| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : únor 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 6593  [Dalších 6543 >>]
Ivuljenka 98698
3.4.2013 21:51:04
Ahoj, tak jak pak se máte. U nás nic moc nového, stále malou trápí zácpa, stále jen leze po kolínkách,ale už se snaží zvedat se... Ale pusinka jí jede... jak na jídlo - dneska se nám opět vrhala na pizzu, nejraději má černé olivy ~t~ a pak taky krásně mluví, každé slovo napodobuje, takže přidala do slovní zásoby - chlup /páč máme psa a všude chlupy/ auto, prší, tam, kam, deme~:-D
nancy17+Filip03/10+Lucie02/12 98480
21.3.2013 12:43:50
Silvi, myslím, že můžeš být v klidu, vysoká je, takže pěkně roste a hold je drobnější....příjde mi takové opatření dost zbytečné..ale v každém případě budu držet palce, aby to bylo ok...

Lucka neměla taky ani devět kilo a rozhodně mi nepříjde hubená, má kejty jak zápasník ~t~
Silvie+2 121149
20.3.2013 15:46:01
Přeji všem krásný první jarní den. Už aby to dnešní počasí vydrželo~x~

My máme za sebou roční prohlídku, K. má 8 kg, doktorce se to zdá málo tak nás požene na na krev a moč, jestli je vše v pořádku ~q~ nesedí do jejich růstových tabulek tak je to podle ní špatně ~7~ ale dlouhá je, má 76cm..tak uvidíme co z té krve zjistí ~d~

Jinak chodí kolem nábytku a pořád někde šmejdí, tak jako normální roční dítě ~t~

pearl 110594
18.3.2013 22:23:04
Ahoj, taky já po dlouhé době nakukuju, nestíhám.

Přeju moc síly marodům a jejich maminkám, to musí být šílené, přeju vše dobré.

Náš juniorek obchází o 106, ale nepustí se a nepustí. Když ho někdo chce chytit za ruku a jakoby "donutit" udělat krok (já ne, ale babičky~o~), tak si okamžitě sedá na zem a leze:-) pár vteřin teda dokáže udržet rovnováhu ve stoji bez opory.

Povídat umí mnohem líp než chodit. Listuje knížky, ukazuje obrázky apod.

Konečně jsme vyhráli boj s polykáním kousků, už zvládá třeba v polévce strouhanou zeleninu, brambory pomačkané vidličkou, ovoce. Už nemusím všechno pasírovat.

Stále dost kojím, ale jí hezky a tak nějak od všeho, maso, miluje jogurt a tvaroh ve velkém:-) V noci se budí, ale to připisuju tomu kojení a zatím odstavovat nechci.
*Renata* 32782
18.3.2013 18:43:46
Efko, tak to je škoda. Já jsem to pocítila u jedné sestry, že to měla tak nějak na háku, ale bylo to dvě poslední noční, tak už jsem to neřešila. Zase mi nelezla do pokoje po třech hodinách přebalovat a nebudila mi ho jako ty ostatní. Ale najít ji v noci, když jsem potřebovala čaj, to bylo umění~:-D

Dominik chodí jen zaa ruku. Nějaká slovíčka už řekne, odpovídá na otázky jak dělá slepička, prasátko, pejsek.... na nočník ho ani neučím, on si vezme pytlíček, připlácne ho na bříško a řekne eee.A co umí velice dobře říct je PAPAT
nancy17+Filip03/10+Lucie02/12 98480
18.3.2013 13:32:52
holky vy máte ty děti tak šikovné ~b~

Lucinka má asi pět slovíček, capká pěkně, zkoušíme i venku, ale nočník teda vůbec....dnes jsem to taky zkoušela a dělá ji problém si jen na to sednout ~t~

Archciba 61187
16.3.2013 5:18:25
Tom mi vymazal půl příspěvku ~o~ Ani nevím jak ~t~
Archciba 61187
16.3.2013 5:15:53
Efko, přeji ať jsou tvoje obě děti už v pořádku a užíváte si jen radosti z nich ~;((~x~

Tom sice udělá pár krůčků do prostoru, ale samotnému se běhat moc nechce. Radší leze i když včera "musel" zdolat schody nahoru po dvou ~:-D
Jinak je nemluvka. Občas z něj vypadne mama, ne, va (pes) a jééééé. Asi nemá moc prostoru k vyjadřování, když tu furt někdo žvaní ~t~
Efka-Luca02/2009+Maty02/2012 98504
15.3.2013 17:21:39
Kvakino tak to je Pavlík šikulka.Maty na nočníku sedět nechce,řve.Tak ho zvednu,a vyčůrá se na podlahu.Tak ho nechci trápit,zkusíme to za měsíc znovu.
Sovíček moc nemáme,říká máma,táta,bába,deda,ham,pa,ete-ještě.
Ve 13měsících máme 10,80kg.U úterý dostal 4injekci prevenaru.Tak byl uknouraný.Pa
Efka-Luca02/2009+Maty02/2012 98504
15.3.2013 17:17:28
Renčo,když si o něco požádala sestřičky tak kroutily očima.Pořád seděli u počítače,hrali nějaké kraviny.Po operaci se počítalo kolik toho vypije a vyčůrá,a protíkal mu pytel na moč,tak jdu za sestřičkou že mu protíká pytel,tak mi řekla že to není možné,a seděla dál.Tak jsem šla zpátky na pokoj,moč jsem utřela na podlaze a koukala jak to teče,tak jsem tam šla znovu že to teče,tak se zvedla,kroutila očima na ostatní sestřičky.
A byli tam i jiný věci co mě mrzely ale to nebudu psát.
Na jipce by měli být sestřičky které ta práce baví,a né že jsou znechucené že musí zase do práce.Zlaté sestřičky na chirurgii 2patro.
Držim palečky ať už to nejhorší je za vámi.Pa.
S Matym jsem byla na kontrole,operovaná ledvina je pořád zvětšená.Ale je průchodná tak ji máme dát čas.Až půjdeme na ultrazvuk tak mu nemám dávat napít,musí být vyčůraný.Moc se bojim aby jsme nešli na další operaci.Už je toho moc.Mám starosti i s dcerou,ale né ledviny.Tam je to o hodně horší.
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 6593  [Dalších 6543 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.