| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 3794  [Dalších 3744 >>]
A.lexa + Laura(5) + Jakub 72846
28.8.2012 19:37:07
Tak tady to teda ale zamrzlo.~a~ ...asi vám ti malí caparti dávají zabrat, co?! Obzvláště ti, kteří už se rozlezli. Rozumím! Ale přesto byste mohly občas ušetřit maličkou chviličku a něco nám sem písnout. ~;)
25.8.2012 2:45:19
Soráč, píšu z mobilu, tak mi to tu udělalo neplechu.
25.8.2012 2:44:17
Ahoj děvčata, taky se hlásím po delší době. Tak nějak nestíhám.
Po svatbě obě děti antibiotika - Laura bronchitidu, Kuba oboustranný zánět středního ucha. Den před odjezdem do lázní jsme měnili auto na protiúčet. 16 dní paráda v lázních, pak mě střídala babička a já doma krom úklidu vyběhávala úřady anákupy posledních věcí co nám ještě chyběly do první třídy. Kuba má 8 zubů a na desetiměsíční kontrole měl 8,15kg. Stále neleze, ale už sedí bez opory (když ho někdo posadí, sám se do sedu dostat neumí). Papá fakt už skoro vše a v lázních se naučil (bohužel) ujídat mi z talíře.
Dneska jsem ho chtěla začít učit spát v postýlce celou noc~q~ (jen s jedním kojením), ale tatínek mi to sabotuje. Vzal ši ho k sobě do postele, přinášejíc něco o špatný matce, takže jsem se totálně nasr... přestěhovala do Laury pokojíčku. Kdyby mohl tak ho i nakojí.
25.8.2012 2:43:17
Po svatbě obě děti antibiotika - Laura bronchitidu, Kuba oboustranný zánět středního ucha. Den před odjezdem do lázní jsme měnili auto na protiúčet. 16 dní paráda v lázních, pak mě střídala babička a já doma krom úklidu vyběhávala úřady anákupy posledních věcí co nám ještě chyběly do první třídy. Kuba má 8 zubů a na desetiměsíční kontrole měl 8,15kg. Stále neleze, ale už sedí bez opory (když ho někdo posadí, sám se do sedu dostat neumí). Papá fakt už skoro vše a v lázních se naučil (bohužel) ujídat mi z talíře.
Dneska jsem ho chtěla začít učit spát v postýlce celou noc~q~ (jen s jedním kojením), ale tatínek mi to sabotuje. Vzal ši ho k sobě do postele, přinášejíc něco o špatný matce, takže jsem se totálně nasr... přestěhovala do Laury pokojíčku. Kdyby mohl tak ho i nakojí.
25.8.2012 2:43:14
25.8.2012 2:42:55
ivča
  • 
16.8.2012 19:18:30
ahoj holky hlásím se po delší době. Tak nakonec z těch našich horeček a sípání jsme dostali ATB.
V první řadě chci popřát do manželství holky hodně štěstíčka.
Tak přestávám kojit,asi už tam nic nemám. P se přisaje hned se pustí narve si do pusi palec. Když mu dám hrneček s vodou tak by ho vypil celý. Tak jsem došla koupit sunar jenže ho nechce tak nevím jestli mám změnit značku. Jo a flašku s dudlíkem tu vidí a řve jako kr... a tříská do ní že jí nechce, takže mu to musím dávat z hrnečku a stejně to nechce.
Jinak už máme šest zubů, stavíse kde se dá, dělá papapa, čau, paci paci, vařila myšička kašičku, jak jsi veliký, pusinkou rybičku, pejska, říká ba ba , ma , ta ta , jo a je to děsný maman.
Daroh a Elenka 10/11 116692
11.8.2012 19:08:54
Týfo, jsem koukala na FB, kdo je tam nový a přispívá pod tvým jménem, pak mi došlo, že to jsi ty ~t~~t~~t~ Moc ti to jako nevěstě slušelo, i když jsem viděla jen profilovku ~;)

Po třech měsících ti to přijde brzy? Bych jásala za tuhle dobu.

U Elí je vše při starém. Leze jako drak - už je v tom fakt sběhlá, moc toho nepojí, max ovoce a kdo co jí okolo, ale to dostane max okurku nebo bramboru. Hodně jí dávám rohlík. Ten jí fakt jede. Zvlášť, když ji potřebuju zabavit, třeba když nakupuju. Jenže to pak s ní jedu ke kase jako s čuníkem ~t~ Stoupá si normálně, už se občas i pustí a stojí, ale není to často - tak 2x denně. Ale přece jen pokrok v něčem má. Od včera dělá jak je veliká a jak dělají hodiny, ale to se jí trochu motá s papa :-) a dneska se mnou dělala rybičku. Taky občas prasátko udělá. Je roztomilá. Jen má dneska trápení ~a~ Od noci má horečku, rostou ji horní jedničky. Doufám, že to bude jednodenní záležitost....

Se celkem ochladilo, co?! Jsem doma v tričku a je mi zima! BRRR!!!!
llenicka 75289
8.8.2012 12:37:18
Jen ohledně MS po porodu, u mě pořád nic. Tak jsem ráda:-)
Týfa+2 58037
5.8.2012 9:35:36
holky diky za prani ke svatbe. ten pravy to snad je, uz jedeme 11. rok~;) spolu.
Fotky ze svatby jsou na fcb, kdo chcete, muzete se podivat u me na zdi.

menstruaci jsem dostala tri mesice po porodu, takze taky celkem brzo. s marjankou jsem ji mela hned po sestinedeli, navazala jsem na ocistky. a byl to ocistec.~:(

a co novyho? Vincek se uz treti den plazi dopredu! Jako partyzan, obema rukama zaroven se pritahuje a pomaha si nozickama. obcas vystrci nahoru zadecek, tak mozna to lezeni prijde brzo. kazdopadne se dostane vsude, takze jsme uz vcera nainstalovali mezi vchodove dvere mriz s vratky. mame je vecne otevrene, tak aby se pak neskutalel z 12 betonovych schodu, co jsou hned u domu. ale kupodivu ted spi hur, prestoze by mel byt vic unaveny. asi je tech vjemu nejak moc. pres den spi kolikrat jen jednou a min. driv daval i tri hodky, ted da max. dve a to uz musi byt. ale prikladam to taky tomu horku. doma mame kolem 30 stupnu. to se spi spatne kazdymu. zuby zatim zadny a ani to nevypada. a prestavam kojit, pac uz nechce prso. jedine rano po probuzeni, pres den na nej nema cas. takze uz mam stejne malo mlika. najeli jsme na Nutrilon 3x denne a na flasku se vzdycky trepe jak kdyz 14 nejed. za to ted silene kadi, dneska mu to proteklo zepredu,zezadu az pod bradu. sel do sprchy. i koberec jsem musela vycistit. pricitam to tomu UM.

vcera se M. naucila jezdit na kole bez kolecek, tak dnes vyrazime pro slibenou odmenu - Barbienu. Odpo dorazi kamoska a necha nam tu na hlidani na 3 dny dceru, taky petiletou. tak ocekavam, ze si spolu holky pekne vyhrajou a ja budu mit na starost de facto jen Vincka. no uvidime jaka bude realita..~t~
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 3794  [Dalších 3744 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.