| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červen 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 6710  [Dalších 6570 >>]
Elí+Kaya 108318
7.7.2013 9:14:32
Svitko, držím pěsti, ať se všechno vydaří :-)
Elí+Kaya 108318
7.7.2013 9:14:02
Ahoj,
tak kouká jak jsme se v tabulce přemístili do dětí od dvou do třech let. To letí :-)

U nás se s nočníkem ani wc zatím nechytáme :-D Kadí nejradši ve stoje, ale nacvičujem sezení na wc a venku zkouší na bobku..
Teď jí roste poslední pětka, už se těším až to bude za náma, protože se často kvůli tomu kojí.
Je to pěkná potvůrka, když jsme u vody samy, tak ječí kvůli studený vodě , ale jak mile má obecenstvo, nebo je s ní táta, tak to najednou jde a řádí :-D

Spoje dvě slova, slovní zásobu už má vcelku pěknou.. tvoří si i svoje slova, nebo přidává na konec písmenka.. třeba normálně říkala nos, ale teď ji baví říkat z legrace nosk, nebo koneck :-) Dobrej je taky název pro slunce : sunina..
Už umí i pár slov německy a vcelku tady lidem rozumí, akorát jim odpovídá česky :-)

Svitka + 06/2011 + 10/2016 101372
5.7.2013 18:32:24
Tady to zase spí :-( Je tu někdo? ~x~
My také úspěšně oslavili Kristýnky narozeniny, hlásíme 85 cm a 13 kg. A jsme bez plenek. Jen občas nějaká nehoda, ale teď už asi 5. den v pohodě, i v noci. Kecalka je to pořád, ovšem třeba do básniček má ještě fakt daleko. Spíš spojuje 2, max. 3 slova.
Teď se všechno točí kolem příprav na svatbu, která bude příští týden, jsem na ní zvědavá, jak to zvládne a zkousne, že nebude středem pozornosti jen ona (budeme mít 16 dětí...) a navíc se jí nebudu moct dopoledne věnovat (budu v kadeřnictví a u vizážistky) a nastávající pojede do Prahy pro rodiče a sestru. Tak bude s mojí sestrou, tak doufám, že to klapne bez zbytečného stresu a pláče. Uvidíme. Teď je to velký mamánek.
17.6.2013 22:10:55
Terap, všechno nejlepší ke svatbě a hodně štěstíčka do manželského života! Dej vědět, jaké to bylo. ~x~
12.6.2013 15:26:29
Vše nej k narozkám :-)
My máme Matu (máma a táta dohromady, když rychle neví koho volá nebo tak :-)).

Elí+Kaya 108318
11.6.2013 21:32:26
Zdravím :-)

Tak hlásim, že jsme 6. oslavili taky narozky.. sice s povodněma, ale vyvázli jsme dobře.
Kayce před třemi týdny vyrostly 3 stoličky a právě leze poslední. Během růstu těch třech stoliček to bylo pořád mamí mamí.. pak jí to přestalo bolet a začala ječet i na tátu: mamí tatů :-) a teď je to tak nastejno, ale jen díky kojení, kdyby se nekojila,tak asi neexistuju :-)
Jinak nočník nic,když ji nechám nahatou tak mi nahlásí kaka a pak to hledáme :-)
Mluví hezky, spojuje dvě slova..a je to rozttomilý :-)

Jinak má 16kg a výšku nevím..ale kolem těch 90ti to bude..

karkulka+2 /08+11/ 50320
8.6.2013 21:08:22
Zdravím!

Tak David má narozeniny dneska, oslava už proběhla, foto v albu ~;)

Co se týče mír, tak přesně nevím, zjistím v úterý, to jde na 1. Priorix, tak se to zrovna spojí s 2 letou prohlídkou /moje Dr.je aktivní a dělá ji/, dle domácího měření 92cm a 13,5kg.

Ad nočník: nic, nula. Ale už si je vědom toho, že s hovnem v plíně to není žádná hitparáda, tak mi to chodí hned hlásit, ať ho přebalím. Doufám, že už bude konečně teplo a budeme moct začít s odplínkováním. Aby chodil "dole bez" v zimě, co teď byla, je o nachlazení.

Ad mluva: je to takovej moula. Ale dělá pokroky, teď začal spojovat slova. Řečník z něj nebude, ale rozmlouvá se.

Ad dudel: taky furt má. Ale snažím se mu ho dávat jen na spaní, přes den ho k dispozici nemá.
Lucrezia 113280
6.6.2013 23:15:55
Vzhledem k tomu, že se rodičák čerpá do dvou let věku dítěte, tak předpokládám, že přijde jen ta poměrná část
terapeutka 100134
6.6.2013 9:45:30
Dari my jsme vyšli předevčírem ven v gumové bundě, gumových kahotách a gumákách a ta jeho radost, když dostal povolení skákat v kalužích, byla k nezaplacení~:-D měl bláto až na hlavě sice, ale nadšení neznalo hranic.

Holky nevíte náhodou, jak je to s rodičákem? Honzík měl 2.6. 2roky - a já jsem měla ten dvouletý - přijde mi v červenci ještě částka za celý červen nebo jen poměrná část za ty dva dny??? Mám ten "starý" rodičák.
Dari79 114243
6.6.2013 1:45:38
Terap, to je fakt roztomilý a jak ohleduplný. Mě teda už taky párkrát dítě ráno nechalo polospící a odešlo si hrát samo do pokojíčku.

Už se těším, až taky začne takhle vykládat. Zatím je to náročný, že občas tu jeho kombinaci zvuků nejsem schopná dešifrovat. Nejlepší je, že se naučil říkat - není a kdeje, ale neumí říkat nic jiného, takže furt řeším, že co že to hledá - chodí po pokoji - kdeje,kdeje a já hádám, co to hledáme :-).

A už aby přestalo pršet a trochu se oteplilo, už mi to leze na nervy. Dítě pochopitelně miluje louže a gumáky nosit odmítá, takže každá procházka je dost náročná. V každé louži je třeba udělat dupy-dupy.
[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 6710  [Dalších 6570 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.