Zažádala jsem o vstup na dámě, ale než tam dostanu povolení, tak se ještě vypíšu sem (snad to ještě někdo přečte).
Trošku jsem si tam zkrátila nick na M+smečka, tak abyste se nelekly
Carol, to jsem ráda, že to byla jen drobná těhotenská komplikace
a náhodou jsi koukala špatně, já tu včera byla, i když jen ráno a pak na pidi skok
Mambo díky za upřesnění receptu, to jsem byla já, kdo se ptal. Já včera taky měla pilný den, mámě jsem slíbila odvézt nákup z města, zrovna jsem tam zakoupila pro jistotu jednu kojící košili (kde jinde než u Vietnamců, je jak pro starou babku, ale doma stejně noční úbory nenosím
). Odpoledne jsem ještě musela zajet pro naše opravené autíčko, tak už ho máme konečně zase doma a dneska budem mít taky perný den. Manžel jel na dopoledne ještě do práce, já chci trochu uklidit (něco jsem zvládla včera). Pak jedeme pro kapra a stromek, ustrojit ho a bude to. Jen nevím, kdy dobalím ty poslední dárky, co jsem prsotě nepořídila
Jezi, taky jsem pekla vánočku a už jí snídáme, taky si na plechu trošku hajnula
, ale chuťově dobrý, vlastně je to moje první vánočka, tak jsem docela spokojená
No víc psát nebudu, snad jestli budu vpuštěna na tu dámu. Ještě si musím zapsat ty telefony z deníčku, teď přes Vánoce budu asi u PC míň (manžel ho stále okupuje
), tak abych pak měla na někoho číslo a mohla se pochlubit s případným přírůstkem