejlepsi A pro druhou taky cokoladu ale s napisem Bravo |
Rotem | 40041 |
30.6.2011 8:55:23
Ahoj vsem, nemam moc casu. Danecek uz sedi sam bez opory rukou a porad trenuje stani,krasne stoji ale vzdy spadne na zadek ale pomalicku to pujde.
|
Veruník+Anetka 11/10 | 107543 |
29.6.2011 22:38:58
Ahojda holky,my uzivame slunka na zahrade na Morave.Anetka se chvilku cvachta v bazenku,pak jsme chvilku na zemi,a pak vzdycky nekde vyrazime.Vcera jsme meli 7.mesicu,asi se nam uz klubou zoubky,je takova mrzutoucka,neustale musi mit neco v pusince a po vecech mi tak jako trosku poknourava,i pomerne slintame,tak uvidime.Jinak zatim zadne dalsi pokroky,jsme hold lenive po tatinkovi:-D
|
Toola | 105703 |
28.6.2011 7:31:37
Ahoj holky.
Alex, určitě bych to nepodceňovala, ten názor dr. se mi zdá dost neodborný. Jak píše Martheen, určitě to nenech plavat a zajdi na diabetologii. Pokud by to opravdu byla cukrovka - snad se nepotvrdí - tak ať začneš léčbu co nejdříve. A s těmi dětmi máš pravdu - každý den umí něco dalšího, je to super. Já teď zase nevycházím z úžasu, jak už je Květa velká. Majdo, to muselo být náročné. Tak teď už máte jednu dětskou nemoc odbytou. |
nanenka | 46641 |
27.6.2011 23:47:54
Ahojky děvčata.
Majdi, to musí být hrozný. Tak přeji, ať je brzy líp a odpočineš si |
majdalenka.machi |
• |
27.6.2011 22:05:05
tak se pochvalim s cim jsme dosli od Dr. dostali jsme homeopatika na to spani a navic to osypani a horecky, to byla 6ta nemoc deti... tak uz to odezniva a bude klid :o)
a v patek razime do usti nad labem :o) tak doufejme ze to Tomasek zvladne... co vy? kde vsichni jsou? |
Martheen+4 | 29517 |
27.6.2011 16:57:54
Alex, určitě na odběry nejlíp rovnou na diabetologii a došetřit!!!! A jestli tě můžu poprosit, napiš mi na mail pod nickem, chci ti něco napsat
Majdo, to máš teda veselo |
ma zemi | 110784 |
26.6.2011 22:14:08
Jitus fakt to prejde tak brzo? nam uz lozi asi 14 dni... je me jasne ze to nebude taky na 14 dnu ale uz by to molho prestat. lozi takhle v prumeru 2x za hodinu a celou noc. no porad jsme vzhuru... hruuuza...
a co se stalo ze je tady tak mrtvo? vsichni uzivate vikendu? to je dobre, aspon si odpocinete, ne jak ja... no ja jdu spat. sem mrtva. holky dobrou noc |
jita+3cacorky | 57325 |
26.6.2011 19:06:38
Ahoj Majdi,
no to jsi si teda uzila, moc dobre vim jak ti ted je, ja se s tema trema taky kolikrat nekolik dni jak jsou nemocne nevyspim,ale ono i jedno ditko da poradne zabrat tak hlavne at je malemu brzo dobre at to neni nic vazneho a ty at si odpocines a s tim lezenim v noci to znam, delala mi to nejstarsi dcera, ve spanku vlezla na ctyri a lezla a pak se hlavickou bouchla o celo postylky a tak porad dokola, trvalo to asi 14 dni kazdou noc a pak to jak to prislo zase odeslo tak vydrz on si maly najde zase jinou zabavu |
majdalenka.machi |
• |
26.6.2011 18:35:04
ahoj holky, uz jsme doma, usti nad labem se nekonalo, malej mel 2 dny 39 horecky a asi zub ale nonstop uspavani a uklidnovani na rukach... ani na odsavani nebyl cas, a o nejakem odpocivani ani pomysleni. s moji mamkou vydrzel, ale jak je dolamana z toho kola, tak ona ho neveme, ani neudrzi, navic kost klicni ji nesrusta, takze stale zafacovana... a s mym tatkou byt maly nechtel, jak ho videl, slysel, tak zpustil takovy rev, ze byl problem ho utisit.... no takze nonstop u me, uspavani na rukach, s horeckama spani jen na me a to jen za pochodu a musela sem porad zpivat. jak jsem prestala zpivat nebo pochodit nebo polozila tak byl zase rev... no a aby toho nebylo malo, tak nejen ze lozi, stoji a chodi, zacal lozit i ve spanku. se zavrenyma ockama v postylce lozi, jak hlavou narazi tak breci, ale porad spi... nebo kleci, stojij... ale vsechno ze spanku... takze prozmenu me to vzbudi... no za 4 dny, nez dojel manzel za nama sem naspala celkem 5 hodin. chodici mrtvola hadra!!!!
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.