Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
leon-týna + 4 | 125736 |
8.8.2013 11:51:05
Holky, dala jsem do deníčku 2 články. Až budete mít čas...
|
Sam+3 kousky | 13497 |
8.8.2013 11:45:39
Jo, za ty úsměvy bych ho taky sežrala (láskou)
|
adriM+M+N | 55217 |
8.8.2013 11:36:57
Ahojky,
teda holky máte super spaní Malá je strašně sladká ráno jak se vzbudí, neustále se usmívá, stačí jen na ni kouknout. Leon mně ten dudlík zrovna levný nepřišel, když jsem ještě věděla, že nám možná bude úplně na nic Koupila jsem ty sleep and play na zkoušku, tak pak písnu jaké jsou těm co neznají ještě. |
Sam+3 kousky | 13497 |
8.8.2013 11:35:17
Byli jsme venku, vypadalo to, že bude příjemně, pofoukával vítr,pod mrakem...jenže pak vylezlo slunce a je zas hic.
Jinak dneska překonal včerejší rekord- spal od 21hod do 5.45hod. To dítě se mi snad zdá |
leon-týna + 4 | 125736 |
8.8.2013 11:31:21
Sasanko a zkoušeli jste tu kůžičku přetáhnout po koupání? To bývá pružnější a jde to líp, oni kdyžtak doktoři dávají mast Triamiclon na povolení, je to asi nějaký sfinstvo, ale ty asi budeš vědět), tomu staršímu to právě taky dali a zabíralo to, on to měl od malička hodně úzký. Blbý je když se to povolí a pak si na to chlapečci při mytí nemyslí, tak se to zase stáhne zpátky.
|
leon-týna + 4 | 125736 |
8.8.2013 11:22:52
Ahoj holky, kdepak jste?
U nás byla luxusní noc, malá usnula večer v 10 a pak se vzbudila až ve 3 a pak v půl sedmý, v 8 a bere to v kuse dál do teď. Tak mám fakt pohodu, navařeno od babiček, tak si v klidu pouklízím, něco nutnýho vyžehlím a můžu se u toho věnovat malýmu. Jen teda nevím co s mlíkem... Adri, já jsem koupila před porodem taky dudlík Mam a zrovna ji sednul, tak jsem včera ještě byla pro druhej do zálohy. Nejsou ani moc drahý. |
sasanka+2 | 63109 |
7.8.2013 20:19:27
Leo-dík za uklidnění...slyšela jsem že kojený dítě kakat nemusí ale všude píšou že až v pozdějším věku....jsem zvědavá co mi na to řekne doktorka...no ale je celkem spokojená,řve jen když nemůže usnout a chce chovat...čůrá hodně a podle váhy i celkem přibejvá (200-300 gramů týdně)bříško má měkký tak doufám že to není málo mlíka....
Jo Tájík se pěkně vybarvuje...sladkej O pindíkovi mi taky ani nemluvte...malýmu to pořád ještě nejde úplně tak snad nebudem muset na nějaký zákrok...U pipky mi taky upozorňovali že jí mám odtahovat aby nesrůstala....tak snad s tím problémy nebudou |
adriM+M+N | 55217 |
7.8.2013 19:32:25
My s pindíkem potíže měli, ale beztak jsem to tu už psala. Malému jsme nepřetahovali, ani to nešlo vůbec, ale nějak těsně po roce se mu z ničehonic zanítil a strašně to bolelo. Dr. mu to nějakým hmatem během vteřiny stáhla a měl tam hnis. Prostě nějaký mázek se mu tam kupil a tím, že mu to nešlo přetahovat se mu udělal zánět. Pomohlo mu to okamžitě,ten hnis ještě vytekl pak hodně a od té doby v pohodě.
Tak já dnes dala v Teta drogerce 149 Kč za dudlík Mam. Ony jsou úplně jiné než ty Nuk, Avent apod co máme. A vím, že malého jsme na něj taky naučili. malý měl rád tento silikonový: http://www.zbozi.cz/vyrobek/mam-dudlik-air-6-m-s-2ks/ ten však neměli, koupila jsem zatím tento: http://www.zbozi.cz/vyrobek/mam-dudlik-perfect-0-modry/ Malou z toho zase natahovalo, zkoušela jsem jí to trochu upevnit plínkou, to jsme taky tak u malého dělali a měl to rád. Tak se chytla na chvilinku, ale saje ho hrozně urputně. Rozhodně u toho neusíná. Ona to má spojené to sání s mlíkem, takže očekává, že něco poteče a je u toho spíše neklidná. Ale budeme zkoušet průběžně zas.. Jo Pavli a tu Tommee tippee lahvičku máme taky, ještě po malém, je fajn. Teď ji ale nevyužívám, jen jsem z ní dávala tehdy to odstříkané mléko a v pohodě. |
leon-týna + 4 | 125736 |
7.8.2013 15:51:09
Tak jsem konečně mrkla na fotky, to je úroda.
Tayík je teda pořádnej pořízek a tatínkovy geny v obličeji nezapře, bude to krásný míšeneček. Madlenka je taky takový něžňoučký stvoření, co mám doma, jen ve světlejším provedení. A Tomášek má už neuvěřitelně rozumný výraz na 6 týdnů. |
leon-týna + 4 | 125736 |
7.8.2013 15:44:35
Já to přetahování nijak neřeším a starší to mají už OK, u doktorů se to liší - někdo je zastáncem drsnější metody, někdo to kontroluje až v pozdějším věku. Myslím, že když se začne příliš brzy, tak se akorát napáchají škody - srůsty, záněty apod., když se to nechá na přírodě, tak si s tím chlapečci sami poradí časem...
Jak to budu zvládat s hygienou holčičky jsem taky zvědavá, ale až se bude moct pořádně vykoupat, tak se to bude udržovat líp než teď - ještě nemáme odpadlý pupík. Pak začnem koupat v kbelíku, na to se těším. Jinak holky, já mám nějakou Šípkovou Růženku. Ona mi spí s přestávkama na kojení pořád, nezabrečí, ani dnes u dr. skoro nepípla, zatím ťukám, že i bříško v pohodě, a to jsem včera měla okurkový salát... Je to neuvěřitelně něžný stvoření (omlouvám se že o ní pořád básním, ale já jsem z toho paf ) Zajímavý je, že už od narození je nejbdělejší mezi 9. a 11. hodinou večer. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.