Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Evca | 118599 |
23.12.2011 19:10:36
Lupi,jsme na dame.pozadej si o pristup.
|
Carolla | 68600 |
23.12.2011 14:36:03
Peti, tak už čekám, až mě necháš schválit, jinak vše připraveno
|
Lupitka a Kubíček a ? | 73127 |
23.12.2011 14:09:30
Tak na vas v rychlosti nakukuju kluci sli pro stromecek a juknout k dedovi a babi na kaprika ve vane. Dle babicky deda koupil velryby
Mabelko, ty brdos, no jo uz v pondeli. Moc a moc na tebe budeme myslet a urco jak to pujde dej vedet, to vis, budeme tady vsechny napnute cekat Tak si hlavne uzij krasne Vanoce a Stedry den a moc uz se ted nehon Tak my mame nakoupeno, doma binec, no vubec to tu nevypada, ze maji byt vanoce, se picnu. Musime vymyslet kam dame pc stul, abysme dali pekne stromecek, i kdyz je obyvak velky, tak pc stul taky Chci povliknout, vyluxovat,jeste vyprat jen koberecky do koupelny,vyzehlit,nastrojit pak stromecek,a tisic dalsich veci. A co me stve, ze mi jde vse tak pomalu od ruky,desne se se vsim loudam. Tak jsem si vam postezovala a mela bych jit neco delat Tak hlavne holky pohodicku a bez stresu |
Petraend, Dennis a Nicolas | 99344 |
23.12.2011 13:21:34
Už na tebe čekáme a na všechny ostatní taky.
|
xejdula | 105317 |
23.12.2011 12:43:39
Tak koukám pár dní jsem tu nebyla a najednou takové změny.No co napsát,zkusím pokuď budu přijata i když sem tolik nepíšu se zaregistrovat na dámě.Přeci jenom jsem tu s vámi už delší čas.
|
Mabelka 29 | 50861 |
23.12.2011 10:51:24
Ahoj holky, na dámu se s váma ráda přesunu, snad se mi podaří zaregistrovat.
Lupitko, já jsem se teď převlékla z pyžama Taky nevím, co dřív, ještě chci hlavně přeorganizovat pár věcí - skříní, odvézt jednu starou skříňku zpátky k mamce a nějak přehledně naskládat Vojtovy hračky někam. Vyžehlit kupu prádla a do toho jen malinko chystat na Vánoce, to je teď nějak v pozadí Díky, že na mě myslíte, v pondělí už mám nástup do porodnice, pořád mi to moc nedochází! Ale na malou se těším strašně moc, nechápu, že je tam v tom mém bříšku schovaná... Jinak ještě pořád bojujeme s průjmem, musel to být nějaký hnusný rotavir. Kdesi jsem se dočetla, že u dospělých bývá bez příznaků nebo jen slabé, a to bylo asi to, jak mi bylo jeden den špatně od žaludku a byla jsem celá rozbolavěná, druhý den to doznívalo. V sobotu to bude týden, tak snad už bude pokoj od virů Celou noc a doteď vydržel bez kakání, ťuk ťuk ťuk Jdu se podívat na tu Dámu |
Lupitka a Kubíček a ? | 73127 |
23.12.2011 9:46:59
Hezke ranko,
tak jsem mela v planu, ze brzo rano vyrazime smer nakup, pak pro stromecek, poklizet a pect a uklizet a dalsich tisic veci. A je skoro 10 a kluci jeste v pyzamu blbnou, ja se nemuzu zaregisrovat na damu. no to je den Takze se jdu prevliknout a hura smer nakup. To uz tam bude pul sidliste. Vsem pohodovy den a hlavne bez stresu |
Markéta a 5 lumpíků | 6320 |
23.12.2011 9:05:20
Zažádala jsem o vstup na dámě, ale než tam dostanu povolení, tak se ještě vypíšu sem (snad to ještě někdo přečte). Trošku jsem si tam zkrátila nick na M+smečka, tak abyste se nelekly
Carol, to jsem ráda, že to byla jen drobná těhotenská komplikace a náhodou jsi koukala špatně, já tu včera byla, i když jen ráno a pak na pidi skok Mambo díky za upřesnění receptu, to jsem byla já, kdo se ptal. Já včera taky měla pilný den, mámě jsem slíbila odvézt nákup z města, zrovna jsem tam zakoupila pro jistotu jednu kojící košili (kde jinde než u Vietnamců, je jak pro starou babku, ale doma stejně noční úbory nenosím ). Odpoledne jsem ještě musela zajet pro naše opravené autíčko, tak už ho máme konečně zase doma a dneska budem mít taky perný den. Manžel jel na dopoledne ještě do práce, já chci trochu uklidit (něco jsem zvládla včera). Pak jedeme pro kapra a stromek, ustrojit ho a bude to. Jen nevím, kdy dobalím ty poslední dárky, co jsem prsotě nepořídila Jezi, taky jsem pekla vánočku a už jí snídáme, taky si na plechu trošku hajnula , ale chuťově dobrý, vlastně je to moje první vánočka, tak jsem docela spokojená No víc psát nebudu, snad jestli budu vpuštěna na tu dámu. Ještě si musím zapsat ty telefony z deníčku, teď přes Vánoce budu asi u PC míň (manžel ho stále okupuje ), tak abych pak měla na někoho číslo a mohla se pochlubit s případným přírůstkem |
23.12.2011 8:38:19
Havel
|
23.12.2011 8:19:29
Tak ještě písnu. Registrovat se na www.dama.cz a pak zadat kazu požádáte o link http://diskuse.dama.cz/diskuse.php?d=23742 kde mě pomocí vzkazu požádáte o vstup a je to. Chce to se pak trochu přeorientovat na jiný šistém, ale dá se to a jsou tam nááádherní smajlíci
Caroll super, že jsi tu se mi o tobě i zdálo, jestli jsi ok. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.