| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 3794  [Dalších 3734 >>]
Daroh a Elenka 10/11 116692
29.7.2012 21:16:51
tak nejprve musím pogratulovat čerstvě vdaným maminkám ~x~~x~~g~~g~ holky, ať vám to vydrží na celý život a ať je to ten pravý ~;) Týfo, je škoda, že sis tu svatbu moc neužila, ale tak na světě jsou důležitější věci, viď ~;) a Alexo, u tebe jsem ráda, že ti to vyšlo, byla jsi stále skeptická, tak aspoň to za to stálo, co?! ~R^

Markét, tvoje tchýně teda jako 0 bodů. Nejhorší je, když se ještě tvůj přítel od ní nechá strhnout a jedete domů s tím, že vlastně ona má pravdu a dlouho trvá, než se to vrátí do svých kolejí, jestli se to vůbec vrátí.... ~d~

Nechci to zakřiknout, u nás je teď celkem klid. Elence už přes měsíc v puse trčí jeden zub, což mi přijde srandovní. Myslela jsem, že jak se vyklube jeden, vzápětí leze druhý, ale moje slečna mě přesvědčila, že nikoliv ~t~ Teď už jí bylo 9 měsíců - hrůza, jak to letí ~d~ a pomalu ťape za autíčkem a včera se udržela vestoje pár vteřin bez držení a dnes taky.

Alexo, taky bych to opravdu neřešila, zvlášť, když Kubík je nedonošený, ale vím, že ty to neřešíš....

Vám závidím, že jste teď teprve začaly menstruovat. Já jsem bohužel jedna z mála, která má MS i při plném kojení a dostala jsem ji hned na konci šestinedělí.....
Maci1 27366
26.7.2012 15:41:19
Vlastně jsem ještě zapomněla pogratulovat čerstvě vdaným, takže ~x~~R^. Ať vám to klape.

Kubovi rostou dva zuby naráz, dnešní noc byla fakt výživná, od 2:45 jsme se ho střídavě snažili uspat, podařilo se asi v 5 ~8~.

Maargitt, myslím, že 28 dní po porodu to MS ještě nebyla. Ale ve výsledku je to asi jedno, že...

Alex, u nás taky začlo sezení, lezení, stavění a mluvení víceméně v posledních dvou třech týdnech, takže máte určitě ještě čas.
Týfa+2 58037
26.7.2012 15:01:22
ahoj holky,

jako vdane pani je mi fajn, zadna zmena. Jen se navzajem dobirame, to jiste znate.
Pristi tyden musim zacit obihat novou obcanku atd. netesim se teda ani trochu.
Svatba probehla v pohode, ale mam to v mlze, vubec sem si to neuzila. Vsechno jsme si dekorovali a organizovali sami, respektive ja, do toho jsem noc predtim nespala, pac Vincik mel horecky a celou svatbu taky i den nasledujici. Nakonec nam dr. v pondeli potvrdila 6. nemoc. FOceni nam zabralo asi 3 hodiny a vzhledem k tomu, ze obrad byl ve 14 hodin a vetsina lidi mela s sebou maly deti, tak se to kolem 20.hodiny rozpoustelo. my odjizdeli mezi poslednima a nez jsem vsechno naskladala do auta (vcetne manzela ~;)), tak jsme dorazili domu v pul 11. Vincek 40 horecky, parada. dalsi noc bez spanku. Fotky jeste nemame, fotograf je vcera dodelal, ja to doplatila tak snad pristi tyden. a teda netusim jak se sem vkladaji fotky???
A.lexa + Laura(5) + Jakub 72846
26.7.2012 13:00:38
no holky když to tak čtu, tak máme co se učit. Míry u nás teda ujdou, na většinu sice nemáme, ale do průměru se vejdeme. Zato jsme stále na placato. Největší pokrok je zvedání zadku (pérování) při pasení a když mu někdo pomůže do sedu, tak se chvíli udrží sám nebo s oporou zádíček už hačá slušně. Ale to je vše! žádné lezení, klečení, stoupání ~a~ teda si zas tak nestěžuju, protože až na to přijde, tak to bude torpédo. ~8~
A taky se přidávám s první MS po porodu. Postihlo mě to 3dny před svatbou, takže úúúúúchvatný!~q~
Maci1 27366
26.7.2012 12:34:14
Ahoj, jdu nahlásit osmiměsíční míry našeho drobečka - 74 cm, 9,35 kg :-). Už se staví všude možně, leze a žvatlá o 106. A taky padá ~8~, to od dcery neznám, ta byla taková nějaká zkoordinovanější.
Mě dostihla první MS od porodu - no masakr motorovou pilou ~:(. Doufám, že už to takhle nebudu mít furt.

Maargitt, já ten obrázek nevidím ~d~.
26.7.2012 8:55:32
margit..nějak to nefunguje, co?! ~b~
25.7.2012 15:01:59
jo jo monitor došel. díky! na fb nechodím, posílám nab e-mail (jen foto z mobilu, lepší budou cca za týden), si jí sem vložte. ~;)
Dakine 117311
24.7.2012 13:33:42
Tak to moc gratuluji vdaná paní ~R^ je fajn, že ste si to všichni potom stresu co jsi psala užili.
23.7.2012 7:37:52
Tak a máme to taky za sebou. Bylo to nakonec fakt pěkný a vyvedený! Stres opadl a teď mě čeká jen lítání po úřadech.
Maargit... teda já bych nechtěla ani tvýho chlapa, ani tvou tchýni. Já žádnou nemám. ~d~
Daroh a Elenka 10/11 116692
16.7.2012 21:27:52
Alexo a jak dopadl na té pohotovosti? Na jednu stranu buď ráda, že má strach a není mu to jedno. Pořád lepší 10x jet, než jednou podcenit ~;) Je mi jasný, že šílíš, když víš, že to nic není. A prosím tě, vaše vztahy mi nějak unikly. Laura není dcera přítele? Pak je asi dobrý jí to říct, ale přijde čas - puberta, kdy on ji bude chtít vychovávat a jen doufej, aby mu neřekla, ty nejsi můj otec, tak nic neříkej!!! ~a~ To je bezvýchodná situace.... Ale určitě je lepší, když zná pravdu, než aby se to pak dozvěděla od ostatních....
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 3794  [Dalších 3734 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.