| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červenec 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 8742  [Dalších 8672 >>]
Katka - 76 110807
8.7.2011 10:30:32
Ahoj,

Cervicku ja jsem se chodila sprchovat nekolikrat za den, kdyz bylo vedro. Nejlepsi by byl asi bazen, ale ten nemame ~:(

Jak je na tom syn, jeste kasle?

Muj synacek ma ode dneska prazdniny, ale myslim si, ze jeste nechape co to jsou prazdniny ~:-D

Uz jen 4 dny! ~b~
červík
  • 
8.7.2011 9:12:37
ahoj, já byla dnes asi 10x za noc na záchodě a když ne na záchodě tak mně budil kašel prcka :-(
To máte super, že vám přijede někdo pomoct u nás to počítám spíš jen na návštěvy koukací na miminko. Muž by měl mít týden dovolené, ale kdoví jak to bude. U toho prvního tu dovolenou stejně nebyl vůbec doma a spíš pracovně odbíhal, takže tomu nedávám naději. Ikdyž na druhou stranu nevím co je lepší, jestli to, že si to budu vše dělat po svém, nebo aby se mi do toho druhý takový jako jsem já cpal :-) Dnes to vypadá zas na hezký pařák, musím vymyslet kam se uklidím, abych to přežila :-(
Katka - 76 110807
7.7.2011 21:45:55
Evzicku to je fajn, ze kluci nezarli a ze malej hezky papa!!!

Mas stesti, ze Ti prijede mama, chapu, kdyz rikaz ze to bude slozitejsi, me prijede starsi segra na pomoc na dva tydny, tak jsem ji rekla at si nezapomene vzit obojek~:-D Ale moc si vazim toho, ze si vzala volno, aby mi pomohla!

Kazdy den se budim okolo 5 rano a pak uz nemuzu spat ~:( Malej je porad vysoko a tlaci a tlaci, asi nepochopil kudy ven ~:-D Utery uz je za rohem!!!

Zacinam se bat toho cisare, minule jsem spatne reagovala na morfin a trvalo doktorum dost dlouho, prijit na to, ze to byl morfin!

Jaky byl ten tvuj cisar?

Evžíček 52045
7.7.2011 21:09:33
ahoj holky,

omlouvám se, že moc nepřispívám,ale nic nestíhám....miminko je zlaté, jen jí a spí ,ale mám honičku kolem kluků, jak nechodí do školky,tak je jich všude plno. Naštěstí vůbec nežárlí.......manžel má dovolenou,tak mi pomáhá,ale stejně spíš napůl funguje pracovně přes mail a telefon,ale lepší něco než nic. V pondělí mi přijede mamka a bude tu do konce července, tak doufám, že se nezakousneme, máme se rády,ale jsme obě dost dominantní.....tak bude veselo~:-D

jinak si na sebe s Jindrou zvykáme, pořád kojím, je dost žravej, naštěstí

už se těším na zprávy o nových přírůstcích u vás~s~
Katka - 76 110807
7.7.2011 14:05:57
Cervicku ja mam rdaost kdyz je tak okolo 20°C, ale vic nez 24-25°C to ne! Momentalne je tu tak 22°C tak se to da snest. Poslicky jsem v prvnim tehu taky moc nemela.

Hlane nezacit rodit doma!

Uz se tesim az budu mit mimiska v naruci a ne pod zebry ~:-D je porad hrozne vysoko!
červík
  • 
7.7.2011 10:20:32
ahoj, já jsem taky 38, ale tvůj optimismus sdílet nemůže, jelikož nevím kdy to přijde :-( kdyby to byla včera tak je pozdě. Ti posli mně zničí u prvního jsem to nezažila.Dnes nám po čase vysvytli sluníčko tak nevím jestli se mám kvůli dětí radovat nebo kvůli sobě strasovat co to udělá s mým stavem :-) chtělo by to někam k vodě nebo zajdu k našim pro bazének aspoň prckovi, jenže zas pokašlává. Kde to moje dítě bere pořád ty bacily.
Katka - 76 110807
7.7.2011 9:47:51
Ahoj,

tak dens jsem 38tt uz jen 5 dni! Doufam, ze se mate dobre! Hezky den!
Katka - 76 110807
5.7.2011 19:39:14
Prijede mi segra fakt si toho vazim! Ja jen doufam, ze tam nebudu az do nasledujiciho pondelka. No nic se neda delat, hlavne at je malej ok!

Tasku uz mam pripravenou, ale porad neco pridavam. No neni to stejny baleni jako na dovcu ~:-D

červík
  • 
5.7.2011 18:01:34
Tak to už se ti skutálí. A kdo bude doma s malým, když ty budeš asi poměrně dlouho v nemocnici? Už mám naplánováno jak dlouho tě tam podrží? Já jdu za chvíli balit tašku, od rána mám takový špatný pocit, pořád mně břicho táhne k zemi, tak aspoŇ zabalím věci pro mimi, protože to se pak ve spěchu špatně dělá :-)
Katka - 76 110807
5.7.2011 10:22:23
Ahoj,

prijem je naplanovanej na pondeli. Tak doufam, ze to do ty doby vydrzim. Zhubla si jak to delas?... Dnes celkem ok odpo si pujdu odpocinout. At uz to rychle utece!

Jak se mate?

Evzicku, co Jindra, jak se mu libi na svete?... Jak ho berou brachove?...
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 8742  [Dalších 8672 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.