Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Evca | 118599 |
16.12.2011 10:10:46
Ahojky,
Pippi - tak to tve ego spustilo tu hroznou zmenu pocasi. No ti teda dik. Ale super, ze jsi se bavila. Ja jdu na obed s kolegy. Nez tam dojdu, tak muj uces bude a la Saxana. Ale tak neva. Ja jsem uz parkrat slysela, ze mi mala vzala krasu. Ale co bych ji jako mama neodpustila, ze? Mala teda dnes v noci kopala. To pocasi venku je fakt des. Dobry rano, Carol. Joo, s Chris mate pravdu. Jeste ze tu ma nekdo lepsi pamet nez ja.Asi to bude tim. |
Markéta a 5 lumpíků | 6320 |
16.12.2011 9:40:42
Teda ženský, jste mě zas dostaly s tím popisem, jak u vás probíhá sex . No, ono to je hodně podobný asi všude, jak tak koukám Abych netrhala partu, tak se přiznám, že já jsem tak normálně při chuti, ale s tím břichem už se to skoro ani nedá (nebo bych asi musela nastudovat nějakou knihu poloh, protože mě už napadá jen jedna relativně pohodlná). . Do toho začnou kopat ty dva lumpové a nemůžu se soustředit . Tak nevím nevím, ale přes Vánoce jsem manželovi nařídila, že budem muset furt, aby se ty porodní cesty hezky přírodně uvolnily
Teď musím pověsit další pračku prádla, vyžehlit to předchozí, opět upéct chleba a dodělat poslední nepečené cukroví . Nejhorší je začít, pak už to celkem jde, ale když mě se od vás nějak nechce |
Petraend, Dennis a Nicolas | 99344 |
16.12.2011 9:20:21
Holky mimi je fakt nádherné, ale to já nedělám , je ze silikonové formičky. Já ho jen nastínovala a udělala tu kytku, tohle bych fakt nedala, ale znám holky co to dokážou.
Pipi no vidíš, krásně jsi si to užila Mambo ty si to užij dneska Chris snad mají PC odpojený, tak se snad co nejdříve přihlásí. |
Eset+2M | 11735 |
16.12.2011 8:41:18
a ještě vlastně .... Chris myslím říkala, že má teď doma problémy s internetem, ne?? nebo si jí pletu s někým jiným? ... tak doufejme, že je vše OK
|
Eset+2M | 11735 |
16.12.2011 8:39:44
jo ještě ... Jezi ... máme takovou podobnou vánoční setkávací tradici ... každý rok jezdíme většinou poslední víkend před vánoci do Phy k babi ... říkáme tomu "vánoční besídka" ... proběhne oběd, výměna dárečků a taková předoslava vánoc
|
Eset+2M | 11735 |
16.12.2011 8:35:23
brýtro
tak já jsem se zase vzbudila, když odcházel manžel do práce tj. 6:30 a od té doby čučím ... ještě jsem se pokoušela usnout, ale po hodině, kdy mi v hlavě nabíhaly různé seznamy, co všechno ještě musím dokoupit pro mimi a co musím zařídit a co nestíhám a tak, vylezla i Moni a je po spaní ... tak to zase budu muset dotáhnout odpoledne Pippi ... super, že sis večer tak pěkně užila Peti ... to miminko je prostě boží ... neznám nikoho, kdo je tak neuvěřitelně šikovný jako ty tak já se jdu zkulturnit ... musíme dneska bezpodmínečně něco udělat do školy ... pěkně jsme to teď poslední 2 dny flákaly ... ostudy ... |
Pippi | 108434 |
16.12.2011 7:19:12
Zdravím, opět nemůžu spát, i když na mambo nemám
Na večírek jsem šla a bylo to super. Všichni mi říkali, jak krásně vypadám, že určitě budu mít kluka a dokonce i kolegyně mi řekla, že vypadám líp než dřív Jinak minulý rok mi jeden chlap z práce řekl, že jsem na tom loňském večírku byla nejkrásnější z žen a letos prý znovu, že je můj tajný obdivovatel No sice jsou to blbý kecy, ale v devátém měsíci potěší Petro, dodatečně gratuluju k otočení miminka, akorát jsi mi nasadila brouka do hlavy, že se otočilo po tom hrozným mrskání se, a já jsem dostala trochu strach, jestli se neotočilo i to moje, které bylo správně, protože od té doby necítím kopance do žeber. No uvidím, v úterý jdu na kontrolu, tak snad to bude v pořádku. ad magnézko - já už ho dávno přestala brát, měla jsem ho doma hromadu na to tvrdnoucí břicho, ale jak jsem zůstala doma, tak se břicho uklidnilo a já ho nechtěla brát zbytečně, tak jsem ho postupně vysadila. Je fakt, že teď občas mívám v noci křeče do lýtka, ale už ho brát nezačnu. |
mambo | 100493 |
16.12.2011 4:14:51
Bré ranko,
hlásím 4 hodiny. Evi myslím na tvoje vstávání, ale to je ještě asi moc brzy, co? Caroll - ty mě bavíš! Dokážeš vše tak vystihnout Jezinečko - to já měla v prvním těhu, ale byla to rizikovka tak jsme tomu moc nedávali. No a teď na TO vůbec nejsem… Peťo - to mimi se vážně nedá sníst…. ještě když to takhle vyfotíš. Dneska mě čeká párty s kamarádkama, tak už se těším. A taky premiéra toho, že malá bude spát u babi… to jsem zvědavá a doufám, že to bude ok. Mějte se krásně a přeji hezký den |
Carolla | 68600 |
16.12.2011 3:04:21
Už jsem se chystala do postele a mrkla,co nového, no to se nedá, Peťi, jak jsi to udělala, to miminko je snad živé, ty se dej na uměleckou dráhu, protože je tě škoda.
A Jezinečko, jen ho klidně znásilni, uvidíš,že bude nakonec spokojený, přece se nebudeš trápit A s těma pralinkama by mě nenapadlo,že už je to vyzkoušené v pradxi, poslala jsem to ještě své kámošce, no a ona mě na to odepsala,že to nechá raději na Velikonoce,protože teď by musela použít Santa Clause, no a neví, co by pak musela ukousnout jemu No a jinak je moc hezké, jak slavíte Vánoce s babi , až budeme jako ona, určitě by jsme to také ocenily No a Evi, ráno až budu vstávat, tak na tebe budu myslet, že vstáváme společně Tak dobrou a zítra pa |
jezinečka | 105196 |
15.12.2011 23:34:21
Sem se sakra rozepsala
Peťo nádherný to mimi, jak živý... ty jo, máš fakt talent |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.