| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Březen 2011 - Deníček

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 6155  [Dalších 6115 >>]
puira 83157
9.6.2012 14:58:31
Taktéž přispívám se svým ahoj ~3~

Adélku teď ze všeho nejvíc zajímá lezení na židličky, k počítači, tam kliká a pohybuje s myší, jsem z toho na nervy, už dvakrát spadla, ale vymluvit si to nenechá. Schody ty taky miluje..V chůzi už je velmi zdatná, spíš už utíká a padá jen občas.
Jí už to, co my. Pokud to vyloženě není pro děti, dávám ji skleničku, do toho jí přidávám brambory, rýži, těstoviny, kuskus, všechno dlabe. Jahody a maliny nejí, to jsem teď zkoušela.
Já ani nevím, oproti té mé první příšeře mám pocit, že Ady zvládám mnohem líp. Je to zlatíčko, ale je ukecaná stejně jako její ségra. Neskutečné, když začnou obě.
sindyy 88151
9.6.2012 11:45:51
ahoj!

Tak naše malá sama běhá o 106 už asi 2 měsíce. Je to malý drak, to vůbec neznám od kluka a nebo už si to po těch letech nepamatuju.
Hrozně ráda má výšky, takže furt leze po schodech, sice máme doma branku do patra, ale leze hlavně venku do schodů. Na křeslo na opěradlo, venku na špalky. Pořád musí něco dělat. Máme doma kocoura, tak ho pořád tahá za ocas a nenechá si vysvětlit, že se mu to nelíbí~:-D
Když sekáme trávu, tak chodí neustále za dotyčným jako ocásek, je to vtipný a dělá brm brm.~:-D
Jinak naše dospělácký jídlo zatím moc nejí, jediný co jí chutná je bramborová kaše a pak maso. Takže jí dám vždy naše neslaný a někořeněný jídlo ochutnat, sní pír lžiček a pak dávám skleničky. Ještě ráno před snídání a večer po večeři vyžaduje kojení, takže ještěp ořád kojím, občas i v pozdním odpoledni si taky trochu dá.
Nevím kolik váží, ale je drobek, jí málo a to co sní, tak podlě mě vyběhá. Takže já si myslím, že nebude mít ještě ani 9kg. Uvidíme zda dva týdny, to jdeme na prohlídku a očkování v 15ti měsících.
Má svoji řeč, ale jinak máma, táta, bába, hami, nene, mňam a takový ty slova umí, ale třeba když nadává, tak se až divím co z ní leze~t~
Hrozně jí zajímá televize a dálkový ovládání, to si přepíná programy, vypíná, zesiluje a zeslabuje a to samý dělá i u domácího kina, no o telefonu ani nemluvím, jakmile ho někde najde, tak něco pomačká a věčně mě odečítají 15Kč za inzernet a já ani nevím jak se na něj z telefonu dostat~t~
Se spánkem to máme tak, že ráno vstáváme kolem 6h, pak jde spát kolem 11h na hdku a půl a pak ješt odpoledne kolem 17 h na půl hodiny, večer chodímě spát mezi 19 a 20,30h, podle toho, jestli odpoledne spí. Něky nespí a pak jde sptá dřív, ale ráno vstává pořád tak nějak stejně.
Jo a miluje malý děti, třeba při nákupu nebo venku když nějaký potkáme, tak děti do 5 let, tak k nim jde a mazlí je, chce pusinkovat, tak muž říkal, že doufá, že jí to do 15 let přejde~t~

Takže to je tak vše, co mne tak napadlo. Mějte se krásně a napiště jak vaše dítka, jsem zvědvá. ~j~Přeji pěkné sluníčkové dny všem~3~
Suzan, L.07, A.3/11 68086
7.6.2012 16:40:26
Ahoj, koukám, že poslední příspěvek jsem měla před dvěma měsíci!~f~
U nás nic nového. Adámek ještě sám nechodí, jen za ručičky a ani nemluví. Oproti Lucince je to lenoch, prostě kluk! Poslední dobou se začal hodně mazlit a dávat pusinky. Je to maminčinej mazánek. Nejraději si hraje s traktorama a s autama. Dokáže vrčet pomalu půl hodiny bez přestávky.
Tak užívejte sluníčka a když sem nakouknete, tak napište. Třeba jen ahoj.~d~
Racochejlíček 109902
4.6.2012 19:56:28
Teda, tady uz nikdo nebyl pres mesic! Nebo spis nepsal. Tak to asi vsichni ted travime s tema nasima ditkama vice casu venku, navic nam uz behaji a nemam vubec cas. :-)
inf 109215
28.4.2012 20:42:49
Ahoj. Tak u nás byly Velikonoce taky super, Mája byla s dědečkem na koledě a vrátila se maximálně spokojená. Jinak běhá jak torpédo, nikde neposedí a je to taková malá ukecaná nezbeda ~:-D. Fakt je s ní hrozná sranda a není den, aby mě několikrát nerozesmála. Taky už nám leze šestý zub, ale ani jeden ještě není úplně vylezlý.
A dnes máme první noc bez plenky, tak jsem na to zvědavá ~:-D
Racochejlíček 109902
25.4.2012 21:29:52
Ahojda!
Tak u nás Velikonoce v pohodě, čekali jsme s Amálkou na koledníky, tak jich pár dorazilo! A narozeniny také, oslava se podařila. Jinak Amálka chodí, ale moc se jí nechce, raději chodí za jednu ruku než sama! A mluví svou řečí, konkrétní slova neříká! Tak se mějte hezky! A zase písněte!
puira 83157
25.4.2012 7:26:50
Ahojte, moc příspěvků tu není /na rozdíl před rokem :) , ale je to pochopitelné. Mně přijde, že než se ráno proberu, už je tu večer a uspávání.
Tak napíšu aspoň nějaké informace o nás.

Belli, narozeniny proběhly v klidu, jen s námi třemi (nemáme oslavovací rodinu :/ , Velikonoce neřešíme, takže jsme byli na chatě.

Co umí: chůze, skoroběh, ale pořád mi přijde, že se kolíbá jak kačenka :) , zatleskat, zamávat, tančit, dát pusinku s jazykem ~t~ , zpívá ááááá, krásně se směje, má přední dva zuby velké, tak úsměv je nepřehlédnutelný.
Jinak zuby má protlačené všechny stoličky, už se jí rve první trojka. Vlasů moc nemá, zatím jen chmýří. Mluvit nemluví slovy, jako ukecaná je, ale má svou řeč /stejně jako Markétka, ta začala mluvit až po druhém roce/.
Přibližně kolem 13. měsíce jsem utla kojení. Bylo už jen na usnutí a jak se ho dělalo míň, už mě to bolelo, tak jsem to utnula. Nezdá se, že by chybělo, žádný řev se nekonal, na druhý den jsem ji dala do postele a usnula i bez toho. Máme rituál - zhasnout, lehnout, pohádka, spát - zatím to tak funguje i se starší, takže kolem deváté jdeme spát - a většinou se mnou ~2~
V pondělí jsme byli na přeočkování Hexy, zdá se bez reakce, jen včerejšek proběhl bez obvyklého dopoledního spaní /spává od 9 do 11, pak öd 16 do 17.30 nebo odpoledne vůbec/.
Mějte se maminky.
Bellinka+Šimonek03/2011 107778
15.4.2012 15:31:07
Ahoj hoky,

jak jste vsichni oslavili prvni narozeninky a jake byly velikonoce? Ja ted nemam nejak moc casu- Šimonek už běhá a mluví, obdělávám zahradu...tak nas postihly nejake nemoci atd. Zkratka furt v jednom kole:-)

Davam do denicku fotku naseho milacka- nechali jsme ho k prvnim narozeninam vyfotit profi.
Suzan, L.07, A.3/11 68086
8.4.2012 11:57:57
Přeji všem krásné Velikonoce a dětem bohatou pomlázku!

Letos si bere manžel obě děti a půjde s nima hodovat. Já budu doma čekat na koledníky a pak pojedu k mamce na oběd.
inf 109215
2.4.2012 20:22:21
Jééé Suzan děkuji. To tak strašně rychle uteklo.
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 6155  [Dalších 6115 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.