| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 270] Názory 271280 z 3341  [Dalších 3061 >>]
Evca 118599
16.12.2011 10:10:46
Ahojky,

Pippi - tak to tve ego spustilo tu hroznou zmenu pocasi.~;) No ti teda dik. Ale super, ze jsi se bavila. Ja jdu na obed s kolegy. Nez tam dojdu, tak muj uces bude a la Saxana.~t~ Ale tak neva. Ja jsem uz parkrat slysela, ze mi mala vzala krasu. Ale co bych ji jako mama neodpustila, ze?

Mala teda dnes v noci kopala. To pocasi venku je fakt des.

Dobry rano, Carol.:-)

Joo, s Chris mate pravdu. Jeste ze tu ma nekdo lepsi pamet nez ja.Asi to bude tim.
Markéta a 5 lumpíků 6320
16.12.2011 9:40:42
Teda ženský, jste mě zas dostaly s tím popisem, jak u vás probíhá sex ~t~~t~. No, ono to je hodně podobný asi všude, jak tak koukám ~;) Abych netrhala partu, tak se přiznám, že já jsem tak normálně při chuti, ale s tím břichem už se to skoro ani nedá (nebo bych asi musela nastudovat nějakou knihu poloh, protože mě už napadá jen jedna relativně pohodlná). ~j~~m~~f~. Do toho začnou kopat ty dva lumpové a nemůžu se soustředit ~t~. Tak nevím nevím, ale přes Vánoce jsem manželovi nařídila, že budem muset furt, aby se ty porodní cesty hezky přírodně uvolnily ~t~

Teď musím pověsit další pračku prádla, vyžehlit to předchozí, opět upéct chleba a dodělat poslední nepečené cukroví ~8~. Nejhorší je začít, pak už to celkem jde, ale když mě se od vás nějak nechce :-)
Petraend, Dennis a Nicolas 99344
16.12.2011 9:20:21
Holky mimi je fakt nádherné, ale to já nedělám , je ze silikonové formičky. Já ho jen nastínovala a udělala tu kytku, tohle bych fakt nedala, ale znám holky co to dokážou.

Pipi no vidíš, krásně jsi si to užila~R^

Mambo ty si to užij dneska~z~

Chris snad mají PC odpojený, tak se snad co nejdříve přihlásí.
Eset+2M 11735
16.12.2011 8:41:18
a ještě vlastně .... Chris myslím říkala, že má teď doma problémy s internetem, ne?? nebo si jí pletu s někým jiným? ... tak doufejme, že je vše OK ~;((
Eset+2M 11735
16.12.2011 8:39:44
jo ještě ... Jezi ... máme takovou podobnou vánoční setkávací tradici ... každý rok jezdíme většinou poslední víkend před vánoci do Phy k babi ... říkáme tomu "vánoční besídka" ~t~ ... proběhne oběd, výměna dárečků a taková předoslava vánoc ~k~
Eset+2M 11735
16.12.2011 8:35:23
brýtro ~h~

tak já jsem se zase vzbudila, když odcházel manžel do práce tj. 6:30 a od té doby čučím ... ještě jsem se pokoušela usnout, ale po hodině, kdy mi v hlavě nabíhaly různé seznamy, co všechno ještě musím dokoupit pro mimi a co musím zařídit a co nestíhám a tak, vylezla i Moni a je po spaní ~7~ ... tak to zase budu muset dotáhnout odpoledne ~d~

Pippi ... super, že sis večer tak pěkně užila ~R^

Peti ... to miminko je prostě boží ~R^ ... neznám nikoho, kdo je tak neuvěřitelně šikovný jako ty ~g~~g~

tak já se jdu zkulturnit ... musíme dneska bezpodmínečně něco udělat do školy ... pěkně jsme to teď poslední 2 dny flákaly ~q~ ... ostudy ...
Pippi 108434
16.12.2011 7:19:12
Zdravím, opět nemůžu spát, i když na mambo nemám :-)
Na večírek jsem šla a bylo to super. Všichni mi říkali, jak krásně vypadám, že určitě budu mít kluka a dokonce i kolegyně mi řekla, že vypadám líp než dřív ~t~ Jinak minulý rok mi jeden chlap z práce řekl, že jsem na tom loňském večírku byla nejkrásnější z žen a letos prý znovu, že je můj tajný obdivovatel ~t~ No sice jsou to blbý kecy, ale v devátém měsíci potěší ~t~

Petro, dodatečně gratuluju k otočení miminka, akorát jsi mi nasadila brouka do hlavy, že se otočilo po tom hrozným mrskání se, a já jsem dostala trochu strach, jestli se neotočilo i to moje, které bylo správně, protože od té doby necítím kopance do žeber. No uvidím, v úterý jdu na kontrolu, tak snad to bude v pořádku.

ad magnézko - já už ho dávno přestala brát, měla jsem ho doma hromadu na to tvrdnoucí břicho, ale jak jsem zůstala doma, tak se břicho uklidnilo a já ho nechtěla brát zbytečně, tak jsem ho postupně vysadila. Je fakt, že teď občas mívám v noci křeče do lýtka, ale už ho brát nezačnu.
mambo 100493
16.12.2011 4:14:51
Bré ranko,
hlásím 4 hodiny. Evi myslím na tvoje vstávání, ale to je ještě asi moc brzy, co? ~;)
Caroll - ty mě bavíš! Dokážeš vše tak vystihnout ~R^
Jezinečko - to já měla v prvním těhu, ale byla to rizikovka tak jsme tomu moc nedávali. No a teď na TO vůbec nejsem…
Peťo - to mimi se vážně nedá sníst…. ještě když to takhle vyfotíš. ~2~
Dneska mě čeká párty s kamarádkama, tak už se těším. A taky premiéra toho, že malá bude spát u babi… to jsem zvědavá a doufám, že to bude ok.
Mějte se krásně a přeji hezký den ~3~
Carolla 68600
16.12.2011 3:04:21
Už jsem se chystala do postele a mrkla,co nového, no to se nedá, Peťi, jak jsi to udělala, to miminko je snad živé, ty se dej na uměleckou dráhu, protože je tě škoda.
A Jezinečko, jen ho klidně znásilni, uvidíš,že bude nakonec spokojený, přece se nebudeš trápit~;)~t~ A s těma pralinkama by mě nenapadlo,že už je to vyzkoušené v pradxi, poslala jsem to ještě své kámošce, no a ona mě na to odepsala,že to nechá raději na Velikonoce,protože teď by musela použít Santa Clause, no a neví, co by pak musela ukousnout jemu~t~ No a jinak je moc hezké, jak slavíte Vánoce s babi ~R^, až budeme jako ona, určitě by jsme to také ocenily~:-D
No a Evi, ráno až budu vstávat, tak na tebe budu myslet, že vstáváme společně~2~~t~
Tak dobrou a zítra pa~3~
jezinečka 105196
15.12.2011 23:34:21
Sem se sakra rozepsala~t~

Peťo nádherný to mimi, jak živý... ty jo, máš fakt talent~R^
[<<Předchozích 270] Názory 271280 z 3341  [Dalších 3061 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.