Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Misa, Marek, Matej | 133250 |
31.5.2013 10:19:09
Luco, gratuluju k miminku! At jste obe zdrave a spokojene!
Tak to to slo docela rychle, vid? Ja naopak cekam velke dite, tak jsem si rikala, ze by treba stejne jako s prvnim, mohli navrhnout vyvolani ( pres to, ze je bolestivejsi nez kdyz je to prirozene). Ale zatim se nikdo netvari. Tak ho asi budu nosit dokud si nerekne,snad nebudu rodit petikilaka auuuu |
Suva | 134088 |
30.5.2013 23:46:57
Lůco, a Tys měla nějaký potíže? Podezření, že mimi neprospívá?
Hlava mi nebere, že malé dítě, tak porod vyvoláme dřív... To by bylo lepší, aby si tam ještě hovělo, ne? Samozřejmě gratulace. |
Luciseeek | 103705 |
30.5.2013 23:39:29
Moc děkuji za gratulace,byla jsem v pátek 24.5 odeslána do nemocnice kvůli malému plodu kde mi bylo řečeno že v pondělí udělají idnukci (vyvolání porodu ) už v neděli v 19 hod. kontrakce ve dvě ráno píchly vodu a ve 3:30 byla venku,měla jsem šílený strach z toho jaké to je když píchnou plodovku takže kdyby to někoho muselo potkat tak nemějte strach nebolí to a urychlí to porod.Jsem ráda že to bylo bez toho vyvolání a že malá tomu unikla jen o pár Dnes nás pustily i s menší novorozeneckou žloutenkou a můžu říct že jsem ráda že jsem po týdnu doma s rodinou.Manžel byl u porodu a můžu říct jelikož Kristýnka byla naše třetí mimčo cítila jsem od něj největší oporu ..
Už to taky budete mít brzo za sebou a užívat si mimča doma.Jsem zvědavá kdo nás bude následovat tak se držte a mějte se krásně a užívejte si zbytek těhotenství. |
Mikita.miki+Zd10/10+J+J06/13 | 105930 |
30.5.2013 23:08:10
lůco, moc ti gratuluju a upřímně závidím. přeju krásné nalaďování se na princeznu a ať jde všechno dobře
já mám takové otoky, že nemůžu kloudně chodit. kdyby mi ve špitále řekli - vyspěte se a zítra jdeme na to, jedu tam hned, ale bojím se, že by mě hodili na pokoj a zase bych čekala, čumela do zdi... |
Kavika | 84607 |
30.5.2013 21:34:14
Tak to gratulujem! Hlavne ze je vsetko OK:).
Dnes som bola na poradne v Motole, tak ma nepotesili. Vzhladom k prvej sekci a druhemu relativne velkemu miminu idem priste do rizikovej poradny, musim na utz jazvy, budu odhadovat vahu, interna, ekg a vsetko ... bude sa rozhodovat co so mnou, ci nahodou nebude indikacia pre dalsiu sekci. Inak uz som otvorena na 2 cm ... tak aby sa to vsetko stihlo:) |
P Ř | 133048 |
30.5.2013 21:16:26
Taky moc gratuluju k malé princezně, aspoň už to máte za sebou a můžete si to spolu pořádně užít
|
Blobie1 | 134833 |
30.5.2013 19:23:52
jéééé, tak velká gratulace Lůco!!!!! Hlavně ať jste zdravé!!
|
Luciseeek | 103705 |
30.5.2013 18:23:11
Ahojky všem,tak už to máme za sebou máme Kristýnku narodila se 27.5 ve 3:30 a vážila 2670g a 46cm.jsme obě v pořádku a už i doma byla bych ráda kdyby jste mě nechali mezi sebou termín jsme měli 10.6 ale malé se chtělo ven už takto brzo :(,Přeji vám aby jste měli mimča zdravé a porod bez komplikací
|
Blobie1 | 134833 |
29.5.2013 14:15:46
ahoj holky, nakukuju, jestli už náhodou není nějaké miminko a koukám,že zatím nic. Já se taky sotva valím, už mám 15 kilo nabraných....hrůza. co mě teda neskutečně štve je počasí a vůbec celkový průběh jara...když si představím, že za 3 měsíce bude zase podzim...a zatím jsme se teda moc neohřáli ani toho sluníčka neužili :-(. no nic, snad to bude lepší. Tak se opatrujte a ať je vám dobře.
|
Baghíra s Mrňouskem | 42689 |
29.5.2013 10:04:27
Tak jak tak koukam, všechny to mame vesele.Ja se tedy zatím divim,ze se mi ryma a kasel vyhybaji poslední dobou,protoze kazdou chvili prska a chrchla bud jedna holcina nebo druha.Je pravda,ze tak do 6teho mesice jsem si s tim uzila vic nez dost.
Včera jsme byli na další kontrole v porodnici,souhlasim,ze monitor na zadech je pro nas za trest.Vse je v poraadku (kupodivu), maly se ted drzi uvnitř co to jde.Doktorka rikala,ze radsi v tom nebude moc stourat,jeste chvili vydrzet. Jojjo chozeni je uz vic podobne kolibani a manzel si ze me dela srandu, ze mi musí byt uz aspoň 300 let. Cekame taky kazdym dnem,kdy to propukne a jak na potvoru,holky mají ve skolce ruzne besídky a vystoupeni a maminka se tam nemůže dovalit.Ale jsou sikuly, berou to rozumne, když se jim vysvetli, ze je to kvůli brachovi,tak to zkousnou. Jinak ty nervy s tim cekanim se dobře projevuji jak na me,tak na manzelovi.Pro jistotu mame od včerejšího odpo ticjou domacnost,tak nevim kdy ho to zase pusti.Navic byl v praci od včera vecera do dneska odpo,tak to taky bude stat za to.ale ono se to zase casem sklidni. No drzim vsem palecky,at jste v poradku a ahoj. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.