Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
červík |
• |
5.7.2011 9:06:29
Ahoj, to je zajímavé, že vám ty váhy miminek takhle řeknou, mně to ještě ani ednou neřekli :-( je fakt, že se vždy zapomenu zeptat :-/ Kati tak to musíš ještě týden vydržet a poslíčky hezky rozehnat odpočinkem. Já byla včera na ko taky, zase jsem schudla půl kila :-( a taky už jsem měla na monitoru nějaké ty kontrakce, ale tak mně to nevadí, vy co máte naplánovaného císaře to máte horší. Kdy máš přesně naplánovaný ten příjem?
|
Katka - 76 | 110807 |
4.7.2011 23:30:02
Ahoj,
doufam, ze se mate dobre. Ja byla u doktorky vse ok, malej vasi 3 kg 400 mam pred sebou jeste tyden ;-) Mela jsem dnes dost silne poslicky, hlavne na ceste k doktorce. Ale po hodine to preslo, odpo jsem si sla zas lehnout, ale musim rict, ze me to trochu vystrasilo. Doktorka rikala, ze cipek je ok, ale ze to nic neznamena. Hlavne nezacit rodit doma Evzicku pohlad Jindru a Cervicku ty pohlad brisko. Klidnou noc preji! |
Katka - 76 | 110807 |
3.7.2011 19:00:32
Ahoj holky,
Cervicku takze uz si ready ja mam tasku taky pripravenou, ale vse v ni neni. Postylka jeste nestoji, sned tento tyden! Prijde mi to cekani nekonecny!!! Uz mam 13 kg a vejdu se jen do 2 trycek, ach jo. Snad tento tyden rychle utece! Zitra jdu na posledni kontrolu k doktorce, tak drzte palce. Evzicku drzim palce at se brzo citis min unavena. A co jizva, hoji se dobre?... |
Katávka-Adík, Jáša, Matýsek | 15416 |
3.7.2011 15:00:15
omluva, že jsem k vám vlezla-myslela jsem, že jsem na jiné diskuzi- na císařském řezu, kde jsem Evžíka viděla- pardon, už mi nějak ty hormony a mléko v hlavě dávají zabrat!!!
|
3.7.2011 14:57:33
jo a ještě mě baví, že nastupuiješ ten den co ti to dělají, nemusíš být den předem!!!
|
3.7.2011 14:56:44
Ahoj i já gratuluju!
Mě to čeká přesně měsíc po tobě! Jsem na to zvědavá, bude to taky třetí císař a třetí kluk! Jen chci epidurál-a hlavně lokace-jsme v Německu a tady není zvykem žádná Jip-jen 2 hoďky po tě kontrolují pak na svůj pokoj a rovnou mimi k tobě-můžeš si říct, když jsi unavená a mimi si sestry vezmou. Manža může být se mnou na sále, po ošetření mimi, když mě budou dávat dohromady, tak mimi bude prý už u manžela s místní hebamme-tak jsem na to teda zvědavá! Dám vědět. |
Evžíček | 52045 |
3.7.2011 11:27:56
Ahoj,
sekce bez problémů- nakonec v celkové narkoze- nějak se mi do epi nechtělo.....druhý den jsem v pohodě seděla a fungovala, kojím- mléko mám hned od druhého dne, už na JIP si vytáhl mlezivo, třetí den vytáhl 20-30 ml, čtvrtý den už dr říkala, že vážit nemusím, prsa se mi nenalily, vytváří se mi mléko akorát a Jindra je žroutík....ale s tím jsem počítala, už dvakrát jsem kojila bez problémů...jizva už je skoro zahojená , nebolí, malej je hodný, jen jí a spí....užívám si domov a kluky doufám, že se máte taky dobře....já si pak dočtu všechno a budu reagovat,ale teď jsem dost hotová, je toho hodně |
červík |
• |
3.7.2011 10:42:23
ahoj, Evžíku vítej doma. Gratuluji k narození miminka. Povídej přeháněj, jaké to bylo. Co říkají kluci na bráchu? Rozkojila jsi se bez problémů? Mně se zdá, že v předchozím těhu už mi prsa natékala a trochu vypouštěla toho mleziva i před porodem a teď nic, tak nevím nevím doufám, že se mi taky podaří hezky rozkojit. My teď s mužíkem vydrhli ložnici a přestěhovali tam konečně postýlku pro mimi teď ještě dodělat pořádek v pokojíčku , zabalit tašku a můžem jet. Tašku už jsem nějakou našla teď jí zabalit
|
Katka - 76 | 110807 |
2.7.2011 22:03:03
Evzicku,
velka gratulace!!!Moc hezke hezke jmeno a krasna vaha! Nejsi moc unavena? Napis jak to probehlo, kdyz budes mit minutku. |
Evžíček | 52045 |
2.7.2011 21:46:04
ahoj holky
tak jsme doma- Jan Jindřich se narodil 28.6. v 9,15, 3780 g a 51 cm....je v pořádku, já taky, kojíme,já se zotavuji po sekci...jdu dočíst |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.