| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 419  [Dalších 349 >>]
xMácax 43769
27.8.2011 15:19:34
jo a s přírůstem váhy jsem na tom +1kg.U doktora jsem v úterý měla kilo a půl a dneska jsem se vážila a už je nahoře zas jen kilo.Jo,je to znát,jsou to ty daleko menší porce a jídlo častěji.Přesně,jak to říkají dietologové.Jíst častěji a menší porce.Ale pokud jsem hladová,je mi blbě a pokud se přejim,tak je mi taky blbě,takže to vlastně jinak než správně ani nejde:-)))Ale s malou jsem měla v téhle době už asi tři kila nahoře a celkově jsem přibrala skoro 21!!!Ale podařilo se mi je téměř sundat
xMácax 43769
27.8.2011 15:16:48
Jity: Ty brďo, tak s těma bradavičkama ti fakt neporadim,ale můžu se zeptat jedný méééc šikovný kožařky - kamarádky.V pondělí ti dám vědět.
Pokud jde o ty nevolnosti,tak jak už jsem tady psala, ve středu mi bylo fakt ouvej.Tak zle mi ještě nikdy nebylo.Ale od té doby,musim zaťukat,úplně jako by se moje tělo obrátilo k lepšímu.Jestli mi tím chtělo naznačit,že jsem si nevolností užila dost a že tou největší končíme,tak to bylo fakt docela dobrý.Teda,no,je mi pořád tak nějak na omdlení,ale vyloženě nevolnosti docela ustoupily.Pravdou je,že ve čtvrtek i v pátek jsem celé dopoledne v práci cucala zázvorová lízátka,ale dneska jsem bez lízátka a zvládla jsem i rybí polivku a babiččino mastné kuře:-))Tak kéž už bude líp,protože tu středu jsem tady seděla jak bluma a přísahala jsem,že už v životě žádný další dítě nechci.Celej porod je procházka růžovým sadem proti tomu,co mu hlavně ze začátku celého těhotenství předchází...
Jinak ten UZ ve 13.tt,fakt nevim,proč mám být hodně napitá,ale jak jsem řikala,jen mi sahne na břicho sondou(a nedejbože dovnitř),tak letim na záchod:-))Pak vám povim,proč jsem měla být napitá.Jdu tam 14.9.
A jak vám je,konečně když se počasí umoudřilo?Manža s malou mi říkají zmrzlino,je mi pořád zima,v zimě i v létě,ale dnešek si fakt pochvaluju.Sice jsem kraťasy vyměnila za tepláky,ale jsem za ně ráda.Ta vedra byla naprosto šílená.Je mi líto těhulek,co mají termín za chvíli,těm muselo být fakt ouvej...
Jity* 119755
27.8.2011 9:39:49
Ahoj maminy,
k toumu pohlaví~;). Moje MUDr. má docela dobrý UTZ, viděla tam už i to projasnění šíje, jen mi doporučila jít ještě na ten NTscreening pro sichr. Já bych šla i tak. Byla jsem i u prvního. A napitá jsem být nemusela, ani teď nemusím~:(. Tak nevím, Máco, proč ty být máš.? Pak řekneš. Jinak špatně mi už také není. Co začal 12tt, je to v pohodě. Akorát únava a nesmím velké porce najednou, to mi je pak dost blbě. Ale nebojte, jinak žeru pořád. Mám nahoře UŽ 3 kila!!!
Ale mlíko a mléčné výrobky stále nemůžu ani omylem. O kávě ani nemluvím~n~.
Taky jsem tu psala, že musím s malým k lékaři, že má nějaké flíčky. Tak mě MUDr. velmi potěšila, jsou to prý molusky nebo tzv. virové bradavice. Děti je chytnou v bazéně a stráááášně špatně se hojí. Což máme všichni velkou radost! Máme si objednat allivictus spray/derma. Za 10 dní na kontrolu, jestli to zabralo. Nikde v lékarně ho nemají, musí se to objednat přes net. Což mi příjde divné, když je to docela běžná nemoc, že na to nic jiného neexistuje?!?
Zasloužilé maminy, nesetkaly jste se už s tím u svých dětí? Máte nějaké zkušenosti? Moc děkuji za případné rady!!!!
Jinak co ten déšť? Kde si ho držíte? Pošlete nám taky aspoň pár kapek!!!!
*Renata* 32782
26.8.2011 21:59:57
Já jsem byla poslaná na genetiku a o sceerning jsem si řekla, našla jsem info na netu.
Fotku nemám, ale bylo tam krásně celé vidět.
Mám jen takovou rozmazanou od doktora, je tam vidět hlavičkaa mimčo, jak mává. V podolí dělají 3d utz od 14-17 týdne a pak od 26-30 tak určitě půjdu.
xMácax 43769
26.8.2011 21:00:51
To mě taky řikal,že nemám žádné omezení, normálně jíst,ale hoodně pít. Možná aby byl močový měchýř naplněný a pak je třeba mimčo líp vidět...máš fotečku z toho uz?Já jsem teď fotku tenhle týden nedostala,protože mudr.má dvě ordinace, v té,kam jdu na ten UZ v 13.tt,tak tak tiakárnu má.V té druhé,kde jsem byla teď pro průkazku a budu tam chidit do poradny,tak tam má jen míň kvalitní UZ,ale i tak říkal,že mimi má CRL 2,25 cm.To už je pořádnej kus:-))).Takže budu chtít fotku z tohoi 13.tt a oak budu chtít i 3 nebo 4D,ten má taky...
a tobě ten screening mudr sám doporučil nebo sis o něj řekla sama?Na jiných doskusích ohledně toho screeningu holky píšou,že jim to mudr ani nenabízí,že si o to musí pomalu škemrat...
*Renata* 32782
26.8.2011 20:30:31
Tak to já jsem opravdu nemusela, ještě mi říkala, když mě vedla doktorka k utz, nemáte žádné omezení, pít nemusíte.
xMácax 43769
26.8.2011 19:49:44
mamko,uzžij si,snad už chladnější,víkend,hlavně pitný režim a po víkendu ahoooj

Renata: V pohodě, kdyžtak jsem Marcela,Máca je takové kratší,ale stejně mi všichni říkají Macku:-)))
Musím být prej hodně napitá a nesmím těsně před tím čůrat.To fakt vidim bledě:-)))
*Renata* 32782
26.8.2011 18:50:00
Máco, to jsem ti ten nict pěkně napsala~t~
*Renata* 32782
26.8.2011 18:48:32
Má ćo mám ho za sebou. Já ale nemusela být napitá~R^
mamka a zlobidla 75867
26.8.2011 18:15:41
maco, ja platila 1000 a jsem rada, ze jsem si to zaplatila, clovek je hend klidnejsi~;)
my odjizdime na chalupu na vikend, tak se mejte hezky a tabulka je prima napad.
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 419  [Dalších 349 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.