| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 419  [Dalších 339 >>]
xMácax 43769
26.8.2011 18:02:29
Holky, tak kdo udělá nějakou tu tabulku?Ztrácím přehled,kdio je v jakým týdnu a kdo všechno tady vlastně je...já ty tabulky klidně udělám,ale chtělo by to nejdřív ten deníček...jdu vypakovat dítě a manžela,dám studenou sorchu a mrknu na to..
xMácax 43769
26.8.2011 18:00:24
Renata: jo takhle je to, tak mě řikal,že jak mám VZP,tak to mám automaticky zadarmo,tak nevim,jakej důvod by si u mě vymyslel..ty už ho máš taky za sebou?
xMácax 43769
26.8.2011 17:58:02
mamka: nazdárek, tak to jsi mne potěšila, že to je přes břicho, to mám radost, fakt jsem se bála, že se ve mě bude hodinu šťourat a já mu počůrám ruce:-)))))Mě rovnou řikal,že to je tak na hodinu, že si tam s miminkem hezky pohrajeme.Myslim,že to pohlaví je takový hooodně nejistý,protože co vim,tak takhle malinkatý prťouskové mají to pohlaví v týhle fázi těhotenství hoodně podobný,takže bych tomu stejně moc nevěřila..
*Renata* 32782
26.8.2011 9:41:42
Zdravím včechny.
Už jsem úplně v pohodě, špatně mi není a začínám si to užívat.

Máco, já sceerning měla taky zadarmo, na genetice říkala, že to zkouší na pojištovnu, pokud mají nějaký důvod, já to měla kvůli věku.
mamka a zlobidla 75867
25.8.2011 23:17:38
jity, to je neskutecny, ze je videt pohlavi, to mi prijde strasne brzy, ale na lepsim utz asi ano. my si to rict asi nedame :) u nas byla silena bourka vcera, a ted v noci je prijemne. takze vysprsit a do postele. mam obe deti nasackovany u sebe, protoze v moji loznici je nejprijemneji. deti a manzel maji pokojiky pod strechou
mamka a zlobidla 75867
25.8.2011 23:15:11
nene, tohle je uz pres pupek. jenze, mne maly stavkoval,nechtel ukazat projasneni sije, tak sli kalhoty dolu, ona postourala vnitrnim a on se tam pocukal a zase pres bricho a uz to bylo videt. pry kdyby to nebylo videt, tak bych musela se jit projit :) byla jsem tam asi pul hodiny :)
xMácax 43769
25.8.2011 21:34:59
já éojedu příští středu na Karlák do Prahy na odběry krve kvůli tomu screeningu a na UZ ve 13.tt na ten screening jdeme 14.9.Mudr.řikal,že to bude aspoň na hodinku,že si tam s miminkem pěkně pohrajeme.Jen mi teď vrtá hlavou,že budu mít tu hodinu docela problém s čůráním,páč mám být hoodně napitá,nesmím před UZ čůrat a jestli to bude trvat tu hodinu,tak se fakt počurám...teda,pokud to bude tim vnitřním UZ...nevíte,jestli už to třeba neni UZ přes bříško?
xMácax 43769
25.8.2011 21:30:54
Nazdárek,tak přece jen jsem se dneska někoho dočkala a nebudu tady trpět samomluvou:-)))Fakt ti mudr.řekla na 80 procent,co to bude??My se s manžou pořád dohadujem,jestli nám to řekne v tom 13.týdnu nebo jestli je to ještě brzo.Myslím,že už to bude vidět?U malý jsem se to dozvěděla až v 21.týdnu...
Taky jsem dostala dvě velký krabice.Tu velkou jsem ještě neviděla,jen manža byl zvědavej a itevřel obě:-))Jsou tam nějaký vzorečky,ale hlavmně docela zajímavá knížka o těhotenství.Tak jsem se do ní začetla,už jí mám půlku přelouskanou...Kdy máš termín porodu?
A ten screening,ty ho budeš platit?
Jity* 119755
25.8.2011 21:22:40
Ještě jsem zapoměla napsat, že MUDr. mi řekla i pohlaví. Říkala, že je to tak na 80%. Že se ji tam plete pupeční šňůřa:-), ale že si je skoro jistá. Tak si ještě počkám na NTscreening, jestli se to potvrdí~;)
Jity* 119755
25.8.2011 21:18:42
Ahoj xMáco, to je dobře, že se má mimi čile k světu.
My dneska slavíme!!! Máme přes 4 cm, malý sebou mrskal jak kdyby mu to vedro nevadilo a mám průkazku!
Koukaly jsme na něho aspoň tři minutky, bylo to něco nádherného! I sestřička se přišla koukat, jak se mrská.
Úžasný pocit. Jo a taky jsem dostala takový ten box pro budoucí maminky. Ještě jsem nekoukala dovnitř.
Tak a teď už by to opravdu chtělo jen ten DÉÉÉÉŠŤ.~3~
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 419  [Dalších 339 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.