| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 260] Názory 261270 z 3341  [Dalších 3071 >>]
jezinečka 105196
16.12.2011 11:57:43
No ty rafaela jsem dělala jednoduše z kondenzovaného mléka a kokosu (a rumu~t~) a koulela jsem je hned... já ani nevím jestli to mléko nějak ztuhne, jsou to koule ale dost měkké, tak uvidím, mám je už v lednici
A ty tatrankové jsou: 6-8 tatranek (záleží jaké, takové ty horalky, jsou menší tak těch 8 ale jinak klasických tatranek 6) rozlámat, 200 g másla, 20 dkg moučkového cukru, 5 lžic rumu, 2 lžíce kakaa a mleté ořechy. Obaluju je buď v kokosu nebo mletých oříškách.
tady už je taky hnusně od rána... je tma jak ve čtyři odpoledne a už asi i prší a začíná i ten vítr~o~. My máme cukroví za oknem v krabicích a naposled jak foukalo, tak mi spadla (ze 3.patra) krabice s lineckým (a to jsem ho den před tím upekla) samozřejmě jsem si pro ní doběhla a přebrala... no zbylo mi tak 20 kousků~n~ ale to je moje blbost, my ho normálně přivážeme ale to já ne, dala jsem ho tam jen tak~o~ tak doufám, že to tentokrát vydrží~t~ teď už by mě to mrzelo víc, je tam toho o něco víc~;)
Sluníčko(2 kluci + ?) 8669
16.12.2011 11:53:58
Ahojky,

taky čekám na ten vichr, kor tady v Kérkonoších a zatím nic. Jsem se bála, že to bude už fučet od rána, jela jsem na angličtinu a naštěstí nic.

Teda s tím cukrovím a vařením děláte chutě! Já jsem dnes nějaká přešlá,nic se mi nechce a mám toho tolik co dělat... K obědu bude jen rajská s kolínkama, tu mají kluci rádi, po zvracení a průjmech naštěstí ani vidu ani slechu, byla to nějaká rychlá viroza, ale už jsem je dnes nechala doma.

Pippi - fajn, že srazík sis užila... já jdu dnes i s manžou na náš firemní vánoční večírek, taky se mi moc nechce, je to takové mega, přes 50 lidí, ale říkám si, dám si dobrou večeři a můžu jít:-) Je pár lidí, které ráda uvidím, bude to takové rozloučení pro nás pro oba, já na mateřskou a manžel od ledna do jiné práce - snad! Navíc nemáme hlídání, takže kluci budou sami, takže stejně budeme spěchat dom.
Bberi 40972
16.12.2011 11:43:39
Pippi:já že mám rodit 19.12.?....no dr. mi říkala,že 10-14 dnů, 19.12. je to těch 14 dnů...tak nevím
ukaž malý bříško,no abych z toho neměla depku~t~

Jezi.ty rafaelo kulky jsem si říkala,že bych udělala a nechala jsi to v lednici přes noc zatuhnout a až pak koulela?
a to tatrankový je co?
ještě mně zaujaly kuličky z Mila řezů,já ty oplatky miluju

ale když já tak nerada něco patlu....ale ta chut na to

oni říkali,že má být vichr,tak sem to ještě nedošlo
Pippi 108434
16.12.2011 11:36:52
Mambo, já dělala ze šlehačky na šlehání. Se vzhledem nepřeháněj, na srazu tě všichni chválili, jak mladě vypadáš ~;)

Bberi, Praha-východ - hnusně, vichr, bude i pršet. No a k porodu - jsi to ty, kdo říkal, že bude plánovaně rodit devatenáctého prosince?

ad břicho - no comment, já mám pořád malé, budu muset taky dát fotku do deníčku. Asistentka na cvičení říkala, že takovým dětem jako mám já, říká partyzáni - nejsou vidět, ale jsou tam někde dobbře schované.
jezinečka 105196
16.12.2011 11:36:01
Brý dopoledne, teda vy perlíte hned od rána, Mambo prý kde nic není~t~~t~~t~. Náhodou Evčo, Saxana měla super kudrlinky~t~ kdybys viděla mě s obr hřívou po zmoknutí tak jsem jak po zásahu el. proudem~t~

Bberi, že by? Tak už poroď ať vyhraju ~t~, už máš vše připraveno??? Jinak si z toho nic nedělej, mě taky každý říká, jak mám velké břicho a mě zrovna přijde takové malé... za to velké mimčo a ty kopance potom~e~ Máš takové normální bříško~R^

Pippi, taky jsem myslela, že se těhotným říká jen jak jim to sluší~t~ asi aby nedostaly nějaké depky když jsou napumpované hormony~t~

Tak já taky tvořila nepečené rafaelo kuličky... hatláme patláme, děsný to bylo, už nikdy více a to mám sotva dvacet kousků~8~ ale to kondenzovaný slazený mlíko~w~~w~~w~ sem si furt olizovala prsty a ještě zbylo v lednici~z~ a po O se chystám koulet zase z tatranek~R^ ty miluju~w~. Stejně mi přijde, že to cukroví tvořím jen pro sebe, protože ho jím především já~t~. Mimochodem, Majdali, doufám, že jsi to byla ty, sem si vzpomněla, jsi dobrá, že jsi zatím odolala jít na balkón mlsat, to já neodolala, předevčírem jsem nandala na talíř pod záminkou toho, že přítel říkal, že má rád cukroví jen DO Vánoc, po Vánocích už mu nechutná~t~, tak jsem mu chtěla udělat radost... no a snědla jsem ho skoro všechno já~t~

Jo, Bberi, tak už mám taky vytvořenou Gulášovku, no spíš takový bramborový guláš... ale chuť je stejná~R^ tak už se na něj těším~w~

Holky, končím, zase mluvím jen o jídle~a~
Bberi 40972
16.12.2011 11:22:12
aji jsem četla,že je někdo dělá z té pařížské šlehačky~w~
Bberi 40972
16.12.2011 11:21:25
mambo:já dělala šlehačkové z té šlehačky na šlehání~R^ a bylo super,udělám ještě

oběd závidím....já si musím uvařit

můj vzhled nikdo nekomentuje, jen babička mi furt říká jaké mám obr břicho...no vlastně všichni,že jsem jedno velké břicho...~t~
mambo 100493
16.12.2011 11:04:55
Tak holky, ja uz mam 3 druhy cukrovi… jeste chci to slehackove, ale mam jen slehacku ke slehani a ne na vareni, tak nevim jestli to va nebo ne….. Poradite pls?
Za hodku jdu s kamaradkou na obed a potom po nakupech. No moc se mi do toho pocasi nechce.... ale hlad je silnejsi a tady nic neni ~:-D
Pippi - tak to je super, ze si dostala tolik pochval a uzila si to.~R^
Evco - a la Saxana…~t~. Ja udelam culik a jdu…
Jinak co se tyka krasy - u me vede heslo - kde nic neni ani mimi nebere ~t~. Ja jenom slysim jak moc jsem pribrala ~n~. No nezblaznim se, hlavne, ze bude mimi v poradku...
Bberi 40972
16.12.2011 10:58:07
jaký tam máte počasí? tady je krásně, svítí slunko~z~

Padla na mě uklízecí mánie,že by hnízdění?~:-D
Malá bude na víkend u našich,tak by se to docela hodila porodit, včera mě bolelo chvílu břicho i záda,tak se manžel holil,že kdyby jsme jeli,no nakonec to utichlo...~t~
Pippi 108434
16.12.2011 10:24:51
Evčo, to ti fakt někdo řekl, že ti malá ubrala krásu?? Já myslela, že těhulím každý pochlebuje a když už ne, tak že aspoň nekritizuje. Nevím, jak jsi vypadala před těhotenstvím, ale na fotkách i v reálu vypadáš podle mě moc hezky. Jinak sorry za moje ego, ale už jsem to potřebovala ~t~
[<<Předchozích 260] Názory 261270 z 3341  [Dalších 3071 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.