Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
*Renata* | 32782 |
27.8.2011 21:15:22
Máco já nemažu, mě už nic nepomůže po tolika dětech. První jsem mazala a celé mi popraskalo týden před porodem.
S moluskama jsme si užili své.Za každáý pupínek měla slíbeného nanuka a že jich bylo. |
xMácax | 43769 |
27.8.2011 20:44:04
Nazdárek, dcerunce bude pět,až se prcek narodí,takže tandemový kočárek naštěstí řešit nemusíme,ale kamarádka si na kočárek koupila takový ten "schůdek" pod madlo,že jí tam malá stála.
Já ti člověče ani nevim,jestli se cítim těhotně. Možná pak večer,když vyvalim celý špek,tak mám takový pocit,ale jinak mi vlbec,kromě toho tlaku a nevolností,nepřijde,že bych byla těhulka.Leden ne,ale ať už je aspoň listopad,ať je vidět,že jsme těhotné a ne tlusté)) Holky,mažete už bříško?Já jsem začala minulý týden preventivně.U minulého těhu jsem začala mazat asi ve 4.měsíci a mazala jsem do osmého.Pak mi bříško stejně popraskalo,tak jsem si řekla,že to stejně nepomáhá,že mazat už nebudu,že je to k ničemu.Tak mi to popraskalo ještě třikrát tolik.Měla jsem hnusné fialové trhliny nejen na bšíšku,ale i na bocích,na stranách stehen a na nohách mezi nohama.Prostě masakr,takže tentokrát mažu mažu mažu |
dubenso | 120907 |
27.8.2011 20:10:21
Holky,já stará skleroza,zas nevím,kdo psal,že má děti brzo o sobě. JAký jste měli kočárek dvojčatový? tandemový????
|
dubenso | 120907 |
27.8.2011 20:08:26
Hlásím krásný pohodový den. žádné nevolnosti,ale nízký tlak. no snad to nebude jak u prvního těhu,že jsem furt měla nízké tlaky :-d
hlásím,že bříško neroste,kila nejdou nahoru. ale cítím se moc těhotně. tak nějak radostně. at už je alespon leden |
xMácax | 43769 |
27.8.2011 20:07:33
Teď koukám, že něco podobného psala i Renča. Prý se to taky dá vyškrábávat tou ostrou lžičkou,ale to je prej hoodně brutální.Tou jehličkou to bude daleko lepší
|
xMácax | 43769 |
27.8.2011 20:06:03
Jity: Tak mám pro tebe zprávičku ohledně těch bradaviček.Teď jsem mluvila s tou kamarádkou a řikala následující: Může se to potírat nějakým Acoclairem nebo tak nějak se to jmenuje,ale to je na delší lokte.Nebo i tim,co jsi psala ty.Ale nejosvědčenější je, a i ona to tak maminkám doporučuje, že jim napíše 6% salycilovej líh (možná se dá sehnat i bez předpisu, zkus v lékárně uprosit,jestli by ti ho nenamíchali).Pokud jsou bradavičky ve fázi, kdy jsou jen červené, stačí ráno a večer tim lihem potřít a ony samy zmizí. Pokud mají bílou čepičku, kup si sterilní jehlu (klasickou lékařskou, co se s ní píchaj injekce, ta se koupí ve zdrav.potřebách uplně normálně) a každej ten pupínek namaž tim lihem,potom opatrně špičku propíchni jehlou a celý obsah vymačkni než se objeví ťupinka krve, prostě tak,aby tam nic nezůstalo. A potom zas potři lihem. POZOR:Je to infekční, to znamená,že to můžech chytit taky,sice to chytají hlavně malé děti,ale setkala se s tím už i u dospělého.Takže desinfekce a ještě jednou desinfekce.
Tak moc a moc držim palečky!!!Sice je tenhle způsob možná trošičku drastický,ale nebudeš to léčit 14 dní,máš za pár dní pokoj. |
xMácax | 43769 |
27.8.2011 19:55:54
Tak já tady taky hlásím pěknou zimu-vytahla jsem už i svetr, byli jsme na odpo u našich na chalupě a celé odpo i teď prší jak z konve.Ale ani mě to vůůůůbec neva)
|
*Renata* | 32782 |
27.8.2011 16:51:43
Tady je pěkná zima a prší, mě to ale vůůůůůbec nevadí
|
Jity* | 119755 |
27.8.2011 16:48:04
Máco, to bys byla zlatá, kdyby ses poptala. Má to na hrudníku.
Reni nestraš!!! To zní hrozně!!! Hlásím u nás zataženo a vítr! Hurá hurá hurá! |
*Renata* | 32782 |
27.8.2011 16:05:46
Jity, mým dětem ty molusky vyškrabávala na kožním skalplem. Pak jsem jim je vymačkávala doma, ale je to dost infekční, tak jsem každou musela při vymáčknutí dezinfikovat.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.