Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Efka-Luca02/2009+Maty02/2012 | 98504 |
20.1.2013 9:07:07
Po dlouhé době zdravím všechny.
U nás nic moc.Maty byl na začátku listopadu na operaci,měl zúženou trubici u ledviny.Byl přes 3hodiny na sále.Pak 3 dny na jipce.V Motole jsme byli 10dní.Pak jsme byli doma týden,Maty dostal 40horečky.Dostal zánět do ledviny.Tak jsme byli týden v Motole.Dostával antibiotika žilou,kapačky.17.prosince jsme byli na vyšetření,to dopadlo špatně,18.prosince jsme šli na kontrolu do Motola,k mudr co operoval Matyho,tak nás poslal na ultrazvuk.Opět měl hydronefrozu,zůstávala moč v ledvině.Tak jsme hned nastoupili do nemocnice,a druhý den šel na zákrok.Kouká mu hadička z ledviny.V Motole jsme byli do 21.prosince. 1.ledna jsme měli nastoupit do Motola na vyndání hadičky,ale marodili jsme všichni. Tak nastupujeme zítra,v úterý mu pošlou žilou kontrastní látku jestli je vše o.k.Když tam bude překážka tak nás čeká další operace.Jsem už z toho utahaná.Už nemám sílu. Matymu chci koupit k narozeninám tatru,od rodičů dostaneme peníze,potřebuji koupit Matymu velkou peřinu,polštář,povlečení. V postýlce spát nechce,od té doby co byl v nemocnici 10dní přivázaný. Dětičkám co už měli narozeniny,přeji hlavně zdravíčko,at je sourozenci nezlobí. Jdu balit.Mějte se.Pa |
iiii | 56963 |
19.1.2013 9:11:38
Po dlouhé době vás zase zdravíme
Eričkovi je zrovna dneska rok Narodil se ráno ve 4:16. Neskutečné, jak rychle to uteklo, vzpomínám jaký byl ještě nedávno maličký a teď je z něj takový šikovný úžasný kluk Zatím ještě sám nechodí, ale obchází nábytek (no, obchází, lítá jako drak, jen se bojí pustit), strašně rychle leze, všechno prošmejdí... Vypadá že bude hodně ukecaný, zkouší opakovat dost slov, rád se předvádí. Míry zatím nevím, jdeme na kontrolu až příští týden, ale odhaduju že bude mít kolem 11 kilo, rád jí a zdlábne všechno co dostane, tak se hodně pronese Poslední dobou měl nějaké zdravotní problémy, zima mu moc nesvědčí, ale vypadá to, že už se dostal z nejhoršího, tak doufám že už bude konečně zase v pořádku... Někdo se tu ptal na dárky, koupili jsme mu mluvicího pejska od Fisher-Price, to je taková vděčná hračka. A jinak i ta moje cácora veliká bude mít za chvíli narozeniny, už čtvrté! Takže bude společná oslava s dvěma dorty a tak vůbec... Moc se na to těším |
Silvie+2 | 121149 |
18.1.2013 9:55:17
Ahojky,
tak Karolínka má v 10 měs. 74cm a 7,63 kg. Doktorce se zas nelíbí, že málo přibírá, přitom se mi zdá, že ji pořád něčím krmím, sice toho nesní moc ale často.. vždycky si připadám u té doktorky jak u paní učitelky před tabulí asi nebudu své dítě úmyslně trápit hlady, ne jsem z toho vždycky akorát naštvaná. Manžel prý v dětství taky byl vyžle, prostě to má chudinka genetický, no K roku dám nějakou malou hračku a od našich chceme peníze, bude potřeba větší autosedačka |
Ivuljenka | 98698 |
17.1.2013 21:09:28
Ještě jsem si tak uvědomila,že co jsem začala dávat k pití ovocný čaj - především malinový (aphoteka) tak se rozpila krásně! Ty bylinné ovocné čaje jí moc nejely a voda taky moc ne.
A ještě, jak jsem přestala dávat větší část zeleniny tak se zácpa taky upravila. Jak dám víc vařené zeleniny do příkrmu tak prdí a je zacpaná. |
pearl | 110594 |
17.1.2013 21:04:28
Taky dávám pouze hollandii nebo jogurt od farmářů, ale k tomu teď nemám moc přístup. Jiné jogurty nekupuju, jen někdy staršímu nějaký bio jogurt ovocný, když má chuť, ale vystačí s bílým.
Malej jí jogurt krásně. Ale je zajímavý, že když mu dám jogurt, piškot a ovoce zvlášť, tak sní v pohodě všechno, jakmile to ale smíchám dohromady, tak to nechce. Dala jsem mu ochutnat tvaroh, chutnal. Přesnídávkám už taky přišel na chuť. Ale tvaroh s přesnídávkou nechce. Silvi a jak malou nosíš? jen tak na rukou nebo v šátku apod.? |
nancy17+Filip03/10+Lucie02/12 | 98480 |
17.1.2013 20:26:33
Com, tak to máte stejné míry jako měla Lucinka na desetiměsíční
Ivul, pěkně jsi to napsala, za to bych se podepsala, taky dávám Hollandii, activii nekupuju vůbec, je to samá chemie Tvaroháčky taky nekupuju, ale jak píšeš od roka, Filipovi to ani nikdy nechutnalo holky co kupujete dětem k roku? Lucie dostane kočárek, panenku a nějakou blbinku do vody, fakt nevím co kupovat...po Filipovi máme snad všechno |
CoMoDor+2 | 98985 |
16.1.2013 19:32:15
Zdravím a jsem tu jen na skok
My byli na 10M minulý týden a malá měla 73,5cm 8,6Kg. Dnes jsme se vrátili z prodlouženého víkendu z chalupy na horách bylo to pohádka ani se mi domu nechtělo! |
Silvie+2 | 121149 |
16.1.2013 11:55:44
Ahojky holky,
my jdeme zítra na 10 měsíční, tak jsem zvědavá taky kolik váží. Mám ale v poslední době nějaké namožené ruce a ramena, jak ji pořád někam přenáším. Nejvíc to ale bolí v noci nemáte to taky některá? |
Ješťa+3 | 33814 |
15.1.2013 16:34:53
Náš Šimon měl včera na roční prohlídce stejné míry jako Vojta od Arch - 9,6 kg a 78 cm. Svou váhu od narození zpětinásobil
|
Archciba | 61187 |
15.1.2013 4:43:37
Ahoj,
gratulace k vnoučátkům Nedokážu si představit, že bych měla vlastního prcka a stejně staré vnouče. Renčo, vše nej k narozeninám Tomovi míry v roce - 74cm a 8,85kg. Oproti starším je to pěkný prcek. Any měla 77cm a 10,15 kg a Vojta 78 cm a 9,6 kg |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.