Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Bberi | 40972 |
15.12.2011 16:37:37
Pippi.jasně,ukaž jim,jak může těhotná vypadat pěkně
Jeezi.už jsem talíř polívky snědla,mnam |
Evca | 118599 |
15.12.2011 16:36:50
Bberi - ja to mam taky dnes s tim brichem. Jsem si brala magnesko, torchu to povolilo. Tak zase to pro zmenu zaclo bolet na stydke kosti.
Porod se fakt uz blizi. Chodim, jak vite, na prochazky. Posledni 3 dny uz tu obejdu par bloku a mazu dom. Navic, si prijdu jak nejaky ratlik. Chodim pres mista, kde vim, ze se da "odskocit", takze mam de facto oznackovany rajon. Pak mam jako spravna duchodkyne i vyhlidnuta odpocinkova mista. Fakt jen nejakou hucku,berli a karovanou tasku a jdu si na socialku zadat o starobni duchod. No, nic pujdu zehlit. |
1Majdali | 118921 |
15.12.2011 16:35:26
tak jsem holky hledala jak by to CS mělo vypadat ... našla jsem odpověď doktora: O cervikálním skóre /CS/ jsem psal již dříve, takže odpověď kopíruji : CS se vyjadřuje stav čípku děložního a naléhající části u těhotných žen. Body od nuly po dva se hodnotí eventuelní rozšíření hrdla čípku děložního, jeho konzistence, délka a uložení . Výsledek bodů se však musí vztáhnout k délce těhotenství! Čím je větší počet bodů, tím je vyšší riziko předčasného porodu. V 35. týdnu těhotenství se za normální považuje CS do 6 u žen, které nerodily a do 7 u žen, které již rodily.
tak myslím Jezi ... buď v klidu a nestresuj se .-) |
jezinečka | 105196 |
15.12.2011 16:28:04
Teda Bberi, jsi mi udělala chuť na gulášovou polívku ty jo... ještě jí půjdu uvařit taky...
Pippi, taky bych být tebou šla, co já bych za to teď dala, moct někam vyrazit Peťo, taky gratuluju k otočení, to je super, takže normální porod??? Já řvala po porodu taky jak blázen... v porodnici, že už chci domu. Pak doma prostě proto, že jsem šťastná, že máme krásnou holčičku, že to mám vše v klidu za sebou... prostě magor tak už se mi to tu docela rýsuje, skříňka s bordelem vyklizena... tak už jen naskládat věci... asi si tam udělám nějaký závěs, protože to je jak ve výkladní skříni a hrozně by se tam prášilo... no a pak už zbyde jen naaranžovat postýlku, ale to skutečně až po Vánocích, jinak by tu nebylo k hnutí jé, mě to baví! |
Pippi | 108434 |
15.12.2011 16:19:02
Holky, máte pravdu, já půjdu. Jdu se hodit do gala, natočit si vlasy a udělat si make up, a vezmu si pěkný šaty, ať vidí, že těhule neznamená cuchta (o svých kolegňkách jsem už psala).
holení - já se taky holím poslepu, je to hrůza. Jednou to zkoušel můj manžel, ale musela jsem to i tak po něm vzít znova. a sex - já nemám vůbec na sex náladu, občas ho teda provozujem, ale já z toho nic nemám, všude mě to tlačí a chce se mi i u toho čůrat. No řeknu vám, že už se těším, až si budu moct sex zase užít. |
Bberi | 40972 |
15.12.2011 16:18:21
Peti.máš novou ikonku,že?
gratuluju k otočení a nenabrání kg... já se děsím,kolik zas přiberu....abych to děcko vůbec zvládla porodit.. |
Bberi | 40972 |
15.12.2011 16:16:48
mambo.mnam, biftek bych si taky dala...
Já po porodu byla naprosto štastná a vyrovnaná, kámoška měla zas poporodní depku,to já fakt neznám... no uvidím,co to se mnou udělá ted.... |
Bberi | 40972 |
15.12.2011 16:13:22
už přišel rukávník na kočárek,je supeeer -teploučký
s tím břichem jsem to zakřikla,už mě zas bolí a tvrdne... koupila jsem ještě maso a ted vařím gulášovou polívku z ml. masa...,já můžu jíst furt.... Pippi.na večírek jdi,aspon přijdeš na jiný myšlenky.... maliník nepiju,nějak na to nemám odvahu |
mambo | 100493 |
15.12.2011 16:12:54
Pippi - já bych také šla. Já jdu zítra s kamarádkama na předvánoční večeři Už se moc těším.
Peti - gratuluji! Já mám hlad, jak to tady zase čtu o tom jídle.... Oběd u mě nic moc, ale k večeři máme biftek - už se těším. Včera jsem měla zase křeč do nohy, tak mm to rozmasírovával a řekl, že je nutné dáti železo a rozhodl o bifteku . Už se těším! Psalo se tady o sexu... co to je? Holení mě hodně pobavilo - jsem vyprskla smíchy . Jsem na tom podobně - jdu po paměti a ještě si dávám zrcadlo na vanu Chtěla jsem ještě něco napsat.... ale bohužel... já si opravdu nevzpomenu Hezký podvečer |
Evca | 118599 |
15.12.2011 15:21:50
Pippi - ja bych sla, pokud bych se necitila blbe. Ono mozna tim, ze opustis samotku, budes sama se sebou moct vic vydrzet. Ja jdu zitra na obed s ex-kolegy.
Ja holky nevim. Ja jsem uplne "hormonalne" v pohode. Manzel rika, ze vic nez driv. Jen jsem strasne umazlena. Peti, ja jsem si rikala, zda jste to nebyly vy, co jste byli tim KP. Carol ma lepsi pamet. Tak to je skvela zprava. Nejspis to bude tim tvym vecnym motanim se u plotny. Ja si dnes udelal k obedu knedlik, spenat a uzene. Ale uzene bylo jen z Tesca, tak nic moc. No, ale i tak jsme si smakla. Jezi, ja pry mam taky makou tam dole hodne natlacenou. Nikdo mi nic nerikal o tom cipku, tak nevim, kolik jsem. A koukej mi jeste nerodit nebo mi narusis muj odhad. Tebe v TOP 3 nemam! |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.