| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 290] Názory 291300 z 3341  [Dalších 3041 >>]
1Majdali 118921
15.12.2011 17:14:31
Bberi nakupuju na www.sportsdirect.com ... vždycky se nás sejde aspoň 8 tak se podělíme o přepravné ... za jeden rok jsme tam nechali všichni co objednáváme 240tis ...
Petraend, Dennis a Nicolas 99344
15.12.2011 17:06:37
JJ mám novou ikonu, ale asi tam šupnu tu starou tahle stejně není vidět~o~

Pipi je dobře, že nakonec jdeš. A kdyby něco můžeš přeci kdykoli odejít.

Caroll, je pravda, že když mi dělal ultrazvuj a jezdil po jizvě tak mě to bolelo i snad pálilo. No já hlavně dám na to co mi řeknou v porodce. Myslím si, že jsem tak nějak psychicky připravená na obě varianty. Při prvním těhu jsme o císaři ani nečetla a pak mi jen tak řeknou, že jdu, no ořvala jsem to.

Market, ano máš pravdu i císař není procházka růžovým sadem. Mě nemohli D. vyndat, bylo to šílené, pak ticho to nejšílenější na celém světě. A vzhledem k tomu, že jsem měla šílený strach o malého tak my ty hormony štěstí spíš držely při životě s relativně chladnou hlavou. Doma se všichni hroutili a plakali na to já neměla čas.

No a se sexíkem jsem trochu za exota, my nic a to hodně dlouho. Je to ale čistě můj psychický problém. Je pravda, že dlouhou dobu to byl i fyzický problém, ale to už je více jak 4 roky vyřešeno přesto mě hlava pěkně trápí.Pokaždé prostě čekám bolest a nemůžu se uvolnit.

Holky včera jsem dělala mňamku, tedy já si pochutnala. Vepřové kostky na cibulce, čeneku, kapie a mrkev, koření červ. paprika. K tomu jsem uvařila brambor ve slupce a pak ogrilovala v troubě. No ale na ten dnešní biftek to nemá to je jasné a ještě ke všemu, když člověk ví jakým stylem se u vás Market vaří.~w~

Jdu si uvařit maliník. A moc děkuji za gratulace k otočení, snad mu to vydrží. A to se asi otočil tu noc jak nám skoro všem nebylo moc dobře:-©
Jo a dneska mě tedy začala festově bolet stydká kost, až to pálí, hnus.
Bberi 40972
15.12.2011 16:55:19
sry za překlepy
Bberi 40972
15.12.2011 16:55:02
Majdali:co ti přijde za záslïlku?~;)
Bberi 40972
15.12.2011 16:54:22
moje dr. mi to minule totiž vysadila,tak proto si to pamatuju, ale asi pár tbl nevadí,no jak chceš~;)
1Majdali 118921
15.12.2011 16:54:02
Jj Bberi :-) a já se vždycky snažím do toho kopce to překonat abych aspoň ty nejpomalejší důchodce předhonila :-D a pak musím zpomalit, vydýchat a oni mě zas předjížděj ... to je strašný :-D
Bberi 40972
15.12.2011 16:53:33
ad magnesko.tak vesměs píšou do 36 tt,pak vysadit

na porodnice.cz píše ten dr.,že tbl nevadí,že vadí nitrožilní podá¨ní vyšších dávek....tak si pak vyber
Evca 118599
15.12.2011 16:52:25
Bberi - jsem 38.tydnu. Ted jsem googlila. Mas pravdu. Su to pakos. Tak uz to jist nebudu. Ja to teda moc nebrala. Tak 2x za tyden. DIKY MOC!
Bberi 40972
15.12.2011 16:44:29
Evčo:nevím v kterém jsi týdnu,ale myslím,že už se Magnezko brát nemá,tak od toho 36 tt,že se děloha připravuje na porod, nevím,zda si to pamatuju dobře,zkusím najít....

taky se mi blbě chodí,zvlášt do kopce...důchodce hadra,já vždycky chodila rychle,ale ted to nelze
1Majdali 118921
15.12.2011 16:42:59
Evčo mě ta kost bolí taky .. teď mi někdo povídal jak je možný že mě doktorka neposlala na ortopedii .. tak to by mě fakt nenapadlo a ještě tak dalšího doktora to už by mi fakt hráblo asi ...

jinak já tady taky pochoduju kolem bloku (když nejdu courat s kámoškou) ale mám výhodu :-) já pochoduju s tím ratlíkem tak nejsem podezřelá :-D

Zítra mi má přijít balík z Anglie tak se těším na ty poklady co ukrývá :-D
[<<Předchozích 290] Názory 291300 z 3341  [Dalších 3041 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.