| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 300] Názory 301310 z 3341  [Dalších 3031 >>]
Bberi 40972
15.12.2011 16:37:37
Pippi.jasně,ukaž jim,jak může těhotná vypadat pěkně~R^

Jeezi.už jsem talíř polívky snědla,mnam~R^
Evca 118599
15.12.2011 16:36:50
Bberi - ja to mam taky dnes s tim brichem. Jsem si brala magnesko, torchu to povolilo. Tak zase to pro zmenu zaclo bolet na stydke kosti.

Porod se fakt uz blizi. Chodim, jak vite, na prochazky. Posledni 3 dny uz tu obejdu par bloku a mazu dom. Navic, si prijdu jak nejaky ratlik. Chodim pres mista, kde vim, ze se da "odskocit", takze mam de facto oznackovany rajon.~y~~t~

Pak mam jako spravna duchodkyne i vyhlidnuta odpocinkova mista.

Fakt jen nejakou hucku,berli a karovanou tasku a jdu si na socialku zadat o starobni duchod.~a~

No, nic pujdu zehlit.
1Majdali 118921
15.12.2011 16:35:26
tak jsem holky hledala jak by to CS mělo vypadat ... našla jsem odpověď doktora: O cervikálním skóre /CS/ jsem psal již dříve, takže odpověď kopíruji : CS se vyjadřuje stav čípku děložního a naléhající části u těhotných žen. Body od nuly po dva se hodnotí eventuelní rozšíření hrdla čípku děložního, jeho konzistence, délka a uložení . Výsledek bodů se však musí vztáhnout k délce těhotenství! Čím je větší počet bodů, tím je vyšší riziko předčasného porodu. V 35. týdnu těhotenství se za normální považuje CS do 6 u žen, které nerodily a do 7 u žen, které již rodily.

tak myslím Jezi ... buď v klidu a nestresuj se .-)
jezinečka 105196
15.12.2011 16:28:04
Teda Bberi, jsi mi udělala chuť na gulášovou polívku~w~~w~~w~ ty jo... ještě jí půjdu uvařit taky...

Pippi, taky bych být tebou šla, co já bych za to teď dala, moct někam vyrazit~;)

Peťo, taky gratuluju k otočení~p~, to je super, takže normální porod???

Já řvala po porodu taky jak blázen... v porodnici, že už chci domu. Pak doma prostě proto, že jsem šťastná, že máme krásnou holčičku, že to mám vše v klidu za sebou...~t~ prostě magor~k~

tak už se mi to tu docela rýsuje, skříňka s bordelem vyklizena... tak už jen naskládat věci... asi si tam udělám nějaký závěs, protože to je jak ve výkladní skříni a hrozně by se tam prášilo... no a pak už zbyde jen naaranžovat postýlku, ale to skutečně až po Vánocích, jinak by tu nebylo k hnutí~;) jé, mě to baví!
Pippi 108434
15.12.2011 16:19:02
Holky, máte pravdu, já půjdu. Jdu se hodit do gala, natočit si vlasy a udělat si make up, a vezmu si pěkný šaty, ať vidí, že těhule neznamená cuchta (o svých kolegňkách jsem už psala).

holení - já se taky holím poslepu, je to hrůza. Jednou to zkoušel můj manžel, ale musela jsem to i tak po něm vzít znova.

a sex - já nemám vůbec na sex náladu, občas ho teda provozujem, ale já z toho nic nemám, všude mě to tlačí a chce se mi i u toho čůrat. No řeknu vám, že už se těším, až si budu moct sex zase užít.
Bberi 40972
15.12.2011 16:18:21
Peti.máš novou ikonku,že?
gratuluju k otočení a nenabrání kg...
já se děsím,kolik zas přiberu....abych to děcko vůbec zvládla porodit..~e~
Bberi 40972
15.12.2011 16:16:48
mambo.mnam, biftek bych si taky dala...~w~

Já po porodu byla naprosto štastná a vyrovnaná, kámoška měla zas poporodní depku,to já fakt neznám...~;)
no uvidím,co to se mnou udělá ted....
Bberi 40972
15.12.2011 16:13:22
už přišel rukávník na kočárek,je supeeer -teploučký~R^

s tím břichem jsem to zakřikla,už mě zas bolí a tvrdne...

koupila jsem ještě maso a ted vařím gulášovou polívku z ml. masa...~w~,já můžu jíst furt....~a~

Pippi.na večírek jdi,aspon přijdeš na jiný myšlenky....

maliník nepiju,nějak na to nemám odvahu
mambo 100493
15.12.2011 16:12:54
Pippi - já bych také šla. Já jdu zítra s kamarádkama na předvánoční večeři :-) Už se moc těším.
Peti - gratuluji! ~R^
Já mám hlad, jak to tady zase čtu o tom jídle.... Oběd u mě nic moc, ale k večeři máme biftek - už se těším. Včera jsem měla zase křeč do nohy, tak mm to rozmasírovával a řekl, že je nutné dáti železo a rozhodl o bifteku ~g~. Už se těším!
Psalo se tady o sexu... co to je? ~t~
Holení mě hodně pobavilo - jsem vyprskla smíchy ~t~. Jsem na tom podobně - jdu po paměti a ještě si dávám zrcadlo na vanu ~;)
Chtěla jsem ještě něco napsat.... ale bohužel... já si opravdu nevzpomenu ~d~
Hezký podvečer
Evca 118599
15.12.2011 15:21:50
Pippi - ja bych sla, pokud bych se necitila blbe. Ono mozna tim, ze opustis samotku, budes sama se sebou moct vic vydrzet. Ja jdu zitra na obed s ex-kolegy.

Ja holky nevim. Ja jsem uplne "hormonalne" v pohode. Manzel rika, ze vic nez driv. Jen jsem strasne umazlena.

Peti, ja jsem si rikala, zda jste to nebyly vy, co jste byli tim KP. Carol ma lepsi pamet.~g~ Tak to je skvela zprava.~g~ Nejspis to bude tim tvym vecnym motanim se u plotny.~;)

Ja si dnes udelal k obedu knedlik, spenat a uzene. Ale uzene bylo jen z Tesca, tak nic moc. No, ale i tak jsme si smakla.

Jezi, ja pry mam taky makou tam dole hodne natlacenou. Nikdo mi nic nerikal o tom cipku, tak nevim, kolik jsem. A koukej mi jeste nerodit nebo mi narusis muj odhad. Tebe v TOP 3 nemam!~:-D
[<<Předchozích 300] Názory 301310 z 3341  [Dalších 3031 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.