Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
*Renata* | 32782 |
14.1.2013 22:12:50
Děkuji za přání. myslím, že nás tento ten tady bylo víc.
Tady bude asi kámen úrazu, on nechce vůbec pít. Jogurt a máslo zkusím, to jsem ještě nezkoušela |
Ivuljenka | 98698 |
14.1.2013 15:02:40
Renčo - activia je slabota, to je jen reklamní tahák, dej pořádnej jogurt - zkus třeba Hollandii nebo Klasik, Olmu atd.... Po tom by se ti mohl spíš pokadit...
Možná dej máslo večer do kaše jestli dáváš kaši a udělej ji řídkou. Taky olej do poledního jídla. A nebo šťávu z kompotu. A nejlepší je vůbec hodně pít. Od té doby co víc pije tak už zácpu nemá,ale taky jsem už byla nucená běžet do lékárny pro čípek. Pak jsme ještě zkusili Duphalac a Lepicol - obojí je účinné. |
pearl | 110594 |
13.1.2013 22:54:20
Tak to já musím uvést na pravou míru, že dceru mám vyvdanou je o 8 let mladší než já ale beru jako vlastní a tím i vnučku a vnoučka
A jinak můj drobeček se taky jmenuje Dominik A vše nej k narozeninám! |
*Renata* | 32782 |
13.1.2013 22:22:25
Já dávám activii jogurt , myslela jsem, že se to nějak upraví, ale taky nic.
|
*Renata* | 32782 |
13.1.2013 22:20:51
Měl problém s bříškem, byl na jipce. Ted bojujeme s tou zácpou, nepomáhá vůbec nic. Ani projímadla, štávičky. Musím mu dávat čípek na změkčení a pak to z něj tahat. Hrůza
Děti jsou vlastní, nejsou vyvdané zítra mi bude 43 |
Ivuljenka | 98698 |
13.1.2013 21:32:02
Teda vnučka! Holky kolik vám je ? Nebo to jsou vyvdaný děti ?
Se zácpou jsme bojovaly taky hodně! Ale upravilo se to až teď poslední dobou. Řekla bych,že to bude asi tou kouskovou stravou. Nic nemixuju,už jen vše pomačkané. Dělám i dost polévky. Mnohem víc pije než dřív tak asi tím. S ovocem taky trochu bojujeme, čerstvé moc nechce. Spíš podušené. Ale to si myslím,že se spraví až bude v létě ovoce čerstvé - maliny, jahody, broskve.. teď jen ty jablka a hrušky a banán jí teda neleze asi je po mně, já banán vyloženě nesnáším... Takové ty tvaroháčky, lakrumáčky a pod. by se měly až po roce,ale já teda je nedávala nikdy... je to moc sladké. Starší má pribináčka jako bonbon, na mls, ne na svačinu. Ale tučné mléčné výrobky se dávat mají - ten tuk je pro malé děti důležitý... takže u nás frčí smetanový bílý jogurt. A máslo - dle mého soudu je lepší máslo - margarín je uměle vyrobený, vitamíny syntetické, pro mě je margarín umělotina a používám ho jen zřídka. Máslo je prostě máslo. |
Silvie+2 | 121149 |
13.1.2013 12:12:20
Ahoj Renčo, pamatuji se. Malý měl po porodu problémy s bříškem, ne?
Jinak Karolínka si dnes začala stoupat, tak lezení po kolínkách asi taky přeskočí a začne chodit taky se docela rozjedla, jak na začátku nechtěla nic. Nejraději má pečivo s máslem. Dáváte rostlinné tuky (margarin) nebo máslo? Nevím co je lepší. Jinak ji teda dávám skleničky napůl s domácím jídlem, ale skleničky zatím jí chutnají víc. Ale myslím si že po roce jí už budu zkoušet dávat to co jíme my. Jo a od kdy se můžou krémáčky? |
*Renata* | 32782 |
12.1.2013 22:17:38
nene, to by si holka dala Ted rodila nejstarší dcera.
Dominik právě usnul, od narození bojujeme s hroznou zácpou. Musím to z něj vyloženě tahat. Nepomáhá vůbec nic. Sázela jsem na ovoce, ale nepozře ani kousek ničeho sladkého. Zvedá se mu žaludek. |
nancy17+Filip03/10+Lucie02/12 | 98480 |
12.1.2013 20:26:56
Ahoj Renčo, to víš, že si tě pamatujeme... Předpokládám, že to druhé vnouče asi není od dcerky, která rodila před rokem ). Jinak moc gratuluju
Ivul, tak to je super, držím palce, aby dopadla na rehabce dobře, určitě dej vědět Tak dnes máme po volbách a já jsem spokojená., postoupil můj favorit |
*Renata* | 32782 |
12.1.2013 17:05:38
Po dlouhé době nakukuji a tady se vesele diskutuje.
Chodila jsem na začátku, ale pak se diskuse přemístila na šž a tam jsem se nějak moc neorientovala, tak jsem přestala chodit. ...tak snad si někdo pamatuje Dominik se stále plazí a začíná si stoupat, lezení asi přeskočí. 3.ledna jsem se stala podruhé bbičkou, tentokrát mám vnučku. Byla jsem při porodu a malá šla kleštěma, porod nic moc. Na první dítě 3820g celkem dost. Jdu se pokusit něco dočíst |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.